Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noir9

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan a 11 Oscar-jelöléséből csak hármat tudott megnyerni Francis Ford Coppola klasszikusa, azonban ettől függetlenül a világ egyik legismertebb filmjévé vált, amit jelenleg az Aranypolgár mögött a 2. legjobb amerikai filmként tartanak számon. De ezen kívül is számos lista előkelő helyezettje,…..
noir9 2018.09.18 15:33:09
@Time Goes By: "...és ezek azok a tulajdonságai, ami miatt öccse soha nem kedvelte". Ezt írtad, ezért írtam, hogy ez szerintem nem állja meg a helyét. De nem szeretnék vitatkozni, pusztán nekem a könyv és a film alapján is más érzéseim vannak kettejük viszonyáról. :)
Ezúttal azzal kezdem, hogy mi van a képen, aztán azt is elárulom, miért éppen ma tettem ki, és mi a köze a mai naphoz, július 19-hez. Szóval a képen, amit egy aprócska kis szicíliai faluban, Ferlában készítettem jártomban-keltemben egy héttel ezelőtt, egy templom előtti kerítésre kitett felirat…..
noir9 2018.07.22 09:40:23
A Potemix-reklámok szintjéig süllyedő egykori világválogatott, az önbizalomhiányos varázsló és Váczi Zoli, aki Messinél is jobb lehetett volna, ha a folyadékmegvonásos alapozásban hisz. A magyar futball ugyan megsemmisült 1986-ban, de földet rá, mert a legröhejesebb idegenlégiósok után most itt…..
noir9 2018.06.22 13:51:30
Már évek óta vezeti a legnagyobb filmes portál, az IMDb népszerűségi listáját az 1994 -es The Shawshank Redemption (Remény rabjai) amit számtalan mozis oldal, filmes szakértő, illetve kritikus tart ma is a filmtörténelem legjobb filmjének. Az érdem nagyon nagy részben Stephen Kinggé, aki 1982 -ben…..
Nemrég írtam a rendszerváltás óta készült legjobb magyar filmekről, most még nagyobb fába vágom a kiskésem, minden idők legjobb magyar alkotásait gyűjtöm össze. Mielőtt beleugranánk a listába, szükséges tennem néhány disclaimer-t, elkerülendő az elkerülhetetlent, ha egy mód van rá, legalább…..
szirszarjaim Színészek és autók 2018.03.16 08:00:00
Mára Hollywood egykori és mai férfi sztárjairól gyűjtöttem autós (és motoros) képeket - és sokkal könnyebb dolgom volt, mint legutóbb a hölgyek esetében, így ma tetemes mennyiségű, 40 db fotóval jövök: Tudtátok, hogy mit jelent a Murciélago? Christian Bale tudja. Ben…..
Akinek halálhírét keltik, sokáig él. A western műfaját már  hosszú évtizedek óta temetik, ehhez képest nagyon is jó egészségnek örvend, még mindig készülnek nagyon is jó darabok belőle, még olyan elsőre meglepő helyen is, mint Ausztria (szégyen, hogy a sógorok ilyen jó…..
noir9 2017.12.14 09:26:08