Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indekzh ISIS AlQaida mind CIA termék

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Orbán Viktor és Erdő Péter vállvetve aggódik a keresztény Európa sorsáért, a karácsonyért meg hogy a szekuláris Franciaországban le akarják vetetni a keresztet egy pápa szobráról, még a keresztény megváltó születésének ünnepén is krisnásoknak kell gondoskodni a rászorulókról...
Orbán jelenleg adja a nagyfiút, de lehet, hogy lyukra fut. A populisták remekül vannak, egy Marcon nem csinál tavaszt? Évszázadokig tart, amíg Közép-Európában kialakul a fejlett demokrácia, de az Erste vezérét nem zavarja, hogy jelenleg egy-két őrült van hatalmon a térségben...
Hogy Lengyelország sorsa merre dől el, az nagyban megszabja Európa sorsát. A populisták árgus szemekkel figyelnek, pedig aki nem tartja be a szabályokat, annak nincs helye Európában; Az orbáni rendszer lényege, hogy szétveri a liberális kereteket, mert az ő uralmát ugyan ne ellenőrizze senki! Az…..
Akcióban a csendes ellenállás. A felirat nehezen kivehető, de egy szemtanú szerint az angol SHAME szót (magyarul: szégyen) festették rá. A zembereket a terrorista bevándorlóktól hősiesen oltalmazó Orbán-kommandó a saját lövészpáncélosát nem tudta megvédeni. Most aztán itt az ideje betiltani néhány…..
Az izraeli és a magyar kormánypárt összejátszik, hogy Soros ürügyén felmentse az antiszemitizmust és annak véres következményeit. Lehet, hogy a lengyelek a végén kilépnek az EU-ból, bár nem biztos, hogy Orbán olyan tökös gyerek, ahogyan azt állítja. Az új osztrák koalíció veszély  a demokrácia…..
indekzh ISIS AlQaida mind CIA termék 2017.12.21 09:53:46
Európa, vigyázz, mert ugyan Kurz szalonpopulistának látszik, de... Az EU beizzítja a nukleáris opciót, nem valószínű, hogy abból komolyabb akció lenne, mert Orbán Viktor résen van A menekültválság alapjaiban változtatta meg Európa szemléletmódját, ám az EU továbbra sem tudja, mitévő legyen,…..
Egy ajánlat. Vagy Amerika a választókon keresztül próbálja megbuktatni a rezsimet. ..
indekzh ISIS AlQaida mind CIA termék 2017.12.19 20:10:11
indekzh ISIS AlQaida mind CIA termék 2017.12.20 09:11:36
@babbaba:

Beza, hiányzanak a svéd NO GO zónák meg hetenkénti kézigránátos támadások, naponta nemi erőszakok plusz a migráns- drogbandák leszámolásai.
Vagy a tömegbekamionozó Merkelkedvencek.
És Brüsszelisztánban tomboló marokkói, elefántcsontparti focihuligánok.
Valamilyen rá leselkedő veszélytől tart Orbán kaposvári embere (más néven: Krakus). Ti., hogy bizonyos irodák miatt megszűnik a mindennapok biztonsága. Mert csak. Rendkívül fontosnak tartja, hogy pontos információval rendelkezzenek, biztos ezért oszt meg össze nem tartozó és önmagukban is…..
Behatoltak a Fidesz rajongótáborába...
indekzh ISIS AlQaida mind CIA termék 2017.12.19 13:32:52
@Peter Götz:
Putyin játszik Orbán kottájából. Meg a Tramp is.
Hogy a lengyel, cseh, osztrák, stb, stb miniszterelnökökről ne is beszéljünk.

Te nem olvasol bééeggy bloggot :DDD
Mi sem volt fontosabb a pécsi önkormányzatnak, mint hogy civilek elleni nyilatkozatot fabrikáljon - miközben a Fidesz regnálása alatt 10 milliárd közeli adósság gyűlt fel. Az ombudsman szerint azonban alkotmányellenes a felhívás...
Holnap indul az eljárás Varsó ellen a 7-es paragrafus alapján, ha indul. Magyarországon már elfeledettnek hitt korszakot idéznek a vad, Soros-ellenes kampányok. Kurz oda fog állni a visegrádiak mellé. Vagy nem...
Az EU fegyvertelen, meg az államok sem törik össze magukat a jogsértőkkel szemben, így a demagógoknak nem kell félteniük az álmukat. Orbán Viktort megint meghívták a bajor keresztényszociálisok, amit Merkel aligha néz jó szemmel. A TEK vérkomoly erődemonstrációján röhögnek Budapesten a turisták...
Varsó biztonsági megfontolásokból fontosabb Washington számára, mint Budapest, ezért csak enyhe dádára kell számítania a jogsértések miatt, az EU viszont a jelek szerint ebben nem ismer tréfát; Balog Zoltán nem akarta megérteni, hogy az európai jogot be kell tartani, szerinte az erősebb…..
indekzh ISIS AlQaida mind CIA termék 2017.12.17 12:46:36
@Dickon:

Összegezzük:

a V4- ek már csak 3- an vannak, mégpedig: Magyaro, Cseho., Lengyelo., Szlovákia, Ausztria, Dánia. Plusz az erősen szimpatizáló szlovének horvátok,, románok, bolgárok is kimaradtak.

Végezetül pedig:

a szemét Zorbán és a magyarok tönkretették és tönkreteszik a Világot! A qrvaannyukat, amiért szétverték a fél Világot democsokrácia- exportra hivatkozva a Közel- Kelet és Afrika olaj- és földgázkészleteit demokratizálva.
Összehangolt akciókkal próbálják kinyírni a civil szervezeteket...
indekzh ISIS AlQaida mind CIA termék 2017.12.17 12:42:36
Láthattuk Szorosz papa "civiljeit" a

Mikhajil Ignatyef nevű orosz ügynök vezette

CEU- kamuegyetem és Akhmed há nem-terrorista-csak-mérsékelt-fegyveres-lázadó

melletti tüntetéseken:

imgur.com/a/Ffa8q

Csak az a bökkenő, hogy 99%- uk nem magyar állampolgár, se nem független civil, akik

törve a magyart próbáják magyarnak hazudni magukat Dzsordzsi bácsi parancsára és pénzéért.
A DK elnöke és Debreczeni, a párt elnökségi tagja elmondta, miért kell közös lista és miniszterelnök-jelölt. Ők aztán nem váltogatják az álláspontjukat szélkakas módjára...
indekzh ISIS AlQaida mind CIA termék 2017.12.16 20:25:49
indekzh ISIS AlQaida mind CIA termék 2017.12.17 12:39:40
www.valasztas.hu/hu/ref2016/1154/1154_0_index.html

NEM szavazat
3 362 224
98,36 %

Bukta lesz 2018 a migránsfarokszopkodó, Szarosz- bérenc betelepítőknek
Bepipultak a németek, a hollandok, az osztrákok és a belgák a hajthatatlan magyar kormány láttán Brüsszelben; Az enyhe kifejezés, hogy gyalázatos volt a nemzeti konzultáció, hiszen rasszista és antiszemita hatáselemekre épített; A lengyel kormány nyakán kötél: elindulhat a 7-es cikkely szerinti…..
“Mindannyian tudjuk hogy Magyarország védi Európa szárazföldi határait” – mondja a miniszterelnök a legutóbbi videójában. Nem először hazudta ezt.  ..
Vona Gábor elhatárolódott a Jobbik zsidóellenes múltjától. Ha a magyar, a lengyel és a cseh kormány nem hajlandó kompromisszumra menekültügyben, akkor többségi döntéssel le fogják szavazni. Trump paradox módon többet tesz Európa biztonságáért, mint Obama...