Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AvéCézárVavan

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar ipar leépülése 1992-től (a KGST összeomlásától) indult el és nem 2004-től, amikortól tagjai lettünk az EU-nak. A belépéstől fogva Magyarország kapta lakosságszám-arányosan a legtöbb támogatást. Olyan volt ez, mint a második világháború utáni Marshall-terv, de még annál is több.…..
AvéCézárVavan 2021.06.24 18:53:03
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Sikerült is elbaxni az utolsó fityingig! (tudod, pályázatiró voltam).
A nemzeti-populista rendszerek hiába támogatják látványosan az egyházakat; a „hallgató többség” képviselőjének szerepében tetszelgő nacionalista populizmus az, ami sok szempontból keresztényietlen! Keresztényietlen, mert azt sugallja, hogy légy elfogult! Ne az igazságot nézzed, ne legyél…..
AvéCézárVavan 2021.06.11 18:48:36
@gmihaly621: Nem lehet könnyű ilyen kevés ésszel megérteni, ugye? De mi támogatunk téged! Okosodjál, Miska!
A Fidesz lényegében egyszemélyes párt, ezért a megítélése döntően függ a választók Orbán Viktorról alkotott képétől. Mindenki, aki a kormánypárt berkein belül tevékenykedik ennek az imázsnak a kialakításán és fényezésén ügyködik, mert tudják, saját politikai karrierjük attól függ, hogy a főnökükben…..
A gyermeknevelés mindenhol kemény és drága menet, pláne az Svájcban. Egy korábbi posztban azt írtuk, hogy hivatalos becslések szerint is alsó hangon 200 ezer frankkal kell számolnia annak, akinek gyermeke születik. A sok évnyi helyi tapaszlatból beszélő Fehér Holló posztjából kiderül, szerinte ez…..
MaGYAUR Orbán magyarellenessége 2021.05.02 09:06:50
Orbán, perverz módon, jobban vonzódik a nem-magyar államfetisiszta, gyűlölkodő nacionalista despotákhoz, fasisztákhoz, kommunistákhoz, mint a magyarországi és külföldön élő magyar Európa-párti, világbékére és nemzetközi egyúttműködésre vágyó pacifistákhoz. Beteges dolog ez egy állítólag a hazáját, a…..
AvéCézárVavan 2021.05.02 20:07:06
@MAXVAL birсaman közíró: Mi a frászt csinálsz annyi krumplival?
Csúcsra járatja a kormány bizonyos tények elhallgatását, a számsorok manipulálását, a járványügyi adatok kozmetikázását. Most már attól sem riad vissza, hogy csúsztatásokkal elérjen olyan dolgokat, melyeket a valóság bőven megcáfolna. Teszik ezt azért, hogy az emberek bizalmatlanná váljanak a…..
AvéCézárVavan 2021.04.29 19:51:01
@ulpius66: Mert te is ráfogod?
Két értelemben is belazulhatott a miniszerelnök: a járványkezelésre is jellemző ez, de annak is örülhet, hogy a nép jobban elismeri áldásos tevékenységét, mint korábban. Mindkettőről durva dolgokat tudtunk meg a napokban. Járványkezelés ügyben a helyzet világos: extrém magas fertőzöttség mellett…..
AvéCézárVavan 2021.04.18 17:00:17
@Rodney_2:Gratulálok! Ennyi szervilitás bizonyára meghozza a maga jutalmát, az első nyalintás a tiéd! A hasmenéses Orbán-valagból.
   Tudták, hogy  Petry azt mondta, hogy a német határőrségnek fegyvert kellene használnia az illegális bevándorlókkal szemben? Ez volt a német szélsőjobb megerősödéséhez vezető nyilatkozat, amiből országos botrány lett. Petry tagadta, hogy explicit tűzparancsra gondolt, de azért mindenki úgy…..
AvéCézárVavan 2021.04.07 17:29:58
@Dickon: "vélemény" ha emberek csoportjait alacsonyabbrendűnek mondja ki valaki? Mert szerintem baromira nem "vélemény" Auschwitz óta! Meg a gulág óta, meg Pol Pot rezsime óta, stb.

"Apám azt mondta, gyarló az ember
És arra tanít a történelem
Hogy hiába világos minden tanulság
Nem tanul belőle senki sem" (Bródy J.: Tábori fénykép)
Nem az volt a kérdés, hogy a Fidesz elhagyja-e a néppárti politikai közösséget, hanem az, hogy mikor. Egy olyan pártcsaládból írta ki magát néhány év alatt a magyar kormánypárt, melynek 10-15 éve még megbecsült és fontos tagja volt. A hosszúra nyúlt válás nem tett jót sem az európai…..
AvéCézárVavan 2021.03.08 13:14:15
@kunzoo: A slágerlistára?
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
AvéCézárVavan 2021.03.05 17:43:45
@balmoral: Valóban! Ezek nem tudnak hibázni. Ezek elb@szni tudnak. Nem kicsit. A hibázáshoz két dolog kellene: némi szakértelem és belátási képesség.
És ezek egyiknek sincsenek a birtokában!
    Le kellene kapcsolni, mert nemzetront és genderizál, minden lehetséges felkapcsolt dolog alkalmas a fellazításra, általában a dolgok sok mindenre alkalmasak, különösen alkalmasak a deviantúra és a baloldalizmus térnyerésére, mert a felkapcsoltak Hatodik Hadoszlopa maga a mélyállam, ha…..
AvéCézárVavan 2021.02.08 18:27:38
@pont7: Igazad van! Izélgessük inkább a magát Cilinek nevező Nyunyóka nénit!
     Remélem egyenesen ülnek az egyetemek, mert Prof. Dr. Stumpf István fogja felügyelni az átalakításukat, értsd örökös FIDESZ-tulajdonba vételüket.  Prof. Dr. Stumpf István úgy kutatóprofesszor, hogy az egyetemi tanárság minimálkövetelményének sem felel meg. Politikai hatalma volt, korábban…..
AvéCézárVavan 2021.01.30 13:43:16
@jotunder: Impaktfaktor? Már minek?

Valószínű, hogy ebben a rendszerben a tudományos teljesítmények lefety/sec-ban vannak mérve!
    Itt nem csupán reformokról van szó, hanem világlátásról, szellemiségről.... nagyobb hangsúlyt kap majd a nemzeti jelleg....mivel nagy igény van történelmi és irodalmi adaptációs filmekre, szeretnénk, ha hangsúlyosabb lenne a hallgatók történelmi témákra való hangolása. " (Sára Balázs SZFE-s…..
Szeretjük azt gondolni, hogy a múlt század derekán a fasizmusnak leáldozott, és nem is jöhet el többé. Nagyobbat nem is tévedhetnénk...
AvéCézárVavan 2021.01.25 15:41:01
@gmihaly621: Gerbner nertársnak ma se jött meg az esze!
      Prof. Dr. Deutsch Tamás az "azért Tomikám mindkettőnknek jobb, ha Brüsszelben piálsz, mintha minket kompromittálsz valami hülyeséggel" díj kitüntetettje azt nyilatkozta, hogy 76 milliárd eurót akar elkölteni az Unió kutatás-fejlesztése (a Horizon Europe programról van valójában szó) és…..
     Az egymilliárd dollárral kitömött orbánista janicsárképző a Matthias Corvinus Collegium kutatási vezetője Surjányi Fanni soha életében nem publikált. Ha a Hit Gyülekezetének lapjait nem számítjuk... Azt állítja, hogy tanszékvezetője le akarta beszélni a tudományos pályáról, mert a…..
AvéCézárVavan 2021.01.14 18:53:21
@rovid: Fontosabb, hogy kinek a mijét tiszteljük a derék asszonyságban!
AvéCézárVavan 2021.01.14 18:54:35
@Ra13: mcc.hu/.../oktatasszervezesi-programkoordinator-kozepiskolas- program-szekesfehervari-regio
2020. dec. 15. ... Az alapítás óta el
Megszavazta az EP a jogállamisági rendeletet, és magasról tett az autokraták által kiharcolt tanácsi nyilatkozatra...
AvéCézárVavan 2020.12.17 09:51:50
@Hоva fogják elásni KariGerit?!:

Most, hogy kiderült, mennyire utált Novák Kató gyesen lenni, és nyitott ajtó mellett pisilt, hát én nem is tudom mit gondoljak a családmodellekről!
A 2000-es években a multinacionális vállalatoknál dolgozó nyugatias életmódú (tehát a magyar nacionalisták szemszögéből "idegenszívű") menedzser-réteg jelentette az elitet. A Fidesz megirigyelvén ezt azon kezdett el munkálkodni, hogy a korábban hangoztatott elveivel szemben nem „keresztény-nemzeti…..
AvéCézárVavan 2020.12.13 08:55:40
@István Tamasi: Pont így karácsonykor! Meg a Mikkulásban is nagyon hiszünk, aki szintén kéményen meg ereszcsatornán... Csak valahogy jobban fel van öltözve.
Németh Sándor letette a nagyesküt. ..
AvéCézárVavan 2020.12.08 09:54:11
@MAXVAL birсaman közíró (cenzúrázott): Hülye vagy apám, oszt' az is maradsz, bárhogy igyekszel is!
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
       Nekem most nincs semmiről mondanivalóm. Ezt kell elolvasni. TGM írását Szőcs Gézáról. Ebből valamit meg lehet érteni a világunkról. Valami keveset, mert mindig csak keveset lehet megérteni a világból, ami soknak látszik az mindig hazugság.     Választottam hozzá egy Szőcs Géza verset.…..
AvéCézárVavan 2020.11.11 10:59:45
@nerángass: Köszönöm! Nagyjából ugyanezt gondolom!
Nagyot fordult a világ: a jogállamisági feltételek teljes elutasításától a Fidesz-vezér 2 nap alatt eljutott addig, hogy ő büntetné a legszigorúbban, az EU-ból való kizárással a jogállamiság sérülését...
AvéCézárVavan 2020.07.20 09:05:22
Iszonyatos forróság volt aznap, nem bírtam a sátorban tovább. Kiléptem, és élveztem, ahogy egy kis szellő megérint, még a szememet is becsuktam. Mikor kinyitottam, egy magas, jóképű, borostás férfi állt előttem, nekitámaszkodott egy asztalnak, és érdeklődve nézett rám.  - Nem bírtam már bent,…..
AvéCézárVavan 2020.07.18 16:08:50
@Clara Serestyen: Mi magunkat nem becsüljük! Ezért vagyunk alávetettek.