Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kataj

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan a Fidesz egyre nagyobb szeletet hasít ki a magyar médiapiacból, a pártpreferenciák változását vizsgálva nem tűnik igazolhatónak az a feltételezés, hogy ez népszerűségnövekedést is hoz a kormánypártnak. Ha ez így van, akkor a kormány feleslegesen vállal belföldi konfliktusokat és kínos…..
Kataj 2020.08.01 10:39:18
@nincs1agy:
Putyinügynök vezéred, O1G (kommunista korszaka után) is "libsi", a Liberális Internacionálé vezéralakja volt - míg rá nem jött, hogy a "nemzeti-keresztény" jelmez alatt többet lehet lopni. Azóta "meggyógyult"? Putyin KGB-FSZB tiszt elvtárs bezsarolta egy videóval - azóta már több is van neki a pénzátvételekről - továbbá lefizette milliárdokkal, euróban. Így már csak egy báb, aki moszkvai parancsokat teljesít, és közben szétlopja magyar "hazáját". Az összes kriptobolsevik, "nemzeti-keresztény " jelmezes sztálinista, valamint nyugatgyűlölő fizetett putyinügynök, mint Birca, őt támogatja a folyamatos, hazug propagandájával. Ennyit a "libsizésről"!
Szenvedélyem a régi, színezett fotók. Sajnos nem művelem ezt a művészeti ágat (szerintem az), de szívesen nézek ilyen gyűjteményeket és - talán emlékeztek rá - mi is csináltunk 2 éve itt a blogon egy ilyen projektet, amit saját erőből finanszíroztunk és 25 magyar képet színeztettünk ki. Mikolaj…..
Kataj 2020.06.12 16:53:13
@JTom: Köszönöm a közismert tény megerősítését.
Egy poszt valóban arról szól, amiről szó van benne. A fiatalemberen és a fotók színezésén túl itt is számos érdekes, fontos kapcsolódó tény szerepel. Az általam említettet, a százezrek halálát okozó tényt kivéve -, ezért írtam meg.
Érdekes próba lenne, ha hozzászólásban jeleznék azok, akiknek ez a tény közismert volt eddig is, meg azok is, akinek nem. Lehet tippelni az arányokat!
Amúgy nagyon érdekes a poszt, mert valóban különleges élményt nyútanak ezek a művészien színezett, a borzalmas és egyben hősies légkört visszahozó képek.
Egy megrázó repülés története A helikopterháború kapcsán szerettem volna beszámolókból is válogatni, és rájöttem, hogy ehhez nemcsak a hosszabb-rövidebb visszaemlékezések járulhatnak hozzá, hanem végre bemutathatok egy legendás képsorozatot is, amely a vietnami háború legemlékezetesebb és…..
Kataj 2020.05.27 09:49:23
@nincs1agy: "Rohadt imperialisták.. "
Gondolom, a szovjet birodalomra célzol, amelyik hazánkat is leigázta 1956-ban. Előtte megpróbálta Dél-Koreát is elfoglalni az északi bábjaival, de az szerencsére még nem sikerült neki. Vietnam esetében már ki tudta terjeszteni délre is a kommunista diktatúrát. (Ami persze csak egy nemzetközi maffia, és valójában kommunista se volt, meg szocialista se, ahogyan Hitler se volt nemzeti-szocialista és Orbán se lett keresztény.)
Érdekes - és fájdalmas - belegondolni, hogy ha a szovjet propaganda nem tudta volna leállítani Dél-Vietnam megvédését, akkor ma ott egy második Dél-Koreát látnánk, hasonló jóléttel és XXI. századi iparral.
Kétség kívül sikeresen védekezett az ország, nálunk jobb anyagi helyzetben lévő országokat is felülmúltunk – mondta a miniszterelnök szokásos péntek reggeli monológjában, amit a közszolgálati rádió rendszerint interjúnak álcáz. A melldöngetés egyáltalán nem idegen Orbán Viktortól, ám ezúttal ez a…..
Kataj 2020.05.25 12:21:52
@apro_marosan_petergabor:
A szokásos "keresztény" jelmezes, putyincsicska bolsevik fröcsögést láttuk.
A bolsi-anarchista csapat a Budai Várban és oszágszerte lopott palotáiban, rabolt százmilliárdokban fetrengeve láthatta, ahogy a karaván elhalad mellette. Hagymázas rosszindulátával, irigysége okán próbál sarat verni a demokratikus, nyugati szövetséges oldalra, de a bokájáig sem ér fel.
Ez a gyenge kis próbálkozás unalomig ismert lenini módszerekkel dolgozik - képtelenek újat kitalálni, kivéve, hogy most "kereszténynek" hazudott jelmezben művelik ugyanazt, ugyanazok. Hazudozások, csúsztatások, mellébeszélések, a tények elhallgatása.
Kórházak, oktatás működtetése nem, fröcskölödés, országos rablás igen, az megy csak ennek a semmirekellő maffia-bolsi csapatnak.
Amihez hozzányúlnak, az lerohad, lepusztul. Már euróban számolva is a tucatnyi milliárd, Brüsszelből a magyar népnek küldött, de általuk pénztáros lőrincek zsebeibe lopott vagyonnál tartanak. Hazánk presztizsét porig rombolják a demokratikus, szabad Nyugaton, olyan szintre süllyesztve, hogy már csak szemlesütve vallhatjuk be a normális világban, hogy magyarok vagyunk. Ennek a maffiának a hazaárulása, nemzetrombolása a XXI. század Trianonja, amelyről a 100 évvel ezelőtti tragédia sulykolásával akarják elterelni a figyelmet.
Kataj 2020.05.25 12:39:28
@bati67:
Viszkis rabló: "Két bajuk van. Ha bemegyek a bankba fegyverrel, és ha kijövök a pénzzel teli hátizsákommal."
Tehát a kérdés az, hogy a mi "sosem volt kommunista, de keresztény, sosem hazudós", putyincsicska Bölcs Vezérünk vajon visszaadja-e, visszavonja-e mindazt, amit a diktátori jogrend leple alatt elvett, Pénztáros Lőrinc zsebébe tett, elrendelt? Most, hogy kiderült, tarthatatlanul kilóg a lóláb!
A címben föltett kérdés nem mond semmit egy digitális bennszülöttnek. Az életkora miatt aligha emlékszik a hatvan éve történtekre. A korosabbak talán hallottak valamit harangozni arról, hogy a Szovjetunió első embere elutazott New York-ba, hogy móresre tanítsa az imperialistákat. Aki többre…..
Kataj 2020.05.19 08:52:11
@Kabai Domokos Lajos: Azért ahhoz vastag bőrű pofa kell, hogy aki a saját - oroszbérenc - blogján tiltja a hozzászólásokat, az másutt bezzeg használja ezt a lehetőséget. Sőt ugyanott, még a sajátját reklámozza. Miért nem csodálkozom?
@Rodney_2: Nem csodálkozom, hogy a hazugságokra épített, tömeggyilkos szovjet diktatúra hazugságot terjesztő központi propagandalapjának, a hazug módon "Igazság = Pravda" néven nevezett lapnak a "magyar" rajongói most és itt tort ülnek és ünnepelnek putyincsicska diktatúránk hajnalán. Persze a The New York Times "hazudik" szerintük, mint ahogyan Hruscsov "se verte az asztalt" az ENSZ-ben a cipőjével, amikor a magyar nép elleni háborúról "kellett" elterelni a figyelmet. "Nem verte", és az se számít, hogy az egész világ a tanúja volt, hogy de igen! Az elvtársaknak nem létezik a pofátlan hazudozásnak az a foka, amire ne lennének képesek.
Mennyibe került az átlagkereset arányában egy automata- vagy egy keverőtárcsás mosógép és a bele való mosószerek?..
Kataj 2020.05.17 12:13:06
@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: De jó, hogy behoztad a 3,60-as kenyér szlogent! És pont itt! Talán ha egyszerű számpárral megnéznéd a posztban szereplő adatokat, akkor látnád, hogy a "3,60-as" kenyér 609,- Ft-ba került valójában! Emellett pedig minden más felfoghatatlanul drágább volt a mai korral, a piacgazdasággal összehasonlítva. Ugyanebből a számpárból láthatod, hogy a ma 59.800,- forintos mosógép az "akkor jobb volt" korszakában 1.489.000,- egymilliónégyszáznyolcvankilencezer Forint volt mai pénzben! Sokkal később, még a nyolcvanas évekeben is megvolt ez az elképesztő arány, amikor egy VHS videókazetta Magyarországon egy havi fizetésbe került.
Aztán az ár mellett a minőségről is ejtsünk szót! A híres-neves hazai mosóporok mellett vajon miért hordtunk haza nyugati útjainkról valódi - Nyugaton legolcsóbb - mosóporokat is? Mert "kedvtelésből" cipekedtünk, ugye?
Minden számítást felülír - és alátámaszt - a nyugati határt szegélyező Vasfüggöny léte. Ami ugye nem a "kizsákmányolt" nyugati munkásokat akadályozta abban, hogy a "munkások Paradicsomába" szökjenek, hanem éppen fordítva. Miért is, amikor a "munkások Paradicsomában" 3,60 volt a kenyér ?
Mindezt nem azért írom, mintha a kádári diktatúra döglött oroszlánját akarnám rugdalni. Manapság éppen nem, amikor a kádárinál agresszívebb, nyugatellenes, "keresztény" jelmezes diktatúra kiépítésének vagyunk tanúi. Amelyik "jó" sztálini, piacellenes szemlélettel azért bünteti az árust, mert "túl drágán" adta a csirkehúst.
Azt hiszem, hogy az új korszak tényleg érkezik, bár annyira gyorsan nem, ahogy sokan tartanak az érkezésétől, de egyértelmű jelei vannak, hogy olyan változások vannak, amik tényleg azt erősítik, hogy ez egy hibrid rezsim...
Kataj 2020.05.15 08:25:23
@Indriq: "végtelenül kicsinyes és kapzsi banda" - Sokkal több annál. Sokak szerint Putyin posztszovjet KGB-maffiájának "magyar" fiókintézménye, központjuk Budapest, Karmelita kolostor, székházuk a Clark Ádám téri sokmilliárdos irodaház. Állítólag innen irányítják az Európai Unió felbomlasztását, amely a putyini cél, Nyugat-Európa elfoglalásának legfőbb akadálya. Emiatt állítólag milliárdokkal megvette, majd magzsarolta Kedves Vezérünket, akinek rablásait és választási csalásait is segít szervezni a jó öreg KGB/FSZB kapcsolati rendszer révén. Állítólag most lépett a nyílt, végső szakaszba a magyarországi,"keresztény" jelmezes bolsevik diktatúra kiépítése. Állítólag csúnyán elszámítják magukat, mert a nyílt sztálinista diktatúra létrehozásának legfőbb feltételét, az Andrássy út 60-akhoz és recski mintájú munkatáborok beindításához nincs meg sem a hazai, sem a nemzetközi szükséges környezet. Nagy balhé az lesz, de sikerülni nem fog, és ezt ők is érzik. Pénztáros Lőrinc dácsájánál már ezért állnak a harckocsik, gyémántokkal megrakva - állítólag. Persze lehet, hogy mindez csak aljas titoista-sorosista rágalom, és majd a moszkvai Pravda megírja az igazat, ahogyan szokta.
Régóta szerettem volna már egy alapos, kibeszélő cikket készíteni a COLUMBO c. sorozatról, s íme! Forgatási képek, rengeteg kulisszák mögötti érdekesség, idézetek, mi kellhet még? Igyekeztem annyi apró érdekességet összegyűjteni számotokra, amennyit egy vérbeli Columbo-rajongó csak kívánhat.…..
Kataj 2020.05.13 00:03:24
@HSK Productions: Kitűnő írás, kiváló munka, köszönjük! Végre itt az egyértelmű igazság a Falk Miksa rokonságról is, amit még itt is megpróbál "cáfolni" valaki.
Kataj 2020.05.13 00:11:46
@B-Eszter: Ezt csak így "ex-cathedra" kijelented, "bravó"! Peter Falk "nyilván rosszul" tudta, ki volt a dédapja. A szomorú igazság az, hogy a rendszerváltást megelőző hazai diktatúra nem viselte el, hogy az otthon évtizedeken át országosan népszerű sorozat főhőse egy Nyugaton óriási karriert csinált magyar. Ezért "nem tudhatta" meg a nép Peter Falk egyértelmű magyar kötődését, még a névazonosság mellett sem! Még szomorúbb, hogy az egykori diktatúra prominensei - és leszármazottaik - a mai napig fenntartják a tagadást, védik a sok évtizedes hazugságukat, semhogy bevallják és bocsánatot kérjenek érte.
Az egykori "szocialista rendszer" külső, elviselhető létet biztosító uralkodó köre ezzel a fölösleges hazugsággal a kemény belső mag új diktatúráját is segíti. Amikor éppen nem az ilyen füllentésekkel, hanem a jogfolytonos belső bolsevik mag, már egyáltalán nem vidám, új - "keresztény" jelmezes - pusztító diktatúrájával szemben kellene harcolni.
A törppicur álnevű kommentelő megköszönte, hogy külön bejegyzésben válaszoltam a kérdésére. Azt firtatta, miként vélekedem a ZDF nálunk nagy visszhangot kiváltó műsoráról. Okfejtésem után kifejtette, hogy nem győztem meg; kitart amellett, hogy a német közszolgálati tévé megsértett bennünket. Azt…..
Kataj 2020.05.05 09:37:23
"Sajtószabadság van idehaza ? Igen. Pont annyira, mint a németeknél. " - írja az egyik orbánbirka. Ez az a sötét butaság - őszinte, vagy anyagi érdekből előadott hülyeség -, ami minden mocskos diktatúra bázisa a nácizmustól az ÁVH-s diktatúrán át Orbánig. Az ilyen birkáknak nem gyanús még a vágóhíd kapuja sem, ahogyan nekik "egyforma" egy szabad ország médiája azzal, ahogyan hazánkban az összes vidéki újság címlapján ugyanaz a Kedves Vezért dicsőítő cikk virít, fenséges roma ábrázatával. Miközben persze "minden rendben" van azzal, hogy 3 nap alatt végeznek annyi vírustesztet a Kedves Vezér által "mintának" hazudott Ausztriában, mint hazánkban EDDIG ÖSSZESEN!
Mint ahogyan az is "rendben van", hogy a gázszerelő stróman zsebébe, a "vírushelyzetre tekintettel" titkosítva ugyanannyi, vagy még sokkal több EU-s közpénz megy most is. Miközben a Kedves Vezér megfojtja a rendszerváltás egyik legjelentősebb eredményét, az önkormányzatiságot - bosszúból, mert nem a bábjai nyerték a választásokat tavaly ősszel. Miközben Európa szégyenpadjára kerültünk MI MAGYAROK is, mert eltűrjük ezt a putyincsicska rablóvezért a nyakunkon. Mert "szerintünk" rendben van, hogy az állampárt vezére a "vírushelyzetre tekintettel", az országok versenyében így "segít honfitársain":

Bérköltségek állami átvállalása:
Csehország...............80%
Ausztria....................80%
Olaszország...............80%
Egysült Királyság........80%
Románia...................75%
Dánia........................75%
Svédország................75%
Izland........................75%
Norvégia...................75%
Spanyolorság.............70%
Franciaország.............70%
Portugália..................66%
Bulgária.....................60%
Németország.............60%
Lengyelország............40%
Magyarország..............0%

Meddig tűrjük? Amíg Európából kihajítva, új Vasfüggönnyel körbekerítve Putyin nyomorgó, legszomorúbb barakja, tagköztársasága leszünk?
El kell kezdeni a népi tiltakozások hatékonyabb módját! A dudálós tüntetést például ki kell szabadítani a Clark Ádám tér szűk környezetéből, ahol könnyen tudják terrorizálni a demonstrálókat a Kedves Vezér pribékjei. Egész Budapest összes utcáján, minden hétfőn 17 órakor dudálni kell, ahol nincs a közelben ÁVH-s autó! Aztán majd eljön a még hatékonyabb eszközök ideje is. Eddig egyetlen európai diktátor se húzta sokáig. Ez se fogja.
Előzmény: Hogy mondják rendőrnyelven, hogy hány évig tart még a bál?  Még egy bőrt a medvéről: miután befejeztem három sláger rendőrnyelvre alkalmazását, eszembe jutott, milyen viccesen mutatnának mindezek egy számomra teljesen idegen nyelvezettel, a propagandamédia szemszögéből. Nem volt túl nehéz…..
Kataj 2020.04.25 19:53:48
@Weißkopf: Néhányan valóban szoktak reklamálni, hogy nem is annyi volt az annyi. Szerinted a moszkvai gazda magyarországi helytartói tudták valaha is a pontos számot? Még a szovjet atomrakéták Budapest tövében - meg a Bakonyban - történt állomásoztatását is szuper titkos adatnak szánták - a nyilvánosság számára. Azzal az aljas szándékkal, hogy válaszcsapás esetén a 2 millió budapesti élete is a mérleg serpenyőjébe kerüljön a nyugati döntéshozóknál. Annak az amerikai tudósításnak hiszek, amelyikben ezt az adatot láttam. Aztán volt az biztosan 70 ezer is néha, főleg amikor húztak kifelé.
Kataj 2020.04.25 20:36:52
@a nagy hohohorgász: Várj egy kicsit, mindjárt megyek WC-re, ott meg fogod találni a stílusodhoz "méltó" választ!
Kataj 2020.04.25 20:41:15
@Weißkopf: Rendben, a Szabad Európa Rádióval meggyőztél! Akkor legyen hogy "csak" 70 ezer szovjet fegyveres tartotta megszállva hazánkat. Az eredmény kb. ugyanaz volt, minden fontos kérdésünkben Moszkvában döntöttek. Ahogyan ma újra így van, de - szégyenünkre - ehhez most elég nekik egy darab megvett, megzsarolt hazaáruló orbáb.
Április 24-én immáron harminc éve teljesít szolgálatot a Hubble Space Telescope (HST), ennek apropóján pedig érdemes áttekinteni, mit is ért el általa tudomány. A cím (mint a listák esetében oly sokszor) némi kiegészítésre szorul. Egyfelől, a legtöbb nagy felfedezés nem köthető egyetlen felvételhez…..
Kataj 2020.04.24 21:58:39
@gigabursch: "a Plútó bolygótlanítása szerintem nettó marhaság" Nem csupán az. Az USA Plútó felderítő űrszondájának felbocsátása körül történt. A nyugat- és amerikagyűlölő Putyin otthoni hatalmának kiteljesedésekor nem sajnálta rá az olajpénzt - nyugati berendezésekkel, technológiával kitermelt olajból -, hogy megvegye a Nemzetközi Csillagászati Unió szavazatait ( International Astronomical Union, IAU). A szovjet beállítódású (volt) KGB tiszt számára "fontos", hogy fricskát adjon az USA-nak, miközben szondája a Naprendszer egyetlen, eddig szinte ismeretlen bolygójának felfedezésére indult. A küldetés fényes siker lett, de Putyinnak"hála" már csak "törpebolygót" talált és fotózott-, mért körbe. Tipikus szovjet hozzáállás, hogy a versenyt ilyen csalásokkal képzelik, és nem valódi teljesítménnyel.
Adalék még, hogy a putyinbarát Index címlapjára is ritkán kerülnek a fantasztikus amerikai teljesítményeket őszintén méltató írások, mint ez.
Az ún. illiberális állam csak egy kicsit értelmesebb választás a középkornál; csupán annyival, amennyivel nem kell hozzá megtanulni az időutazást, hanem elég elhinni (kellő tudás hiányában), amit az embernek egy cinikus politikai vezető mond. Hogyha ehhez egy egész ország is asszisztál, akkor…..
Kataj 2020.04.22 20:01:32
@Főnix Oszlár Gazdag: Tökéletes választ adtál a putyinügynök bircának. Így legalább nem neki kell reagálnom, hanem ide írhatom, amit még gondolok a szövegéről: elképesztő pofátlanság a KGB/FSZB propaganda részéről, hogy már a mi Szent Istvánunk tevékenységét is meghazudtolják, ki akarják sajátítani. Szent István, aki "mellesleg" a nyugati civilizációhoz-, valláshoz irányította hazánkat, ő szerintük a "nyugatellenes" lenne. Miért nem rögtön orbánpárti és putyinimádó volt? Tragikomikus erőlködés.
Kataj 2020.04.22 20:11:03
@HaFr: Szép írás, és minden szavad igaz. Csak az a szomorú, 30 évvel az előző diktatúra bukása után még mindig arról kell vitatkoznunk, hogy a Nyugat szabadsága, vagy a keleti zsarnokság hoz-e nekünk emberi létet.
"...mert amikor ledobtad, el nem tiportad..."
- mondta Illyés Gyula zseniális látnokként a zsarnokságról. Az előző diktatúra haszonélvezőinek, utódainak kis buksiját simogattuk elnézően, aztán a KGB/FSZB-s maffiát használva újra a fejünkre nőttek, "keresztény-demokrata" jelmezt húzva. Szétrabolják a hazánkat, régi hazugságaikkal újra szembefordítanak a Nyugattal, nyomorba döntenek, és eladnak minket a keleti despotáknak. Meddig tűrjük?
Az utóbbi 10 évben először néz szembe Orbán Viktor kormánya egy olyan kihívással, mely egyelőre megoldhatatlan feladat elé állítja. A kormányfő érzékelhetően retteg attól, hogy népszerűtlen intézkedéseket kelljen meghoznia a koronavírus okozta válság kezelése miatt. A most tapasztalható kormányzati…..
Kataj 2020.04.10 09:03:35
a nagy hohohorgász: "és hol vannak gyuri bácsi milliói te hazug geci? amugy te élsz pesten te fogsz megdögleni nem én!"
Ki is a hazug Geci? Aki folyamatosan letagadja az Európai Unió támogatásait, legutóbb két napja 110 milliárd forintot (száztízezermillió)! Miután az elmúlt 10 évben jelentős részben strómanjai zsebébe lopta az Európai Unió magyar népnek küldött 24 milliárd (huszonnégyezermillió) EURÓ (huszonnégyezermillió x 350 forint) támogatását. Hol a pénz, nertársak?! Az aljas indokból elodázott euróbevezetésben, az összeszerelésre épülő "munka"-alapú gazdaságban? Amely a szemünk előtt, a bőrünkön omlik most össze, mert a képzetlen, tanulatlan habonyok gyűlölik a tudást, a tudásalapú, XXI. századi társadalmat. Aminek egyik következménye a padlóra küldött, sztálini módszerekkel központosított oktatás, de a most leginkább húsbavágó "eredmény": a lerohasztott egészségügy. Amely haramadik világbeli állapotokkal várja a vírushelyzet csúcsra futását. Ezért hát meg "kell" próbálni a nép által közvetlenül választott Karácsony Gergelyre tolni a várható katasztrófa felelősségét. Arra, akinek már szinte minden jogkörét és anyagi forrását elvette a diktátor. Bosszúból, mert a nép Karácsony Gergelyt és nem a diktátor emberét választotta tavaly ősszel. Amit művel a diktátor, az a legaljasabb akciósorozat a nép ellen. Semmi sem számít neki, nem az emberek védelme a cél, hanem csak a hazug propaganda, hogy megtarthassa a csalással szerzett "kétharmados" hatalmát és vele a lopott szajrét.
Kataj 2020.04.10 09:06:07
a nagy hohohorgász: "és hol vannak gyuri bácsi milliói te hazug geci? amugy te élsz pesten te fogsz megdögleni nem én!"
Ki is a hazug Geci? Aki folyamatosan letagadja az Európai Unió támogatásait, legutóbb két napja 110 milliárd forintot (száztízezermillió)! Miután az elmúlt 10 évben jelentős részben strómanjai zsebébe lopta az Európai Unió magyar népnek küldött 24 milliárd (huszonnégyezermillió) EURÓ (huszonnégyezermillió x 350 forint) támogatását. Hol a pénz, nertársak?! Az aljas indokból elodázott euróbevezetésben, az összeszerelésre épülő "munka"-alapú gazdaságban? Amely a szemünk előtt, a bőrünkön omlik most össze, mert a képzetlen, tanulatlan habonyok gyűlölik a tudást, a tudásalapú, XXI. századi társadalmat. Aminek egyik következménye a padlóra küldött, sztálini módszerekkel központosított oktatás, de a most leginkább húsbavágó "eredmény": a lerohasztott egészségügy. Amely harmadik világbeli állapotokkal várja a vírushelyzet csúcsra futását. Ezért hát meg "kell" próbálni a nép által közvetlenül választott Karácsony Gergelyre tolni a várható katasztrófa felelősségét. Arra, akinek már szinte minden jogkörét és anyagi forrását elvette a diktátor. Bosszúból, mert a nép Karácsony Gergelyt és nem a diktátor emberét választotta tavaly ősszel. Amit művel a diktátor, az a legaljasabb akciósorozat a nép ellen. Semmi sem számít neki, nem az emberek védelme a cél, hanem csak a hazug propaganda, hogy megtarthassa a csalással szerzett "kétharmados" hatalmát és vele a lopott szajrét.
Utólag is legitimálhatja eddigi hazugságait a kormány azzal, hogy különleges felhatalmazást adott magának, ráadásul meghatározatlan időre. A legnagyobb gond, hogy az öncenzúrát erősíti majd a sajtóra nehezedő nyomás, ugyanakkor az első vonalban küzdő egészségügyi dolgozók is háromszor meggondolják…..
Kataj 2020.04.06 15:18:29
@MAXVAL bircaman közíró:
Próbálod előadni a valódi "hozzászólót", miközben parancsokat teljesítesz. Látszólag a témához szólsz hozzá, de mondandódnak valójában semmi köze a témákhoz. Tipikus szovjet módszer az igazság eltorzítására, letagadására. Szovjet bolsevik "diplomáciai" múlttal és felmenőkkel ez persze nem csoda, ugye Juhász elvtárs?!
Az egész munkálkodásodban a leginkább gusztustalan még nem is ez, hanem hogy Orbán putyincsicska KGB-s diktatúrájának propagandáját szolgálva megpróbálod magadat is "demokratának" és "keresztényi" értékeket vallónak hazudni. Ugyanis a nép nem azért azért ruházza fel hatalommal a kormányt, hogy az kedvére lophassa a közpénzt, az Európai Unió magyar népnek küldött eurómilliárdjait. A keresztényi értékekről meg annyit, hogy még soha a közelükben sem járt a véleményed. Gondolom, "kereszténynek" hazudni magadat ilyen bolsevik múlttal még neked is meredek lenne.
Szerintem mindenki téved, aki eszmecserét folytat veled a blogokban, ha azt hiszi, hogy valódi "hozzászóló" vagy, és nem orbán putyincsicska, fizetett propagandistája, aki valójában vagy.
Felhatalmazási törvény. Sokat hallottuk ezt a kifejezést a héten, sok mindent mondtak róla mind az ellenzéki, mind pedig a kormánypárti képviselők, de azt kevesen tudják, hogy mi is ez valójában. Miért tiltakozik ennyire az ellenzék és miért ragaszkodik hozzá oly nagyon a kormánypárt?..
Kataj 2020.03.29 13:12:03
A kérdésfeltevés sem hibátlan. A holnapi elfogadással fenyegető törvény ugyanis nem királyi, hanem hitleri hatalmat fog adni Orbánnak. Az Aranybulla, 1222. óta nem volt rá példa hazánkban, hogy egy uralkodó szava azonnal, minden vita és ellenvetés lehetőségét kizárva, időkorlát megjelölése nélkül rögtön törvény lett volna.
Ez a mostani uralkodó éppen az Európai Uniótól hazánknak a vírushelyzet miatt felajánlott, újabb 2000 milliárd forintot készül sötét céljaira fordítani, azaz ellopni. Ebből a célból és mellesleg az EU mocskolására igyekszik ezt a tényt is elhazudni, miközben keleti diktátor haverjait ajnározza.
A józan szakértők már 10 éve mondják, amióta Kedves Vezérünk a magyar népnek küldött eurómilliárdokat rabolja strómanjai zsebébe, hogy mindennek akkor fogjuk igazán megélni a következményeit, amikor egy igazi válság jön. Hát most itt van!
Most a hazug propagandavezérnek nem kitalált démonokkal kell harcolnia, és azoktól "megvédenie" minket, hanem igazi veszéllyel kellene küzdenie. Ami egy saját hatalmába tébolyodott, gonosz rablóvezérnek nem fog menni. Főleg úgy nem, hogy minden amit tett és minden amit nem tett, az most fogja benyújtani a számlát - csakhogy nem neki, hanem a kisemmizett magyar népnek. Mert most fog igazán hiányozni az eddig is elrabolt és idiótaságokra pazarolt sok milliárdnyi EU-s eurómilliárd, most üt vissza az euróbevezetés aljas szándékú elodázása, a lebutított oktatás, a lepusztított egészségügy, az összeszerelésre alapuló gazdaság, a haza érdekeinek elárulása Putyin gazda parancsai szerint. Kedves Vezérünk most "válságkezelésre" negyvened részét akarja költeni, mint Spanyolország a GDP-jéhez viszonyítva, de még a lengyel adatnak is csak a huszadát, és még Csehországgal és Romániával összehasonlítva is szinte semmit. Szóba sem kerül hazánkban, hogy például a munkájukat elvesztőknek a bérét - legalább döntő részben, 75-80 százalékban - automatikusan pótolná a kormány.
Az Országgyűlés 133 "bátor képviselőjéről" szóló minapi szónoklata is teljes hazugság volt. Csak arról szólt, hogy kicsit azért aggódott, hogy némelyik szavazóbáb lelkiismerete fölébredhet, és nem szavazza meg a parlament megszüntetését, a nyílt diktatúrát. Ezért pont hogy a gyávaságukra alapozva próbálta őket emlékeztetni, mivel zsarolta meg őket, amikor megkapták tőle a mandátumukat. Tehát éppen a gyávaságukra apellál holnap, amikor ez a 133 szavazat kell a nyílt diktatúrájához. A törvénybe kizárólag hazug propaganda céljával tette be azt a pontot, hogy az Országgyűlésnek "megmarad a joga" leszavazni a rendkívüli állapot meghosszabbítását. Csakhogy ez értelmetlen pont, ugyanis az Országgyűlést határozatlan időre szünteti meg - örökre, vagy addig, míg a diktátor "legfontosabb teendőit" elvégzi a demokrácia maradékának kinyírására azzal, hogy az ő szava ezentúl azonnal törvény lesz és betiltja a szabad sajtót. Az Országgyűlés kikapcsolásával erre a meghosszabbításra már nem lesz szüksége a diktátornak, a bármeddig időkorlát nélkül fenntartható "meghosszabbítása" logikai nonszensz. Azoknak az őt - és nem a népet - képviselőknek a gyávaságára alapoz, akik ezzel a szemben jobban tennék, ha arra is gondolnának, hogy sem a magyar nép, sem a nyugati, szabad világ nem fogja nekik elfelejteni ezt a szavazatot, amit a nyílt diktatúrára adnak. Örök mocsok marad a nevükön, ahogyan azokén is, akik 1933-ban megszavazták Hitler végleges teljhatalmát. Akiket aztán maga Hitler dobott szemétdombra, amikor már a díszlet parlamentre se volt szüksége. Erkölcsi hulla lesz a 133 orbánpárti "képviselő", ahogyan a Reichstag hitlerpárti "képviselői" a felhatalmazási törvény megszavazása, saját képviselőségük megsemmisítése után erkölcsi hullákká váltak. Azután hamarosán jórészt valódi hullákká is, amint nem volt rájuk többé szüksége a diktátornak. Hasznos lenne önmagukra nézve is, ha most a 133 "bátor ember" ezt felfogná, amikor holnap utoljára teszi az ujját az "igen" gombra!
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
Kataj 2020.03.27 11:03:19
Orbán számára a mostani válsághelyzet csak kivételes alkalmat jelent, hogy meg merje lépni a demokrácia díszleteinek formális megszüntetését is, a nyílt diktatúrát. Minden gondolkodónak súlyos felelőssége van abban, hogy 2020. Magyarországán egy diktátor megvalósítja a 30-as évek hitleri recepjét. "Felhatalmazási törvény" - nem pedig "koronavírus-törvény", ahogyan azt az orbáni propaganda hazudja.
Hazaáruló diktátorunk már 20 éve, első kormánya idején pedzegette a rendkívüli állapotot, mert ugye a "haza nem lehet ellenzékben", és persze ő személyesen a "haza". Akkor még nem volt érett a helyzet.
Ne felejtsük el, hogy 2 éve a választások estéjén, amikor "elromlott az informatikai rendszer", egészen addig nem közölt adatokat, amíg biztos nem lett, hogy össze tudja csalni a "kétharmadot" is! Tízezres nagyságrendben parancsolta a rendőrséget Budapestre azon az estén. Miért is? Arra az esetre, ha nem sikerült volna a csalás. Amire volt esély, hiszen például a csalás során "csökkent" részvételi adatokat elszúrták, de még ezt is bevette a nép.
Nem hagyhatjuk, hogy a következő választást is elcsalja, és a demokrácia formális megszüntetését most erre használja! Tudatosítsuk a bűneit, és azt, hogy ez most a fegyveres diktatúrájának a bevezetése, hogy most is az Európai Unió eurómilliárdjaiból "jótékonykodik" azzal, hogy most nem lopja el az összes pénzt! Ne akkor ébredjünk, amikor a távközlési központokban lekapcsolja a blogokat, azután a teljes netet, azután a telefonjainkat! Levélcenzúrát vezet be, és letartóztat minden, öt főnél nagyobb csoportot. Készen vannak a tervei, amiket most fog finomítani.
A józan szakértők már 10 éve mondják, amióta Kedves Vezérünk a magyar népnek küldött eurómilliárdokat rabolja strómanjai zsebébe, hogy mindennek akkor fogjuk igazán megélni a következményeit, amikor egy igazi válság jön. Hát most itt van!
Most a hazug propagandavezérnek nem kitalált démonokkal kell harcolnia, és azoktól "megvédenie" minket, hanem igazi veszéllyel kellene küzdenie. Ami egy saját hatalmába tébolyodott, gonosz rablóvezérnek nem fog menni. Főleg úgy nem, hogy minden amit tett és minden amit nem tett, az most fogja benyújtani a számlát - csakhogy nem neki, hanem a kisemmizett magyar népnek. Mert most fog igazán hiányozni az elrabolt és idiótaságokra pazarolt sok milliárdnyi EU-s eurómilliárd, most üt vissza az euróbevezetés aljas szándékú elodázása, a lebutított oktatás, a lepusztított egészségügy, az összeszerelésre alapuló gazdaság, a haza érdekeinek elárulása Putyin gazda parancsai szerint. Kedves Vezérünk most "válságkezelésre" negyvened részét akarja költeni, mint Spanyolország a GDP-jéhez viszonyítva, de még a lengyel adatnak is csak a huszadát. Szóba sem kerül hazánkban, hogy például a munkájukat elvesztőknek a bérét - legalább döntő részben - automatikusan pótolná a kormány.
A 133 "bátor képviselőről" szóló minapi szónoklata is teljes hazugság volt. Csak arról szólt, hogy kicsit azért aggódott, hogy némelyik szavazóbáb lelkiismerete fölébredhet, és nem szavazza meg a parlament megszüntetését, a nyílt diktatúrát. Ezért pont hogy a gyávaságukra alapozva próbálta őket emlékeztetni, mivel zsarolta meg őket, amikor megkapták tőle a mandátumukat. Tehát éppen a gyávaságukra apellál a jövő hét elején, amikor ez a 133 szavazat kell a nyílt diktatúrájához. A törvénybe kizárólag hazug propaganda céljával tette be azt a pontot, hogy az Országgyűlésnek "megmarad a joga" leszavazni a rendkívüli állapot meghosszabbítását. Csakhogy ez értelmetlen pont, ugyanis az Országgyűlést határozatlan időre szünteti meg - örökre, vagy addig, míg a "legfontosabb teendőit" elvégzi a demokrácia maradékának kinyírására azzal, hogy az ő szava ezentúl azonnal törvény lesz. Az Országgyűlés kikapcsolásával erre a meghosszabbításra már nem lesz szüksége a diktátornak, a bármeddig időkorlát nélkül fenntartható "meghosszabbítása" logikai nonszensz. Azoknak az őt - és nem a népet - képviselőknek a gyávaságára alapoz, akik ezzel a szemben jobban tennék, ha arra is gondolnának, hogy sem a magyar nép, sem a nyugati, szabad világ nem fogja nekik elfelejteni ezt a szavazatot, amit a nyílt diktatúrára adnak. Örök mocsok marad a nevükön, ahogyan azokén is, akik 1933-ban megszavazták Hitler végleges teljhatalmát. Akiket aztán maga Hitler dobott szemétdombra, amikor már a díszlet parlamentre se volt szüksége. Erkölcsi hulla lesz a 133 orbánpárti "képviselő", ahogyan a Reichstag hitlerpárti "képviselői" a felhatalmazási törvény megszavazása, saját képviselőségük megsemmisítése után erkölcsi hullákká váltak. Azután hamarosán jórészt valódi hullákká is, amint nem volt rájuk többé szüksége a diktátornak. Hasznos lenne önmagukra nézve is, ha most a 133 "bátor ember" ezt felfogná, amikor a jövő hét elején utoljára teszi az ujját az "igen" gombra!
Nem értem ezt a mai dolgot, bár lehet azért, mert elkerülöm a politikát és nem azt nézem soha, hogy ki milyen pártot képvisel, hanem ki milyen ember! Miért akar egy ember irányítani mindent visszavonásig, mikor pont azt hirdetik, össze kell fogni, közösen kell legyűrni ezt a nehéz helyzetet? Miért…..
Kataj 2020.03.24 12:56:23
Sztálin fia, aki hadnagy volt a szovjet hadseregben, német fogságba esett. Hitler, kapva az alkalmon, felajánlotta, hogy szovjet fogságban tartott, pár tábornokáért cserébe hazaengedi. Sztálin válasza: egy hadnagy nem ér annyit, mint egy tábornok. Egy emberi érzelmek nélküli, gonosz diktátor számára nem létezik olyan veszélyhelyzet, ami emberi érzéseket vált ki belőle. Neki a legnagyobb bajban csak a saját személyes érdeke, hatalma megerősítése számít.
Orbán számára a mostani válsághelyzet csak kivételes alkalmat jelent, hogy meg meri lépni a demokrácia díszleteinek formális megszüntetését is, a nyílt diktatúrát. Minden gondolkodónak súlyos felelőssége van abban, hogy 2020. Magyarországán egy diktátor megvalósítja a 30-as évek hitleri recepjét. "Felhatalmazási törvény" - nem pedig "koronavírus-törvény", ahogyan az Index címlapja szépítgeti.
Rendetlen állapot
Hazaáruló diktátorunk már 20 éve, első kormánya idején pedzegette a rendkívüli állapotot, mert ugye a "haza nem lehet ellenzékben", és persze ő személyesen a "haza". Akkor még nem volt érett a helyzet, túl váratlanul vesztette el a választást 2002-ben. Most itt az alkalom, hogy próbálgassa, milyen lesz a fegyveres diktatúrája, ha elvesztené a következő választást. Mert inkább ezt fogja tenni, és bármi mást is, semhogy börtönbe vonuljon a tettei miatt.
Ne felejtsük el, hogy 2 éve a választások estéjén, amikor "elromlott az informatikai rendszer", egészen addig nem közölt adatokat, amíg biztos nem lett, hogy össze tudja csalni a "kétharmadot" is! Tízezres nagyságrendben parancsolta a rendőrséget Budapestre azon az estén. Miért is? Arra az esetre, ha nem sikerült volna a csalás. Amire volt esély, hiszen például a csalás során "csökkent" részvételi adatokat elszúrták, de még ezt is bevette a nép.
Nem hagyhatjuk, hogy a következő választást is elcsalja, és demokrácia formális megszüntetését most erre használja! Tudatosítsuk a bűneit, és azt, hogy ez most a fegyveres diktatúrájának a bevezetése, hogy most is az Európai Unió eurómilliárdjaiból "jótékonykodik" azzal, hogy most nem lopja el az összes pénzt! Ne akkor ébredjünk, amikor a távközlési központokban lekapcsolja a blogokat, azután a teljes netet, azután a telefonjainkat! Levélcenzúrát vezet be, és letartóztat minden, öt főnél nagyobb csoportot. Készen vannak a tervei, amiket most fog finomítani.
A józan szakértők már 10 éve mondják, amióta Kedves Vezérünk a magyar népnek küldött eurómilliárdokat rabolja strómanjai zsebébe, hogy mindennek akkor fogjuk igazán megélni a következményeit, amikor egy igazi válság jön. Hát most itt van!
Most a hazug propagandavezérnek nem kitalált démonokkal kell harcolnia, és azoktól "megvédenie" minket, hanem igazi veszéllyel kellene küzdenie. Ami egy saját hatalmába tébolyodott, gonosz rablóvezérnek nem fog menni. Főleg úgy nem, hogy minden amit tett és minden amit nem tett, az most fogja benyújtani a számlát - csakhogy nem neki, hanem a kisemmizett magyar népnek. Mert most fog igazán hiányozni az elrabolt és idiótaságokra pazarolt sok milliárdnyi EU-s eurómilliárd, most üt vissza az euróbevezetés aljas szándékú elodázása, a lebutított oktatás, a lepusztított egészségügy, az összeszerelésre alapuló gazdaság, a haza érdekeinek elárulása Putyin gazda parancsai szerint.
Egy reményünk lehet csak: ha ilyen súlyos áron is, de végre fölébred a józan többség, és maradéktalanul kifejezi "háláját" a Kedves Vezérnek és rablóbandájának! Ha az események után kullogva, ha rongyosan is, de végre a szabad Nyugathoz csatlakozunk, hátat fordítva Kedves Vezérünknek és moszkvai gazdájának.
A 133 "bátor képviselőről" szóló minapi szónoklata is teljes hazugság volt. Csak arról szólt, hogy kicsit azért aggódott, hogy némelyik szavazóbáb lelkiismerete fölébredhet, és nem szavazza meg a parlament megszüntetését, a nyílt diktatúrát. Ezért pont hogy a gyávaságukra alapozva próbálta őket emlékeztetni, mivel zsarolta meg őket, amikor megkapták tőle a mandátumukat. Tehát éppen a gyávaságukra apellál. Azoknak az őt - és nem a népet - képviselőknek a gyávaságára, akik ezzel a szemben jobban tennék, ha arra is gondolnának, hogy sem a magyar nép, sem a nyugati, szabad világ nem fogja nekik elfelejteni ezt a szavazatot, amit a nyílt diktatúrára adnak. Örök mocsok marad a nevükön, ahogyan azokén is, akik 1933-ban megszavazták Hitler végleges teljhatalmát.
Alaposan átírta a hazai kormányzati kommunikáció elképzeléseit a koronavírus elleni küzdelem. Mivel a fél ország a digitális térbe kényszerült, a politikusoknak is ezen a terepen kell bizonyítaniuk. A Fidesz vezérhangyái egyelőre nehezen birkóznak meg a feladattal, hiszen a járvány hírei mellett…..
Kataj 2020.03.19 10:07:47
Másik bloghoz küldtem, de azt utána hamar levették az Index címlapról, ezért megismétlem:
Rendetlen állapot
A hazaáruló diktátorunk már 20 éve, első kormánya idején pedzegette a rendkívüli állapotot, mert ugye a "haza nem lehet ellenzékben", és persze ő személyesen a "haza". Akkor még nem volt érett a helyzet, túl váratlanul vesztette el a választást 2002-ben. Most itt az alkalom, hogy próbálgassa, milyen lesz a fegyveres diktatúrája, ha elvesztené a következő választást. Mert inkább ezt fogja tenni, és bármi mást is, semhogy börtönbe vonuljon a tettei miatt.
Ne felejtsük el, hogy 2 éve a választások estéjén, amikor "elromlott az informatikai rendszer", egészen addig nem közölt adatokat, amíg biztos nem lett, hogy össze tudja csalni a "kétharmadot" is! Tízezres nagyságrendben parancsolta a rendőrséget Budapestre azon az estén. Miért is? Arra az esetre, ha nem sikerült volna a csalás. Amire volt esély, hiszen például a csalás során "csökkent" részvételi adatokat elszúrták, de még ezt is bevette a nép.
Nem hagyhatjuk, hogy a következő választást is elcsalja! Tudatosítsuk a bűneit, és azt, hogy ez most a fegyveres diktatúrájának a főpróbája, hogy most is az Európai Unió eurómilliárdjaiból "jótékonykodik" azzal, hogy most nem lopja el az összes pénzt! Ne akkor ébredjünk, amikor a távközlési központokban lekapcsolja a blogokat, azután a teljes netet, azután a telefonjainkat! Levélcenzúrát vezet be, és letartóztat minden, öt főnél nagyobb csoportot. Készen vannak a tervei, amiket most fog finomítani.
A józan szakértők már 10 éve mondják, amióta Kedves Vezérünk a magyar népnek küldött eurómilliárdokat rabolja strómanjai zsebébe, hogy mindennek akkor fogjuk igazán megélni a következményeit, amikor egy igazi válság jön. Hát most itt van!
Most a hazug propagandavezérnek nem kitalált démonokkal kell harcolnia, és azoktól "megvédenie" minket, hanem igazi veszéllyel kellene küzdenie. Ami egy saját hatalmába tébolyodott, gonosz rablóvezérnek nem fog menni. Főleg úgy nem, hogy minden amit tett és minden amit nem tett, az most fogja benyújtani a számlát - csakhogy nem neki, hanem a kisemmizett magyar népnek. Mert most fog igazán hiányozni az elrabolt és idiótaságokra pazarolt sok milliárdnyi EU-s eurómilliárd, most üt vissza az euróbevezetés aljas szándékú elodázása, a lebutított oktatás, a lepusztított egészségügy, az összeszerelésre alapuló gazdaság, a haza érdekeinek elárulása Putyin gazda szándékai szerint.
Egy reményünk lehet csak: ha ilyen súlyos áron is, de végre fölébred a józan többség, és maradéktalanul kifejezi "háláját" a Kedves Vezérnek és rablóbandájának! Ha az események után kullogva, ha rongyosan is, de végre a szabad Nyugathoz csatlakozunk, hátat fordítva Kedves Vezérünknek és moszkvai gazdájának.
Annak ellenére, hogy a kormány valószínűleg titkolja a magyarországi helyzet valódi súlyosságát (talán azért, mert nincs elég védőfelszerelés és nem készültek fel megfelelően), a lassan nyilvánosságra kerülő rendelkezések - mint a vidéki járványkórházak felállítása és a rohamtempóban elrendelt…..
Kataj 2020.03.19 09:43:11
Rendetlen állapot
A hazaáruló diktátorunk már 20 éve, első kormánya idején pedzegette a rendkívüli állapotot, mert ugye a "haza nem lehet ellenzékben", és persze ő személyesen a "haza". Akkor még nem volt érett a helyzet, túl váratlanul vesztette el a választást 2002-ben. Most itt az alkalom, hogy próbálgassa, milyen lesz a fegyveres diktatúrája, ha elvesztené a következő választást. Mert inkább ezt fogja tenni, és bármi mást is, semhogy börtönbe vonuljon a tettei miatt.
Ne felejtsük el, hogy 2 éve a választások estéjén, amikor "elromlott az informatikai rendszer", egészen addig nem közölt adatokat, amíg biztos nem lett, hogy össze tudja csalni a "kétharmadot" is! Tízezres nagyságrendben parancsolta a rendőrséget Budapestre azon az estén. Miért is? Arra az esetre, ha nem sikerült volna a csalás. Amire volt esély, hiszen például a csalás során "csökkent" részvételi adatokat elszúrták, de még ezt is bevette a nép.
Nem hagyhatjuk, hogy a következő választást is elcsalja! Tudatosítsuk a bűneit, és azt, hogy ez most a fegyveres diktatúrájának a főpróbája, hogy most is az Európai Unió eurómilliárdjaiból "jótékonykodik" azzal, hogy most nem lopja el az összes pénzt! Ne akkor ébredjünk, amikor a távközlési központokban lekapcsolja a blogokat, azután a teljes netet, azután a telefonjainkat! Levélcenzúrát vezet be, és letartóztat minden, öt főnél nagyobb csoportot. Készen vannak a tervei, amiket most fog finomítani.
A józan szakértők már 10 éve mondják, amióta Kedves Vezérünk a magyar népnek küldött eurómilliárdokat rabolja strómanjai zsebébe, hogy mindennek akkor fogjuk igazán megélni a következményeit, amikor egy igazi válság jön. Hát most itt van!
Most a hazug propagandavezérnek nem kitalált démonokkal kell harcolnia, és azoktól "megvédenie" minket, hanem igazi veszéllyel kellene küzdenie. Ami egy saját hatalmába tébolyodott, gonosz rablóvezérnek nem fog menni. Főleg úgy nem, hogy minden amit tett és minden amit nem tett, az most fogja benyújtani a számlát - csakhogy nem neki, hanem a kisemmizett magyar népnek. Mert most fog igazán hiányozni az elrabolt és idiótaságokra pazarolt sok milliárdnyi EU-s eurómilliárd, most üt vissza az euróbevezetés aljas szándékú elodázása, a lebutított oktatás, a lepusztított egészségügy, az összeszerelésre alapuló gazdaság, a haza érdekeinek elárulása Putyin gazda szándékai szerint.
Egy reményünk lehet csak: ha ilyen súlyos áron is, de végre fölébred a józan többség, és maradéktalanul kifejezi "háláját" a Kedves Vezérnek és rablóbandájának! Ha az események után kullogva, ha rongyosan is, de végre a szabad Nyugathoz csatlakozunk, hátat fordítva Kedves Vezérünknek és moszkvai gazdájának.
   (Ahhoz, hogy egy járványt le tudjanak győzni, a népnek bíznia  kell a tudomány képviselőiben, a polgároknak bízniuk kell a közhatalomban, az országoknak bízniuk kell egymásban. Az elmúlt években felelőtlen politikusok tudatosan ásták alá a tudományba, a közhatalomba és a nemzetközi…..
Kataj 2020.03.19 07:59:13
Látom értetlenkedés van, még itt is. A hazaáruló diktátorunk már 20 éve, első kormánya idején pedzegette a rendkívüli állapotot, mert ugye a "haza nem lehet ellenzékben", és persze ő személyesen a "haza". Akkor még nem volt érett a helyzet, túl váratlanul vesztette el a választást 2002-ben. Most itt az alkalom, hogy próbálgassa, milyen lesz a fegyveres diktatúrája, ha elvesztené a következő választást. Mert inkább ezt fogja tenni, és bármi mást is, semhogy börtönbe vonuljon a tettei miatt.
Ne felejtsük el, hogy 2 éve a választások estéjén, amikor "elromlott az informatikai rendszer", egészen addig nem közölt adatokat, amíg biztos nem lett, hogy össze tudja csalni a "kétharmadot" is. Tízezres nagyságrendben parancsolta a rendőrséget Budapestre azon az estén. Miért is? Arra az esetre, ha nem sikerült volna a csalás. Amire volt esély, hiszen például a csalás során "csökkent" részvételi adatokat elszúrták, de még ezt is bevette a nép.
Nem hagyhatjuk, hogy a következő választást elcsalja! Tudatosítsuk a bűneit, és azt, hogy ez most a fegyveres diktatúrájának a főpróbája, hogy most is az Európai Unió eurómilliárdjaiból "jótékonykodik" azzal, hogy most nem lopja el az összes pénzt! Ne akkor ébredjünk, amikor a távközlési központokban lekapcsolja a blogokat, azután a teljes netet, azután a telefonjainkat. Levélcenzúrát vezet be, és letartóztat minden, öt főnél nagyobb csoportot. Készen vannak a tervei, amiket most fog finomítani. Alap pedig, amit tegnap írtam, megismétlem:
A józan szakértők már 10 éve mondják, amióta Kedves Vezérünk a magyar népnek küldött eurómilliárdokat rabolja strómanjai zsebébe, hogy mindennek akkor fogjuk igazán megélni a következményeit, amikor egy igazi válság jön. Hát most itt van!
Most a hazug propagandavezérnek nem kitalált démonokkal kell harcolnia, és azoktól "megvédenie" minket, hanem igazi veszéllyel kellene küzdenie. Ami egy saját hatalmába tébolyodott, gonosz rablóvezérnek nem fog menni. Főleg úgy nem, hogy minden amit tett és minden amit nem tett, az most fogja benyújtani a számlát - csakhogy nem neki, hanem a kisemmizett magyar népnek. Mert most fog igazán hiányozni az elrabolt és idiótaságokra pazarolt sok milliárdnyi EU-s eurómilliárd, most üt vissza az euróbevezetés aljas szándékú elodázása, a lebutított oktatás, a lepusztított egészségügy, az összeszerelésre alapuló gazdaság, a haza érdekeinek elárulása Putyin gazda szándékai szerint.
Egy reményünk lehet csak: ha ilyen súlyos áron is, de végre fölébred a józan többség, és maradéktalanul kifejezi "háláját" a Kedves Vezérnek és rablóbandájának! Ha az események után kullogva, ha rongyosan is, de végre a szabad Nyugathoz csatlakozunk, hátat fordítva Kedves Vezérünknek és moszkvai gazdájának.
A Századvég legújabb felmérése szerint a magyarok 80 százaléka továbbra is a szigorú határvédelem mellett állnak. A kutatás alapján megállapítható, hogy a megkérdezettek 82 százaléka értesült arról, hogy a szíriai katonai konfliktusok, illetve a török államfő nyilatkozata nyomán újabb tömegek…..
Kataj 2020.03.08 10:29:22
Tehát arról van itt szó, hogy a "Századvég", a putyini maffia orbáni "magyar" fiókjának propagandarészlege megkérdezi "a lakosságot", hogy támogatja a Kedves Vezért abban, hogy "jót tesz" az ő szeretett népével. Ezen izgalmas felmérés "eredményét" pediglen ügynöki hálózatával belehelyezi a gépezet alcsatornáiba: fizetett blogok, weboldalak, amelyek mindezt címlapra rakják.
Mert nem ám az a kérdés, hogy kell százmilliárdokat közpénzből stadionokra költeni, miközben rohadnak a kórházak és padlón az oktatás. Nem az a kérdés, hogy hová lettek Európa magyar népnek küldött eurómilliárdjai. (A Kedves Vezér strómanjainak zsebébe.)
A menekültek ügyében pedig még véletlenül sem az a kérdés, hogy Putyin elvtárs miért bombáz ki milliónyi szíriait az otthonából, Európa felé űzve őket. Miért hagyja ezt Trump, aki elhozta onnan katonáit, teret engedve Putyin tömeggyilkos gépezetének?! Tán csak nem igaz az, hogy Trump Putyin érdekeit szolgálja, amikor ez milliónyi menekültet "gyártva" az Európai Unió létét fenyegeti?! Nem, "nem ez a kérdés". Vallásháború, nemzeti identitás, terroristák támadása ellenünk - állítólag ez most itt "a probléma". Mintha az ötvenes években az ÁVH közvéleménykutatást végzett volna, hogy akartok-e "biztonságban élni", mert akkor támogassátok a recski tábor működését, az Andrássy út 60. vallatószobáinak fenntartását. Aztán a moszkvabáb "magyar" pribékeknek még arra is maradt volna valutájuk - amit a "hanyatló" Nyugattól kaptak milliárdszámra -, hogy nyugati újságírókat, politikusokat fizessenek le.
Itt tartanak most a hazai "nemzeti-keresztény" jelmezes elvtársak.
Beszólt a két éve politikából visszavonult Schiffer Andrásnak a 6,2 milliárdos költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csaba, egyik "legkártékonyabb" idézőjelben "politikusnak" nevezte, akinek "a szelleme még mindig itt kísért". Schiffer válaszában mindenkit kioszt, Gyurcsányékat, az LMP-t, a…..
Kataj 2020.03.06 16:57:35
Értelmes, felelősségteljes állampolgároknak létkérdés ráébredni, hogy a haza csak egyféleképpen menthető meg:
2022-ben 2/3-addal kell győznie az orbánellenes koalíciónak!
Ehhez MINDEN ellentétet, sérelmet, a fentin túli konkrét célt félre kell tenni az O1G maffián kívül!
Világossá kell tenni minden - értelmes érvekkel elérhető - állampolgár előtt, hogy a
- nemzeti színű zászlódíszletbe bújó,
- magát "kereszténynek" hazudó Orbán,
- aki Európa magyar népnek szánt eurómilliárdjait strómanjainak zsebébe lopja,
- Oroszország KGB tisztből lett diktátorát lelketlen - és jól megfizetett - cselédként a magyar nép érdekeivel szemben mindenben kiszolgálja,
nem maradhat tovább a haza élén, és összes tettéért felelnie kell - a rablott vagyont vissza kell adnia a népnek!
A létrejövő új, valódi népképviseleti Országgyűlésnek meg kell tisztítania a legfőbb hatalmi szerveket a rendszerváltás előttről meghagyott és a szovjet-orosz titkosszolglatból ide helyezett orbáni ügynököktől, igazi alkotmányt és alapvető fontosságú törvényeket kell elfogadnia, majd két évvel 2022-t követően valóban demokratikus, valóban többpárti választásokat kell szerveznie!
A 24. óra utolsó percének esélye lesz 2022. tavasza, hazánk végleges orosz birodalmi függőségbe süllyesztése előtt.
Vagy a ezt "választjuk", vagy a szabad, nyugati jólétet. Nem lesz több lehetőség.
Húsz évvel ezelőtt szörnyű hírre ébredt az ország. 1999. december 15-én a tűzoltók hajnalban riasztást kaptak. Ég a Budapest Sportcsarnok!..
Kataj 2019.12.15 22:15:19
@petimegmondja: Van egy fogadásom, hogy jó haverjaid a "biztonsági őrök", vagy magad is az vagy. Nekem se kutyám, se macskám ez a Netter Tamás, de erről a szépen konstruált ávós sztoriról az "égve hagyott gyertyával" bűzlik a penetráns hazugság.
A műszaki cikkek, videómagnók árusai az kormos-füstös készletet is tudták annyira leltározni reggel, hogy a jelentős hiányok egyértelműek voltak. Amik az éjjel folyamán keletkeztek, amikor ugye "nem voltak beengedve" az őrök. Az ávós sztorinál sokkal életszerűbb és logikusabb, hogy a műszaki cikkeket éjjel meglovasító "biztonsági őrök" a fosztogatás nyomainak eltüntetésére akartak egy kis tüzet csiholni, csak arra nem számítottak a primitív agyukkal, hogy ekkora lesz belőle.
Az ávósok röhejes, átlátszó sztoriját nem mellesleg a bíróság is elutasította. Ami persze ávóséknak nem számít, lehet tovább terjeszteni az ostoba hazudozást.