Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DexaN90

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki reggelihez nézi a pumpát, annak jó étvágyat! Sok, tényleg gusztustalan bögrét és pipacsos étkészletet láttam már, de a képeken látható Fogasbögre egy egészen új kategóriát képvisel. Külön elismerés a fotósnak a fogak között lecsorgó kávéért, attól lett valóban…..
Sokszor előfordulhat, hogy éjszaka, vagy sötétben van dolgunk, és szükség van arra, hogy mindkét kezünk szabadon maradjon. Ilyen esetekben jól jöhet egy megfelelő fejlámpa. A megszokott egy ledes kialakítás helyett három led található a lámpában...
DexaN90 2018.07.30 18:18:02
@DexaN90: Szédszedtem, sajnos itt is csak peremeken adják le a háznak a hőt a LED-ek, mögöttük nincs alu. De legalább a T6-os LED mintha eredeti lenne (legalább a CREE felirat a hűtőcsillagon van, a Q5-ösöknél még azt se láttam)
A tesztben 10 elemlámpát szeretnék bemutatni. A tesztet folyamatosan fogom frissíteni az újonnan kapott lámpákkal. 1. A legnagyobb, legnehezebb és a legerősebb lámpa. A csomagban kapjuk a lámpát, autós és hálózati töltőt és a 18650-es 3.7V-os akkumulátort. Bekapcsoló gombja az oldalán található…..
Rengeteg dolgot rendelek külföldről. Régebben az Ebayt részesítette előnyben, de mostanában inkább a különböző webáruházakat használtam. Bár az Ebay a legolcsóbb, az a legnagyobb probléma vele, hogy hiába rendelünk megbízható eladótól, magáról a termékről nincsenek pontos információ és…..
A legtöbben a kertbe betelepülő rovarokat némi ellenszenvvel fogadják, csúnyák, zümmögnek, pusztítják a termést, belemásznak a kint hagyott szörpöspohárba, és hasonló gazságokat követnek el, ráadásul annak ellenére, hogy viszonylag kevés ízeltlábú támad emberre, a…..
DexaN90 2018.07.08 11:09:26
@Kovacs Nocraft Jozsefne: A fülbemászó tényleg így néz ki, álítólag tud csípni is az ollóival. Mellesleg a skorpiók távoli rokona, azért a hátsóján viszi a csípős részét.
Kopott kedvenceink legelkeserítőbb hiányossága, ha a kerekről elvesztek a gumik. A 40+ korú járműveknél ez már gyakran megesik. Néhány esetben a pótlás egyszerűbb, mint gondolnánk. Én kétféle alapanyag forrást ismerek: a tömítés szaküzletet és a kidobott nyomtató…..