Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alvering

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg vitát váltott ki az új adórendszer, mert egyértelműen a magas keresetűek járnak jól az egységes 16%-os adókulccsal. A legfőbb mellette szóló érv azonban az, hogy a gyermekeseket támogatja, anyagilag segítve őket a jövő felnevelésében. Egy és két gyerek után az…..
Such György négyéves mandátumának lejártával, július 31-ével távozott a Magyar rádió elnöki székéből, lelépése előtt viszont még 162 millió forintot osztott szét a vezető pozícióban lévő kollégák között. A MR kommunikáció osztálya nem válaszolt arra, hogy ezt…..
alvering 2010.11.19 22:35:16
@jozicsenko: Én is úgy tudom,, hogy rendesen rendbe rakta arádiót.
Ő volt az aki Farkasházyt is kirakta. Meg kirakta Lovas jegyzeteit is. Persze lehet mondani, hogy politikai tisztogatás meg minden, de veszteségesből hozta vissza az MR-t.
Olvasók, blogok, kommentek és fórumok 2010.11.10. 14:40 Hblog /jegkorong.blog.hu..
alvering 2010.11.11 10:59:40
@facsipesz: Már nagyon szeretnék vitázni veled. Bármiről:) egy sör mellett:D
Szerdán megvoltt Sidney Crosby ötödik NHL-es bunyója is. A világ egyik legjobb csatára nem sűrűn áll oda verekedni, de ha nincs más választás, nem menekül el. Ráadásul ebben a műfajban is a sikeresek közé tartozik, négyszer nyert, és csak egyszer veszített.Majdnem 200…..
Januárban azt kérdeztük olvasóinktól, hol legyen a tábor az arénában a jövő áprilisi divízió 1-es világbajnokságon. A rendező magyar jégkorongszövetség minden körülményt figyelembe véve úgy határozott, a kapu mögött biztosít helyet a világ legjobb szurkolótáborának. A…..
alvering 2010.10.24 22:05:34
@edudus: Szóltál volna, jutott volna:D
alvering 2010.10.24 22:06:18
@facsipesz: Mint volt fúvós, de nem rézfúvós támogatom. Úgyis egy helyen leszünk!
Ugye? Ugye?
A 15 táncfilm klisé című cikkünkben már kiveséztük, hogy pontosan mit is kell tudni a táncos filmekről, de nem árt az ott felsorolt téziseket pár példával alátámasztanunk. Direkt maradt ki a Dirty dancing és a Flashdance, ennek ellenére most homorítok egyet és peckesen…..
A 2011-es vb-felkészülés keretében kétnapos terepszemlét tartott Budapesten a nemzetközi jégkorongszövetség (IIHF) képviselője. A Papp László Sportarénában egy pótlandó hiányosságot jegyeztek fel, a már Ljubljanában is tapasztalt új előírások értelmében a divízió 1-es…..
B-oldal TOP Placebo-dal EVÖR 2010.08.20 07:48:00
A szeptember 15-i Sportarénában megrendezendő koncertjük adta az ötletet, hogy bemutassam azt a zenekart, akik az alternatív rockzenében 16 éve meghatározóak: Placebo! Érdekesség, hogy a magyarországi fellépés után a londoni Brixton Academy színpadán is fellépnek, de ott az…..
alvering 2010.08.23 10:35:21
@progvog: Egy kicsit a szerző védelmében:
Ez egy Placebo TOP 5 cikk, nem a Placebo bemutatása.
Nem biztos, hogy véletlen:), hogy egyezik a youtube első találatai a cikkbeli számokkal. Igen előfordul, hogy a legismertebb/legnézettebb/legjobb jelzők nem ugyanazt az 5 számot adják.
Az implicit kérésed viszont jogos, legyen egy Placebo-t bemutató cikk, ami kiterjed a kevésbé ismert számokra is.
B-oldal TOP5 sétálós klip EVÖR 2010.08.03 07:49:00
A klipkészítésben legalább annyi klisé van, mint a "normál" filmszakmában, így nem csoda, hogy minden ősszel érkezik egy-egy mélabús, "elhagyott a szerelmem, esőben szomorkodom"-típusú klip, majd tavasszal megérkeznek az "együtt bulizunk a szobában,…..
A korábbi tervek és ígéretek szerint 2011-ben újra az első osztályban indul a debreceni jégkorongcsapat. Korcsinszky Györggyel, a Debreceni HK elnökével és Kósa Lajossal, Debrecen polgármesterével arról beszélgettünk, egy évvel a céldátum előtt hol tartanak az előkészületek,…..
alvering 2010.08.02 13:15:25
@hüjeliba: Debrecenben egy csapat már megbukott a Főnixben. (Vadkakasok) Akarom mondani, ők is otthagyták, ui. nagyon drága plusz hangolattalan volt.
Nagyon szeretném, ha a DHK nem kerülne ilyen helyzetbe.

Csarnok vs. Stadion.
Kósa minden bajnoki cím után megigérte a stadiont. Legutóbb, már óvatosabban mondta ui. ott már valahogy úgy mondta, hogy a következő miniszterelnök (a mostani, tehát OVi) megígérte neki. Ettől függetlenül, sztem egy politikus dolga, hogy igérjen ui. arra jön a szavazat. Több néző jár DVSC meccsre, mint jégkorongra járna - én mondjuk rontom ezt az arányt:) - szóval sztem előbb lesz stadion. Remélem tévedek.
Annak viszont örülök, hogy tényleg rendesen ki használva van a jégcsarnok.
Én annak nagyon örülnék, hogy minél előbb legyen OB I-es csapat, de nem szeretném, ha csak 3 évig, tehát ha késik 2 évet, mert amiatt 5-10 év biztosított jövő akkor legyen úgy.
Annyi plusz még, hogy a törvényi változás annyit biztosan jelentett, hogy pl. a céget ahol dolgozom meg is keresték a jégcsarnoki képviselők, hogy van ez a törvény, így lehet nektek illetve nekünk jobb. Tehát vmi gyakorlati dolog is történik, keresik a magánszférát is.
A "médiaalkotmány" vitájában jött elő Lendvai a coming out-tal: "nem voltam cenzor". 2010-ben, az országgyűlésben az MSZMP-s Aczél elvtárs MSZMP-s kolleginája védi a sajtószabadságot a Fidesz ellen. Inkább ezerszer a Fidesz, bármit is tervez a sajtóval, mint…..
alvering 2010.07.23 09:13:56
Reklám, de talán megbocsájtjátok.
www.litera.hu/irodalom/szonyei-tamas-nyilvan-tartottak
Ebben sok mindent lehet olvasni, ki kiket, hogyan mivel jelentett.
Ildikó is van ugye, meg mások is. Elég alapos olvasmány
Los Angelesben rendezik a hétvégén az NHL-draftot. A 400 jelölt között a magyar ifjúsági és juniorválogatott Hári János is ott van. A svéd ifjúsági bajnokság pontkirálya a negyedik Magyarországon született játékos lehet, akinek játékjogát egy NHL-csapat lefoglalja. Az…..
alvering 2010.06.24 17:51:38
@Rex: Egyetértek. Most beszélgettem épp egy amerikaival bedobtam Hárit is, s első szava az volt, hogy "hes little!".
Egy hét sincs a legerősebb bajnokság draftjáig, erre a szokottnál bágyadtabban készülünk az idén, aminek megvan a maga oka – szakértő szerzőnket tönkreteszi a rengeteg munka, ami egy másik sportág hosszan tartó rendezvényének a következménye –, de kedves olvasóink…..
alvering 2010.06.21 10:54:29
@stero: Halak dolgon eléggé meglepődtem. Főleg azon, hogy a Habs nem is kereste.
Néha elő kell venni újra témákat, hátha azóta másképp gondoljuk. Itt van ez a Lady Gaga jelenség, akiről (amiről?) nem változott a véleményem. Tartom, hogy minél több minden takarja az arcát, annál jobb csaj, tartom, hogy TEHETSÉGES és azt is tartom, hogy őrült tréfát űz…..
Csütörtökön dél körül sajtótájékoztatón jelentik be, ki lesz a következő szezonban a magyar EBEL-csapat vezetőedzője. A friss Sapa Fehérvár AV19-hírekre kiéhezett szurkolók a szerkesztőségünkhoz is eljuttatott meghívó szerint egyebeket is megtudhatnak, a bejelentések…..
alvering 2010.06.02 12:50:40
@Lacquo: Éllandó edző és állandóan erősödő keret (akár ugyanazon játékosokból)
Szeretnénk a Slohokej Ligát komolyabb sorozattá fejleszteni, attól sem zárkózunk el, hogy tárgyaljunk a magyarokkal a bajnokságaink közötti együttműködésről – nyilatkozta blogunknak Bogdan Jakopic, a Slohokej Liga elnöke. Izgalmas részletek hajtás alatt. A ligát és…..
alvering 2010.06.02 11:47:00
@AG 2.0: Csak írj tovább:D
Pénteken véget ért kapusunk kéthetes finnországi próbajátéka. Az utolsó edzés után a klub elnöke arról tájékoztatta a magyar hokist, hogy az edzők elégedettek vele, és bizonyította, helye van a csapatban. Pasi Nurminen Hetényi Zoltánnal is ismertette a klub hivatalos honlapján…..
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
alvering 2010.05.28 12:52:35
@the_line: A műsorvezető nem hülye, mivel "viccel" épp a Hungary/Hungry dologgal. Asszem texasi buta csajszi volt. A kisfiú pedig tudta a megoldást.
A csoportos jégkorong-világbajnokságra járni azért szeretek, mert van valami hihetetlenül barátságos és átütő nemzetközisége. Nem kérdés, mindenki a sajátjainak szurkol nagy-nagy lelkesedéssel, amíg ott vannak, de nem dől össze a világ, ha vesztésre állnak, és akkor sem, ha…..
alvering 2010.05.25 15:22:38
@bagyula: Nem tudom, nekem amikor Bécsben magyar mezben voltunk a VB-n (csak hogy szokják a népek) sikerült szlovákokkal is normálisan viselkedni, sörözni is. Vhogy kloteni VB-n is siekrült, meg nem csak VB-n.
Bennem meg bennük lenne a hiba?
alvering 2010.05.25 22:37:02
@borszódával: [Nem érdemi]
Énnem vagyok meggyőződve, hogy pl. női kosárban előttük járunk.
Kiharcolta a továbbjutást a Philadelphia Flyers, ötödjére 4-2-re verte a Montrealt, ezzel 4-1-re megnyerte a párharcot. A Flyers 1997 után játszhat megint a Stanley-kupáért. A Philadelphia tizenhárom év után ismét a bajnoki címért játszhat. Drámaian indult a meccs, a 19 986…..
alvering 2010.05.25 12:45:31
@Thresher: :n nem gondolom, hogy ez blama. A Pens (sajnos) meg a Caps kiesése a Habs ellen a blama.
Lehet nagyok lettek az elvárások, de azért 6szor játszottak életben maradásért, 2x 7meccses széria.
Szóval a "kiszopnak" kifejezés erős.
Remélem jövőre Pens elintézi őket:D
alvering 2010.05.25 14:43:38
@Thresher: Nekem sehogy sem érte meg, hogy kiejtették a Penst:(
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
alvering 2010.05.21 17:33:46
@bandos: Sztem 15000 lesz az összes magyar meccses bérlet.
alvering 2010.05.21 17:35:07
@Rich.mond: Ezért kéne, hogy egy helyen legyünk/legyenek a "hangos szurkerek" . Hidd el lesz hangja. s remélhetőleg hangulata az embereknek, eseménynek.
A két legutóbbi világbajnokságon Oroszország–Kanada döntőt játszottak, mindkétszer európai siker lett a vége. Ezúttal már a legjobb nyolcban találkozik a két csapat, ugyanúgy, ahogy Vancouverben. Akkor is a tengerentúliak vacakoltak a torna első szakaszában, majd brutális…..
alvering 2010.05.19 08:51:51
Megkezdődtek az NHL főcsoportdöntői. A Philadelphia hatot lőtt odahaza a Montrealnak, a Chicago némi meglepetésre, 0-1-ről fordítva legyőzte idegenben a San Josét. Hiába szerzett vezetést a San Jose, a Chicago fokozatosan őrölte fel kaliforniai ellenfele erejét, és a harmadik…..
alvering 2010.05.19 08:44:15
@ricsipók: Hát igen. Ha meg söprés lesz akkor teljes kép lesz:)
A Philadelphia Flyers az NHL történetének harmadik csapata, amely 0-3-ról fordítani tudott. A mindent eldöntő meccsen is 3-0-s bostoni vezetésről állt fel a vendégcsapat. Az 1942-es torontói és az 1975-ös New York Islanders-siker után a Philadelphia is megcsinálta. Három elvesztett…..