Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avanember

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hogy miként kezdjem ezt az írást. Legjobb lesz, ha a közepébe vágok. Nos, a címben szereplő dolog nem más, mint egy: Ritka genetikai neurológiai rendellenesség, amelyet a tükrözött mozgás jellemez. Mi is ez? A dolgot 1879-ben nevezte el Erlenmeyer. A meghatározás szerint a…..
avanember 2018.01.16 15:19:32
@czinimini: Lehet vele élni viszonylag gondtalan módon, de sajnos van pár dolog, amit hiába szeretnél csinálni, nem fog menni. Ezeket sajnálom picit, mert szerettem volna gitározni és dobolni is anno, de nem megy... :) Nos, a fájdalom a görcstől van szerintem. Hogy a példánál maradjak, mondjuk a falba csavarozok egy hosszú (10cm) 8-as csavart. Ezt kézzel nem annyira egyszerű behajtani. Nekilátok és szorítom a csavarhúzót. Ekkor a szabad kezem megfeszül, megmerevedik és úgy tesz, mintha fogna valamit, majd lassan fájni kezd. Ennek hatására a másik kezem, amivel csavarozok, egy kis idő elteltével szintén elkezd fájni. Ezt a visszaható fájdalmat nem értem én sem. Valószínűleg, mivel nem tudom megosztani a figyelmemet a két kezem között az is kezd begörcsölni.
Én az idénre nemhogy nem fogadtam meg semmit, de még csak nem is esett róla szó az óévben, aminek kifejezetten örülök. Annyira unom már ezeket az újévi fogadalmakat. Minek? Kinek jó ez? Miért kell? Azt képzeli az egyén, hogy az újév eljövetele valamilyen módon szentesíti a fogadalmat, majd pár…..
Az alábbiakban szeretnék rávilágítani arra, hogy a saját akaraterőnkön kívül semmi más nem tudja megoldani ezt a problémát. Sőt, először is fel kell ismernünk, hogy problémáról van szó. Ha ez sikerült, akkor leszünk képesek az útra lépni, ahonnan eleinte nagyon könnyű letérni, de minél tovább…..
avanember 2018.01.03 22:06:36
@Bafana: Köszi, de akkor gratula Neked is!
avanember 2018.01.03 22:07:06
@kistukesz: Igen, rettenetesen bánom már én is.
avanember 2018.01.04 14:58:45
@Szarazinda: Kösz, igen valóban közhelyesek ezek a dolgok, de tényleg nem megy másképp. Erre a gondolatra meg kell érni, rá kell ébredni, különben mindegy mit csinál az ember. Gondolom ez így lehet a fogyással, a sportolással stb.
Figyelem! Ha nem látod az admin felületen a feltöltött hirdetéseid, győződj meg róla, hogy az AdBlock ki van-e kapcsolva. Ha hirdetést szeretnél feltölteni a blogodra, azt a blogod admin felületén, a beállítások -> hirdetések menüpont alatt tudod megtenni:   A hirdetés beállító felületen…..
avanember 2018.01.03 19:05:19
@dr0: Szia, Én is szenvedek az adsense dologgal, esetleg megírnád nekem is a megoldást?
Sajnos jelenleg sehogy. A Google csak fő domain-es weboldal regisztrációját engedi az Adsense felületére (azaz xy.blog.hu nem lehet, csak xy.hu). Erre megoldást jelenthet, hogy veszel egy fő domaint (valami.com, vagy valami.hu), és átirányítod a blogod url-jére..
avanember 2018.01.03 18:30:10
@ELEMEN: Elmondod pontosan, hogy hogyan sikerült?
Tékozló Homár Karácsonyi csoda 2017.12.22 14:39:00
Csúnya pulcsiban vagy talpig flitterben, 15 fős családban vagy szűk baráti körben, külföldön vidéken és Pesten mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kíván a Homár ezzel a mesébe illő történettel! Kedves Hilda, A történet maga egyszerű - de kitűnik belőle hogyan lehet a…..
avanember 2017.12.23 10:58:34
@Ladybugee: jóvan' :)
avanember 2017.12.23 10:54:24
@Ladybugee: Ahogy elnézem még az olvasás is nehezen megy. Milyen egyetemista? Egyelemis bazmeg...