Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onderon 2.0

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth Criminal című számának videoklipjében...
Ez jó, de nem lehetne inkább zombik nélkül? A városi legenda szerint ezzel a mondattal hajtotta el az NBC Robert Kirkmant és Frank Darabontot 2009-ben, amikor a Kirkman képregényéből készült sorozattervet prezentálták nekik. Akkor a The Walking Dead már 60 füzetnél tartott, 2003 óta forgalmazta…..
A több lehetőség közül végül a fontosabb de kevésbé forradalmi győzött, azaz múlt hét kedden a Spotify végül nem jelentett be saját hardvert , ellenben ingyenes felületének markáns átalakítását igen! Azt az átalakítást, amely alapvetően megfelelt az előzetesen…..
Bármely menzán, ahol van tízórai vagy uzsonna, ott biztosan találkozunk a mackósajttal vagy medvével vagy kockasajttal vagy cikkelyes sajttal. Amúgy a Magyar Élelmiszer Könyv szerint simán ömlesztett sajt. 12 terméket vakteszteltünk meglepőnek mondható eredménnyel...
Április 22-én ment le a Homeland hetedik évadának utolsó előtti része, az All In, és igen, ez az amit Magyarországon forgattak még márciusban, Claire Danes végig is fotózta Budapest nevezetességeit, de most végre meg tudjuk nézni, hogyan fest a magyar főváros Moszkvaként...
Óóóó, miért gyűlölnek minket ennyire a forgatókönyvírók? Ennek a résznek a nyitányát sem ússzuk meg értelmetlen kísérlet nélkül. Fizikaórának ne nevezzük, mondjuk úgy, hogy a Tanár termékbemutatót tart, egy hangnyomásmérő érzékenységét teszteli, amit biztos a Gearbestről rendelt, aztán majd megírja…..
onderon 2.0 2018.04.24 14:59:15
@cukkmukk: mennyire? csak nagyon rossz és nem kurvára? :D
Beugratós, mi? Egy kommentelő jelezte, hogy dehátvörös, mert ja, a Milla Jovovich alakította Lilu valóban vörös hajjal rohangált a filmben, de a kérdés nem rá, hanem az áriázó dívára vonatkozott. Rá: Azaz a válasz kék. De hol a haj??? Mert ennek a lénynek a fejéből ilyen csápszerű izék nőnek ki,…..
onderon 2.0 2018.03.07 11:20:55
@strangers in the night: sixx-nek ez a dolga, ezért fizetik, ha tiszteled a munkásságát, akkor feleslegesen magyarázol.
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
Van nehezebb dolog egy kultsorozat feltámasztásánál, hogyne lenne, sőt, hálátlanabb is, de ha a szórakoztatóiparnál maradunk, akkor az amatőr késnyelésen és a női szereplőkkel újraforgatott filmklasszikusokon kívül nem tudok nagyobb szopást elképzelni. Mert mindegy de tényleg, MINDEGY mit csinálsz,…..
onderon 2.0 2018.02.28 15:28:27
@ff48bp: de itt nem arről van szó, hogy belóg egy rejtőzködő stábtag vagy egy mikrofon. Fel lehetett volna akkor azt is hozni, hogy a hajó fényes padlóján látszik ahogy meghajlik a linóleum amikor rálépnek, mert nincsen leragasztva csak leterítve, mégsem lett felhozva :)
onderon 2.0 2018.02.28 11:46:29
@Melki: nekem rémlik egyik hajó lelövésénél hogy 2-3ezres számot említenek, de lehet rosszul emlékszem. Nem ebből a sorozatból.

Amúgy pedig:

"USS Enterprise (NCC-1701-D) personnel. A Galaxy-class starship such as USS Enterprise-D normally had a complement of approximately 1,014 crewmembers, including civilian residents and families."
onderon 2.0 2018.02.28 14:51:10
@Charly Firpo: egyetértek. STD-ben olyan, mintha nem játszana senki. Sulu-n kívül mindenki érdektelen. De igazából még ő is. Kötelezően hozzák a fekete-ázsiai-latino-meleg-arab-nörd karaktereket, különben megsértődnek a szakszervezetek, aztán ennyi.
A YouTube videó készítés nemrég még csak hobbi volt, de ma már a legnépszerűbb influencerek milliókat keresnek hétköznapjaik dokumentálásával. Mivel reflektorfényben élnek, botlásaikat is milliók követik. A legutóbbi botrány a YouTube királynőjének is kikiáltott Zoella…..
Power kritikáját itt olvashatjátok Az ébredő Erő után azzal mentegetőztek a legtöbben és ütötték el a negatív kritikákat, hogy J.J. Abrams filmjének hatalmas feladata volt azzal, hogy újjáélessze a Star Wars-univerzumot, kielégítse a mindenért az asztalt verő rajongókat, és maga a rendező is…..
onderon 2.0 2017.12.16 15:01:51
@danialves: hát, ha nem ő vagy, akkor végképp nem értem mire van ekkora pofád :D

Rólad szerinted mekkora frusztrációt sejtet, hogy továbbra is válaszolgatsz nekem nyilvánosan, holott pontosan tudod, hogy kitoltottál? Sebaj, csak miattad csak most visszatérek. Neked mekkora kisebbségi komplexusod van Danika, hogy játszod a kiskirályt a blogodon, osztod az észt és ugatsz, amikor már kitiltottál?

Aranyos, hogy egyfolytában azt sulykolod mekkora lúzer vagyok és a pincéből a gép mögül jártatom a számot, nem hogy még forgatást is lássak, de ugye akinek van egy kis esze, az pontosan tudja, hogy ezzel csak magadból indulsz ki. De persze komplexusom és fixációm nekem van :D

Én csak jól szórakozom rajtad, hogy micsoda szakértőnek hiszed magad, de arra nem vagy képes, hogy kifejtsd végre miféle jellemfejlődést vársz egy olyan sztoriban, amiben két film alatt nagyjából 1 hónap telt el. Mert ahhoz képest bizony van jellemfejlődés, csak persze neked az nem elég, mert akkor nem tudsz nagy szavakkal dobálózni :D Mit vársz egy filmtől, amiben a szamurájok szellemiségét keverték a vallási fanatizmussal és pár köntösös figura egy fénycsővel hadonászik? És igen, annak ellenére a helyén tudom kezelni a dolgot, hogy gyerekkorom óta rajongok érte. Régesrégen jobb volt, a újabb réginél meg jobb ez msot és ennyi. Star Wars, Luke, Leia, Chewbacca, űrharc, X-Wing, Millenium Falcon, mi kell még? Minek erről ilyen felesleges agymenést írni? Mit akarsz bizonyítani ezzel? Kinek akarsz bizonyítani ezzel?

qubit.hu/2017/12/16/30-eve-nem-volt-ilyen-jo-urgolyhok

olvasd el és tanulj belőle, arcodból vegyél vissza, mert ugyanúgy egy nulla vagy, mint bárki más.