Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chigabi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fehérvári út felújítása körüli problémákról már sokan és sok helyen megemlékeztek a későbbiekben mi is készülünk egy kis összefoglalóval, de addig is itt egy kis napi színes. Nem tudjuk mi járhatott a tervező, kivitelező, aszfaltos Józsi bácsi fejében amikor elkövették a fenti műalkotást. Ez a…..
"Sok szeretettel ajánlom blogotokra a csatolt fotót. A képen jelen fizimiskájával egyetlen ismert fajtára sem hasonlító kutyám, Molly szökell ki az Orfűi tóból. Aki amúgy egy labrador kislány, 4 hónapos, és a vízben bálnaként viselkedik" - írta nekünk K. Tyereskova.…..
A tizennyolc kutyagyerek május 24.-én született a kínai Shijiazhuangban. Értesüléseink szerint az anya elfáradt. ..
 Nagy szerencse, hogy a Föld jelentős része nem a VIII. kerületben van. Így ugyanis, ha Lesley, a 8ker bloggere belebotlik valami ilyesmibe vagy ilyesmibe, akkor elküldi nekem. (Persze, ha a saját blogjára teszi fel, akkor meg jól ellopom - szóval végül is mindegy.) Most is egy…..
Csak a Szépre! A nagy utazó 2009.03.11 19:12:00
Méltán híres szökőkútja Budapestnek a Danubius-kút. Több mint 120 éve készült,  épphogy átvészelte a város második világháborús ostromát, és még utazott is - nem keveset. Ugyanis eredetileg a Kálvin téren csobogott, sok-sok éve pedig már az Erzsébet téren várja a…..
A Népszigetet választottam, fellépcsőztem a kishídra, a tetején néhány futónak látszó illető végzett nagyon óvatos nyújtó mozdulatokat, bár akár horgászok beszélgetése is lehetett. Az éji félhomályban viszont tisztán látszott, hogy a híd túloldalán valaki rendesen…..
chigabi 2009.03.16 12:38:05
@haan-chee:
"akármerre futok a szigeten, a szél valahogy mindig szembe fúj"
Ezt hívják menetszélnek. Túl gyorsan futsz :D

Vasárnaptól az ország több nagyvárosában a szállópor koncentráció miatt „rendszámrendelet” van életben. Nem bonyolult dolog ez, páros napokon a páros, páratlanokon pedig a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek. Könnyű erre azt mondani, hogy rendben helyes,…..
FASZKIVAN! blog Szmogriadó 2009.01.11 12:38:00
Mire kel fel vasárnap délelőtt a budapesti ember? Arra, hogy megint faszkolódni akarnak az életével a buzi politikusok.http://index.hu/politika/belfold/budapest/szmog6446/Szmogriadó. Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen nálunk. Hasonló forgalomkorlátozás volt Pekingben az…..
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..