Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matteo89

50 bejegyzést írt és 558 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni meccs után elégedetten nyilatkozhatott, hiszen végre sikerült nyerni, ami fontos lépés a BL-hely megszerzése felé. „Minden nap a javulásért dolgozunk. S nem feledkezhetünk meg a pszichológiáról, mert a bajnokságban már egy ideje nem nyertünk meccset. Az első…..
A hétvégi rangadót követően a pletykalapok továbbra is a Juventus építkezésével foglalkoznak, és a Calciomercato friss értesülései megerősíteni látszanak az eddig is többször felmerülő pletykákat, miszerint a Juventus értékesíteni szeretné Matías Soulét, hogy a klub tőkét gyűjtsön a nyári…..
Matteo89 2024.02.07 06:19:40
@Pedro32: Ha már a tekergést hoztad fel Yildiz mellett. Soulé a whoscored alapján a Serie A legjobban cselező játékosa jelenleg. Egyébként pontosan 2 év van köztük.
Fabio Capello a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozott a hétvégi forduló előtt, s igazat adott Massimiliano Allegrinek, bár azt is elmondta, hogy előnyt jelenthet a Juventus számára a péntek esti időzítés. „Ez már a harmadik alkalom, hogy a Juventus péntek este játszik. Az előző…..
Matteo89 2023.12.15 14:53:47
A Juventus és az olasz labdarúgás ma egy újabb legendától köszönt el, a zebramezes védelem megkerülhetetlen és megrendíthetetlen oszlopa, Giorgio Chiellini bejelentette, hogy játékosként a mai nappal lezárta pályafutását. "A püthagoreus iskola számára, amely több, mint két évezreddel ezelőtt Magna…..
Tegnap járta be az olasz sajtót a hír, hogy Gigi Buffon a héten befejezheti hosszú pályafutását , s ma maga a Juventus és az olasz labdarúgás legendája jelentette be, hogy szögre akasztja kesztyűit. "Ennyi volt, srácok. Mindent megadtatok nekem. Én mindent megadtam nektek. Együtt csináltuk." -…..
A Juventus egykori csatára, Darko Kovačević nemrégiben a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozott a felmerült pletykák kapcsán, és bár a szerb futballista elismeri Romelu Lukaku képességeit, több okból is inkább honfitársa mellett teszi le a voksát. „Dušan Vlahović még csak 23 éves, és…..
Matteo89 2023.07.18 21:15:43
@SuperTrezi: Bocsánat. Legmagasabb szinten? Ott se vagyunk a BL-ben. :)
A Juventus 1-1-es eredménnyel zárta az EL-elődöntő torinói meccsét, hála Federico Gatti góljának, aki egy szöglet után talált be a mérkőzés utolsó pillanataiban. „Az ellenfél kapujáig nagyon jól járattuk a labdát, de aztán a ott mintha minden túl egyszerű lett volna, és túlságosan sok hibát…..
A Juventus 4:2-es győzelmével záruló torinói városi rangadó után a zebramezesek a Bajnokok Ligája-indulásért versenyző AS Roma otthonába látogatnak vasárnap este. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Arkadiusz Milik és Kaio Jorge, míg Mattia De Sciglio izomproblémák miatt nem…..
Matteo89 2023.03.05 22:24:38
Matteo89 2023.03.05 22:46:06
@Gaben Smith: Hallgathattad volna örökre, ha ezt belövi itt a végén. :D
Egy esetleges győzelemmel a Juventus beérheti a bajnoki tabellán az Inter csapatát legyőző Bolognát, s ezzel felkapaszkodhat a hetedik pozícióba, ehhez azonban az Allianz Stadiumba látogató Torino FC ellen kellene begyűjteni a három pontot. Massimiliano Allegri keretében már helyet kapott Paul…..
A Juventus kapcsán folyamatosan a várható változásokról írnak a pletykalapok, és a Calciomercato értesülései szerint az Öreg Hölgy egyik legújabb kiszemeltje az Udinese futballistája, Sandi Lovrić. A szlovén középpályás kiváló mutatókkal rendelkezik idén, és ezzel felkeltette a Juve és számos…..
A Juventus a csütörtöki EL-meccsre készül, és a mai edzésen több eddig sérült játékos is tiszteletét tette, például Paul Pogbát is lencsvégre lehetett kapni. A 29 éves francia középpályás 2022 tavaszán játszott utoljára tétmeccset még előző klubjánál, majd a nyári felkészülés során térdsérülést…..
Matteo89 2023.02.17 17:59:59
Massimiliano Allegri hamarosan teljes kerettel rendelkezhet, miután tegnap úgy Dušan Vlahović, mint Paul Pogba a kerettel edzett. A bianconero csapatot komoly sérüléshullám sújtotta az év során, és nemrégiben tért vissza a kezdőcsapatba szinte egyéves kihagyás után Federico Chiesa. Paul Pogba…..
Matteo89 2023.01.17 11:00:06
@MGB75: ... hogy mikor sérül meg Pogba újra. :)
A nápolyi 5-1 után a sajtó nem volt túl kíméletes a Juventusszal, és elsősorban Massimiliano Allegri teljesítményét pontozta le, a mester 4-es osztályzatot kapott, amiben nagy része volt annak, hogy az újságírók szerint a mester a széleken túlságosan visszavonta úgy Federico Chiesát, mint…..
Matteo89 2023.01.15 12:12:56
@Gaben Smith: Vlahóról már kijött valami cikk, hogy nem passzol a Juventusba, Chiésáról is ki fog derülni lassan, hogy nem képes felfogni a csodálatos 8-2-0-s taktikát. :)
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Matteo89 2019.08.30 15:33:07
@gomorra21: :))))))))))) Hát ez kedves volt. :D
Matteo89 2022.10.14 11:06:17
@Del Pybala: Én külön tudom választani a kettőt. Dybala esetén szerintem nem hoztunk rossz döntést, sajnos a másik kettő esetén úgy néz ki, hogy igen. De hátha javítanak Pogbáék még, de nagyon bele kell húzniuk. :)
Dejan Kuluševskit ismét mikrofonvégre fogta egy olasz napilap, ezúttal a La Gazzetta dello Sport kérdéseire válaszolt a 22 éves futballista, akit természetesen a váltásról és a Massimiliano Allegri és Antonio Conte közötti különbségről kérdeztek. „Nem tudom, mi nem működött a Juventusnál, a…..
Matteo89 2022.09.27 12:35:27
@ggbuffon: "A gyerek egy labdát nem tudott átvenni, se vezetni 5 méteren. " - akkor nem lógott volna ki a mostani csapatból, ezért kár volt elzavarni. Kezdőben lenne a helye ilyen képességekkel. :)
A Juventus holland védője, Matthijs de Ligt nyáron egyértelművé tette a klub számára, hogy nem Torinóban tervezi a jövőt, így végül a Bayern München csapatához igazolt, ahol kísérletet tehet a Bajnokok Ligája megnyerésére is. "Nagyon élveztem a Juventusnál töltött időszakot, de úgy éreztem, hogy…..
A hétfői sajtótájékoztató alkalmával a Paris Saint-Germain mestere, Christophe Galtier a Juventusról, valamint Ángel Di Maríáról beszélt, aki nyáron éppen a francia klubtól igazolt Torinóba, azonban sérülés miatt kihagyja a két csapat találkozóját. "Kár, hogy Di María nem térhet vissza a Parc des…..
A Sassuolo elleni magabiztos győzelemmel a Juventus nagyszerűen kezdte a bajnoki szezont, ám a Sampdoria, majd az AS Roma elleni döntetlenekkel a zebramezesek már négy pontot elhullajtottak, így a negyedik fordulóban, mikor a Spezia csapata látogat Torinóba, kötelező begyűjteniük a győzelmet és mind…..
Matteo89 2022.08.31 22:18:43
@Del Pybala: De legalább hajt. Így kiemelkedik a többi kp közül. :D
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
Massimiliano Allegri csapata hétfőn kezdi a bajnokságot a Sassuolo ellen, azonban a bianconero együttes messze nem a legjobb felállásban vághat neki a szezonnyitónak, hiszen számos sérült és eltiltott játékosra nem számíthat a mester. „A csapat jól dolgozott ebben a hónapban. A Sassuolo tavaly…..
A Juventus középpályása, Paul Pogba térdsérülést szenvedett, megerősítette a klub, s csak egy szakember felkeresése után derülhet ki, mennyi időre esik ki Paul Pogba. A Manchester United egykori játékosa fájdalomra panaszkodott a los angelesi edzésen, és két egészségügyi munkatárs segítette őt le a…..
Matteo89 2022.07.26 08:45:51
A DAZN munkatársa, Marco Cattaneo nemrégiben riportot készített Continassában a Juventus több fontos szereplőjével, a játékosok közül pedig Paul Pogba és Manuel Locatelli kapott lehetőséget az önkifejezésre. „Jól beszélem még az olaszt? Köszönöm, bár néhány szót elfelejtettem.” - mondta Paul Pogba,…..
A Juventus kerete idén nyáron komoly átalakuláson megy át, hiszen a védelem két kulcsembere mellett távozott Paulo Dybala, Federico Bernardeschi, azonban további távozók is felmerülhetnek, amint a Sportmediaset cikke részletezte. A védelem másik távozója Daniele Rugani lehet, aki bár kisebb…..
Matteo89 2022.07.21 04:36:16
@Del Pybala: naaa Khediratol tobb jo meccs is beugrik rogton, Rabiot meg egy percig nem bizonyitotta hogy itt a helye. Rabiotot Nocerinohoz hasonlitanam. Na nem a Milanoshoz hanem a Juveshoz. Kb. Annyira haszontalan.
Felgyorsultak az események a távozni kívánkozó Matthijs de Ligt ügyében, a két klub megállapodásra jutott egymással, s a Bayern München előreláthatólag mintegy 80 millió eurót fizet majd a Juventusnak. A holland védőjátékos ügynöke, Rafaela Pimenta ma Torinóba látogatott, hogy az utolsó simításokat…..
Matteo89 2022.07.19 06:28:18
@LacaGLJuve: mire alapozod az utolso bekezdesben megfogalmazottakat?