Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacosdj

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelenés: 2010. március 12. Formátum: mp3 Bitráta:256kbps Méret:129.52 mb Tracklist: 1.- Maradjon így (4:13) 2.- Lélekdonor (4:14) 3.- Még várj (4:27) 4.- Ébren Álmodók (4:06) 5.- Vigyél el (3:56) 6.- Őrült érzés (4:02) 7.- Csak te létezel (4:56) 8.- Mindig vártam rád…..
lacosdj 2010.07.23 16:01:04
Tegnap este olyasmi történt, ami azóta nem fordult elő, hogy a Csillagvirág klinikán terroristák és kommandósok mészárolták le a főszereplők nagy részét. Nyert a Jóban-rosszban a Barátok közttel szemben. A Hal a tortánnak késő délután még csak 18 százalékos…..
Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég…..
lacosdj 2009.09.17 09:07:27
Nekem is volt régen Dunawebem! Nekem is ugyan így volt betelefonáltam indítsam újra a gépet ha nincs net... meg azt találták ki hogy huzam ki a gépből a netkábelt majd várjak egy kicsit és dugjam vissza! Hát persze hogy így sem volt jó! Meg amúgyis milyen szolgáltatás ez így? most tegyük fel ez lenne a kábel tv-nél is húzogassam ki be... érdekes is lenne... A dunawebesek úgy félévnyi hívogatás után kitolták magukat és rájöttek hogy szar az antenna kicserélték de amit akkor feltettek az már akkor sem működött és ezt a szerelő mondta nekem.... aztán kipróbált egy másikat az jó volt! De nagyon szar minőség garantálom esett az eső elment a jel fújt a szél ismét nem volt jel! Ha nincs meg hozzá a technologiájuk akkor miért foglalkoznak ilyennel? Én is írtam rengetek emailt valamikor le se szartak van mikor mondták felveszik a hibajegyet.... erre másnap jön a telefon már amikor hogy a hibajegyet lezártuk problémát nem találtunk de net nem volt persze... de kint se voltak meg semmi és akk csak simán lezárták.... még jó hogy már vagy 2 éve T-home van az egy korrekt kedves villámgyors szolgáltató itt nálunk sorba leváltotta mindenki a dunawebet mikor a t-home nak elkészült az új üvegszálas rendszere! Így kell sok előfizetőt elveszíteni... És kedeves ratyiweb ezt a kommentált is meg lehet nézni! Jah és még utóirat ként: nem rég jött egy levél a dunawebtől így 2 év után hogy emelkedett az adó fizessünk be pár száz forintot hol ott már közünk nincs egymáshoz! Eltelt pár hét és jött egy levél ismét hogy jóváírták hol ott be se fizettük... Nagyon érdekes egy szolgáltató ez ha lehet annak nevezni!