Regisztráció Blogot indítok
Adatok
superr0x

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
A Heti retróban néha előfordul, hogy nem találok elég háttérinfót az általatok megszavazott játékról, mert az csak a mi régiónkban volt kultikus siker (mint a Defender of the Crown, aminek ugye magyarok készítették el a spectrumos verzióját). Ilyenkor jobb híján arról szoktam…..
Csernobil - ha ezt halljuk, nem az a dinamikusan fejlődő, korszerű, erős iparú, nagy népességű város jut az eszünkbe, ami egykor ez a település volt... és ez teljesen érthető: a név az emberi hanyagság, nemtörődömség, sőt, nyerészkedés, és a katasztrófa szinonimája lett a…..
Mivel statisztikailag bizonyított, hogy a listákat mindenki szereti, a Geekz stáb úgy gondolta, hogy ezúttal az utóbbi évtized legjobb sorozatfőcímeit veszi számba, hogy megmutassuk nektek a szerintünk megkerülhetetlen, legemlékezetesebb, legjobban megkomponált, legmegragadóbb,…..
Én ugyan megkockáztattam az az épületes kijelentésnek egy kérdőjelet, de eredetiben bizony kijelentés volt, Billy Bob Thornton, közepesen ismert, viszont Oscar-díjas hollywoodi színész-rendező-forgatókönyvíró-angelinajolievoltpasija mondta a Daily Telegraphnak adott interjújában.…..
Előre szólok, megint cicás poszt!"Ő Horatio a Noé Állatotthon volt lakója, 1 hetes kora óta neveltem mint ideiglenes befogadó, 3 hónaposan adtam gazdihoz. Itt úgy 3-4 hetes lehetett, sokan mondták,hogy kancsal de nem, csak nagyon néz:D Szerintem cuki" - írja…..
superr0x 2010.11.04 20:40:49
www.kephost.com/images3/ygmsolhw6aazxhk9wjr3.jpg

kicsit elbortultam :D
maxi respect!
A világ legnagyobb védjegytrollja, Tim Langdell, aki második lett a suttyólistánkon, végre jól pofára esett. Langdell ugyebár abból él, hogy valaha bejegyeztetett egy Edge Games nevű céget (ami csinált pár nem túl emlékezetes játékot), és azóta védjegybitorlásért perel…..
KODIAK Az új update 2010.07.07 10:31:00
A teljes cikk: itt..
Régi spanunk, Ilka Gábor, aki annak idején sikertelenül próbálta megfejni a Milka-tehenet, ezúttal nem csokit akart gyártani. Egy rakás kisgyerekkel szórakozni indult a pécsi Vidámparkba, és végül is jól szórakozott, csak másként, mint előre képzelte. Reccsenő lánykafogak,…..
Vajh mi lehetett az a rasszista kifejezés, ráadásul informatikaórán, amivel Krisztián visszautasította a feladat elvégzését, és egy igazgatói figyelmeztetést ért? ..
superr0x 2010.03.31 13:08:50
@superr0x:
bár ahogy olvasom.. lehet elég retardált kollégák kerülhettek oda, mióta végeztem.
A magyar rap Guns 'n Rosesa, az új albumával hét éve tökölő, amúgy már tizennégy éve aktív (és tavaly legjobb új tehetség kategóriában jeleskedő) duó végre valahára megjelentette második lemezét, ami a Kottazűr címet kapta. Ennek örömére most vasárnapra klippremierrel…..
Nyilván el lehet mélázni azon, hogy "nálunk két nap után hogyan néznének ki ezek a bútorok, kik aludnának rajta naphosszat", és vélhetően Párizsban is csak a fotózás idejére sikerült bemutatható minőségben megtartani a kanapékat, a promóciós alagútberendezés ennek…..
superr0x 2010.03.17 13:39:32
@agyvihar:
de vannak, de nem engedik őket be oda...

amúgy ez egy jó 5let, nálunk 1 nap után szétvagdosnák, hugyoznák, firkálnák stb... nem azért mondom, mert én ezt csinálnám, hanem mert ezt látom az utcán az új dolgokkal. Egy napig nem birják ki. Mint mondjuk a gpses 86os busz jelzőtábláját állandóan összefirkálják és betörik... Vagy az új Toldi mozit az első héten összefirkálták.
Folytassuk a történelemóránkat, ezúttal 1985-be időutaztat minket David Bunnel, a Macworld egyik alapítója. Egy évvel a Macintosh elnevezésű számítógépek bemutatása után vagyunk, az első Macworld megnyitóján. Steve Jobs sehol. Ugyan az esemény helyszínén, San Franciscóban…..
Szezon előtt öt nappal, Sammy Meade sporthírei. Ideje elkezdeni beszélni róla, emberek, vajon Eric Taylor egy meg-nem-érett zseni vagy egyszeri csoda? Történik egy sejtelmes megjegyzés, Eric irányába, hogy-hogy nem volt B terve arra ha Smash Willaims megsérül? Mert ezek szerint…..
peza blog LOL... 2009.04.08 00:04:00
Nem tom hol a hatar, de lassan nem is fogom tudni... Elvalatam a CS es CS:S verseny lebonyolitasat, az utolso utani pillanatban. Eddig is megprobaltam valamelyest felul emelkedni a portalok kozotti vitan, kivul allokent viselkedni, a sceneert, a kozossegert tenni... Sajnos kurvara nem tom, hogy mi…..
Egy hete megkerestek MSN-en... a vege az lett, hogy LANt fogok lebonyolitani VACon... az ICL-t. Pedig nagyon kettos erzes volt bennem, kavarogtak a gondolatok a fejembe, jo lenne megcsinalni mert imadom a LAN szervezest, de hat megis milyen szabalyzattal? ki lesz halozatos, szerveres, rendszergazda?…..
superr0x 2009.03.23 11:23:29
cu@lan pezus!!! :*** :)
szívesen segítenék, de cod2ben megyek lamulni .. tudod lemegyek a lanra utolsó helyet elfoglalni :D
Zenehallgatásra, fotózásra, navigációra és böngészésre teljesen alkalmatlan mobilt kaptam a Pannontól. Olyan készüléket, amely a telefonáláson kívül semmi másra nem jó. Ma már ritka az ilyen mobil, a Doro HandleEasy 326gsm is csak azért ilyen végletesen egyszerű, mert…..
superr0x 2008.07.21 08:49:08
KODIAK XIV. WCG 2005 2008.07.12 00:10:00
Gio lecserélése szomorú volt, de szükségszerű, főleg, hogy helyére Slobyt meg tudtuk szerezni. Nagy szükség volt a higgadtságára, hogy feszültségmentesítse az amúgy parázs hangulatú csapatot. Ezen kívül a tapasztalata és irányítói képessége pótolhatatlannak bizonyult…..
superr0x 2008.07.18 16:35:34
Várható volt, hogy Will Petersen egy idő után bemondja az unalmast, és kiszáll a Helyszínelőkből, de attól még szíven ütött a hír: Grissom nélkül kell elképzelni a CBS egyik legsikeresebb sorozatát, nem lesz több fasza beszólás a las vegasi CSI-ban. Petersen tavaly aláírt…..