Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DerekM

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nos akkor csapjunk is bele a lecsóba.Előre leszögezem,hogy a megjelenített képeken látszódó grafika egyenlőre még nem az igazi.Később még lesz jobb is.Illetve nem részletezek mindent,hiszen az a cél,hogy magad nézd meg :)    Az első…..
Amikor a múltkorában arról zagyváltam, hogy valós házat venni Second Life-os bevételből. Akkor minden SL-hez kapocsoldó tevékenységre gondoltam. Legyen az virtuális világon beüli vagy csupán kapcsolódó. Ennek a későbbiekben még szerepe lesz ezért fűzőm hozzá.  Ma nincsen kép. ..
Kicsit elszaladt velem gondolataim lova valamelyik nap és mikor észbe kaptam már nagyban azon agyaltam, mennyi esélye van annak, hogy én egy virtuális világban összeszedett pénzből egy igazi házat vegyek.  Nem sok azt kell mondjam, de azért a vicc kedvárt belevágok.  Második (sőt  harmadik és…..
Mind tudjuk, hogy nagyon nehéz megítélni, hogy mi vár majd ránk a távoli jövőben. Eljön majd a várva várt utópia? Vagy sötét disztópiába hanyatlik a társadalom a saját butaságai miatt? Mennyi rá az esély, hogy azok a dolgok, amelyeket a föld népességének javára állítottunk elő egy napon majd…..
Az állati óidő ordovícium időszakának tengeri monstrumai, az akár 9 méteres hosszúságot is elérő Endoceridák a földtörténet legrejtélyesebb fejlábúi közé tartoznak. Néhol tömegével előforduló kövületei gyakoriságuk ellenére keveset mondanak egykori életmódjukról, és koruk őskörnyezeti viszonyiaról…..
>>>>>[Snake játékosa egy hosszabb időre nem tudott részt venni a játékokon, ezért úgy gondoltam írok egy egyéni kalandot Lance játékosának. Úgyis eléggé hanyagolva volt a mágia a kalandokban, ezért direkt neki írtam egy tisztán a mágia körül forgó történetet, amiben kicsit…..
FCK Modern World 23.nap 2018.07.15 09:48:02
Reggel korán indulok, 3 ismeretlent viszek ki az úszás helyszínére. Jó arcok, mint általában a telekocsisok többsége. Ez is nyitottság kérdése, meg kalandvállalás kérdése hogy elvállalod-e hogy idegenekkel mész bizonyos utakra, összezárva egy kocsival. Reggel félek hogy mi lesz, első komolyabb…..
DerekM 2018.07.16 13:58:21
Portré, egy kis mélység hatással. ..
  Na jó nem bánt, csak foglakoztat. Azon agyalok már egy pár napja, hogy nyitni kéne egy Magyar vonatkozású helyet (Persze ne fogok).  Két dolog miatt foglakoztat- - Jelenleg (amikor ezt írom) nem igazán van Magyar hely, olyan van Magyar vonatkozású, de nem kizárólag.  - Ilyet még nem csináltam…..
Second, Second Chance Flickr Update 2018.01.01 22:02:04
Ezt sem hittem volna, hogy megfog történni, de felregisztráltam egy fénykép megosztó portálra. A hiúságom hihetetlen magasságokba és egyben mélységekbe száll. (No ennek is vége.)   https://www.flickr.com/photos/137731740@N08/ (Már nem él)..
Second, Second Chance Nem rossz 2017.12.30 21:45:28
Komolyan imádom magamat. A kesztyű is kis ingyen dolog. ..
Gondoltam szerzek egy új Ao-t mert ami eddig volt, az elégé szedett vedett volt. Gndoltam ha már megújulás van veszek valami pofásat. Azért igyekeztem nem a legdrágábbak közül választani mert azért 2000 lindent nem szívesen adnék érte, de  ezzel el leszek van benne minden ami kell és bővíthető. Ami…..
Second, Second Chance Let it rip 2017.12.18 18:08:54
Lesz itt móka és kacagás csak még nem most...