Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foxhound

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
A Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Foxhound 2020.06.24 21:37:03
      56 éves. Elég jól néz ki. Igen, nyilván sok plasztikát látott már közelről. De akkor is. Ti mit gondoltok, jó ötlet volt, hogy ledobta a textilt a Harpers számára? Emlékezetes a másik meztelen címlapja is, igen nagy mérföldkő volt, terhesen állt a kamera elé (Bruce Willis volt a párja).…..
A világ legnagyobb vallásának, a kereszténységnek legfontosabb alakja maga Jézus, noha életének első szakaszáról (gyermek-, és ifjú koráról) és például külső megjelenéséről alig - alig szolnak a fennmaradt írások. A Biblia csak egyetlen helyen utal külsejére: Ézsaiás próféta könyvében (53:2b):…..
Őszinte vallomást tetováltatott mellkasára egy férfi, ám a helyesírásra nem figyelt. Nagy kérdés, hogy a felesége mit reagál majd a gesztusra. Ettől függetlenül egy apró helyesírási tanfolyam talán nem ártana...
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
 Az élet tele van rejtélyekkel, nem tudhatod mivel találkozol a következő utcasarkon. Lehet összefutsz a kedvenc zenészeddel, a kedvenc youtubereddel, vagy csak egy rég nem látott volt osztálytársaddal, aki elől olyan ügyességgel próbálsz elbújni, mintha életed legkeményebb bújócskáját…..
Foxhound 2018.05.25 13:11:13
@-Britpopper-: Az túlzás, hogy bebizonyították.
"Később azonban kiderült, hogy a DNS-vizsgálatot végző Jari Louhelainen hibásan számította ki a genetikai egyezőség esélyét, így az ügy továbbra is nyitott maradt. Ha a fentiek ellenére el is fogadjuk hitelesnek a kutatást, az eredmény csak annyit bizonyítana, hogy Kosminski a meggyilkolt örömlány ügyfele volt, de nem feltétlenül a gyilkosa."
A női mell alapvető funkciója a gyermek etetés, a szoptatás. Az anyatejben számos olyan alkotóelem található, amely szükséges a kisbaba fejlődéséhez. Sőt! Olyan kutatás is napvilágot látott, amely az anyatej vizsgálata során kimutatta, hogy bizonyos rákfajtákat lehet a benne található egyik enzimmel…..
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy…..
Foxhound 2017.07.12 17:24:34
A Tudományos Újságírók Klubja, a Tudományos Ismeretterjesztő Társulattal (TIT) közösen hirdetett pályázatot - idén már másodszor -  az Élet és Tudomány egykori szerkesztője és nagyszerű blogger, a tavalyelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt Juhari Zsuzsanna emlékére. A pályázatra a tudományt…..
Foxhound 2017.06.25 12:56:22
A kétszázadik Napi érdekest láthatjátok, olvashatjátok ma. A népszerű sorozatban csaknem 4550 meghökkentő, sokkoló, elgondolkodtató, vagy egyszerűen csak érdekes fotót nézhettetek már meg ezidáig! Köszönjük a kitartásotokat, és remélem, továbbra is velünk tartotok! 1888. A ghánai egyik…..
"A címben szereplő mondat jutott eszembe a mai képek láttán. A háború oly távolinak tűnik e képek láttán. Ki emlékszik közületek, miből van az idézet?" - Jtom Max Leonard csodás képei a második világháború után 7-14 évvel Nyugat-Németországban készültek. 1955. Bad Herrenalb  ..
Foxhound 2016.09.22 11:32:32
@Sigismundus: Öööö, innen hiányzik az állítmány, nem? Und was hast du in den Krieg gemacht, Vater? :-) (Vagy én nem tudok németül/nem értem a poént... :-) )
A yunnani autópályán egy kínai közlekedési rendőr 3 órán keresztült tartotta a hátával egy baleset sérültjét, így csökkentve a fájdalmát, amíg megérkezik a segítség. A teherautó két vezetője beszorult a jármű fülkéjébe, amikor a meghibásodott fék miatt…..
Egy fénykép többet mond ezer szónál. Két fénykép ugyanarról az eseményről, csak évek, évtizedek elteltével pedig még ennél is többet: ilyenkor döbbenünk rá igazán, hogy mennyire sokat változott a világ, nagyon, nagyon kevés idő alatt. Legyen szó akár a melegek…..
Összességében nekem nincsenek illúzióim a nőknek a játékvilágban betöltött szerepéről, például ezért is indítottam annak idején a heti játékcsaj rovatot. Azt sem gondolom, hogy a játékokban megjelenített erőszaknak jelentősége lenne az elszaporodónak mondott erőszakos…..
Foxhound 2012.05.31 13:28:44
@MrEd: Szerintem ez inkább karikírozás.
Vagy akkor egy valószerűtlenül kigyúrt pasi képe (hatalmas bicepsz, delta stb.) is szexuálisan lealacsonyító, nem?
Szerintem itt a nőiesség/férfiasság sablonos megjelenítése van egy kicsit karikírozva.
Foxhound 2012.05.24 23:31:25
Klasszikus városi legenda:
www.urbanlegends.hu/2011/11/vodka_tampon/
Nem öreg vagy, csak nem jól informált! ;-)
Azt hiszem, most már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Mass Effect 3 vége a játéktörténelem egyik legvitatottabb befejezése. Persze, nem ez volt az első lezárás, ami megosztotta a játékosokat, viszont remek alkalom arra, hogy a régebbi, sokak által rossznak mondott befejezéseket is…..
Rajni visszafogott filmjei bebizonyították, hogy arrafelé ő a helyi Chuck Norris. De van itt egy trónkövetelő! Aki vasmacskával baszkodja szét a dzsipeket és szoknyáját harci alakzatba rendezve rak rendet a gonosz hinduk között. Közben repked, pörög, forog. Fogadjátok szeretettel…..
Ég a pofám rendesen, hogy eddig nem ismertem a videojátékok világának legszórakoztatóbb nyugdíjasát, pedig Old Grandma Hardcore, egy cleavelandi clevelandi néni az unokája segítségével már évek óta űzi az ipart blogon, Twitteren és YouTube-on egyaránt. És tetszőleges…..
Közszolgálati rovatunk következik. Olvasónk, Ádám végső kétségbeesésében írt nekünk egy játékot keresve, és olyan történt, ami ritkán: fogalmunk sem volt, melyik játékról ír. Esetleg valaki meg tudná mondani? Most már marhára érdekelne minket is. És akkor innentől a…..
Foxhound 2011.10.25 13:08:16
@Savior: A fairlight ugrott be, de azzal én spektrumon játszottam!
en.wikipedia.org/wiki/Fairlight_%28video_game%29
IDDQD Az Armageddon elmaradt 2011.05.22 13:03:49
 ...de lesz helyette Carmageddon! Nem tudom, hogy direkt a tengerentúlon komoly hisztit kiváltó, befuccsolt világvége-jóslat idejére időzítették, vagy véletlen, mindenesetre a carmageddon.com oldalon elindult egy visszaszámláló, ami csak azt jelentheti, hogy a nagy pre-E3…..