Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brundle

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Mary Shelley, Mel Brooks és Gene Wilder agyának szüleménye e fekete-fehér remekmű. Tehát adott a mindenki által ismert Frankenstein-sztori, jó sok szóvicc és még több röhögésre okot adó párbeszéd. Vagyis minden idők egyik legviccesebb és ugyanakkor leghátborzongatóbb vígjátéka!      Frederick…..
brundle 2011.05.13 13:49:17
Uj link van ez már darabolás nélküli verzio : www.youtube.com/watch?v=e-M6XFfsqx0 akit érdekel meg nézheti köszönet érte a feltöltőnek lionsstar-nak.
brundle 2011.04.19 14:32:38
Valoban zseniális egy film én ma látam ujra hosszú idő után és jo volt ujra nézni akit érdekel it meg nézheti: www.youtube.com/playlist?p=BE2F86417AEE7E52 szinkronos igaz 11 részre van szét szedve de másként a feltevő nem tudta meg oldani a hangminőség nagyon is jó, teljes hossz rendes vége főcímmel és szerintem aki tudja nézze meg mert meg éri.
Itt van végre a már többször beígért TRON. Miért is érdekelt ez a film? Babylon 5-ös kedvencem, Londo alakítója, Peter Jurasik szerepel benne. Később kiderült, hogy Sheridan eljátszója, Bruce Boxleitner is benne van. Aztán a film- és videótrükkök órán (amiből 3-ast kaptam...) rájöttem, hogy…..
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..