Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baraczky

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly az RTL KLub még egy külön kisfilmet is forgatott Anger Zsolttal és Thuróczy Szabolccsal, na meg Kolosi Péter RTL vezérigazgató-helyettessel arról, hogy lesz Reszkessetek betörők! karácsonykor a csatornán. Idén viszont tényleg szakítanak a hagyománnyal, mely szerint minden évben le kell adni a…..
Baraczky 2017.12.12 17:12:53
@Void Bunkoid:

Nem bírod beismerni, hogy tévedtél, ezért inkább jön a balkánozős hőbörgés. Talán szerinted a torrent magyar/balkáni találmány? Talán szerinted bezzegnyugaton nem torrenteznek? Ne röhögtess.

Magyarországon viszont - bezzegnyugattal ellentétben - megfizetjük a torrentezés árát, a minden adathordozó árába épített jogdíj (Artisjus matrica) formájában. Ez tizensok éve így működik, ezért legális nálunk a letöltés, hisz kifizetjük - még te is, ha vettél már életedben írható DVD-t, pendrive-ot vagy akárcsak okostelefont. Máshol nem fizetnek semmit, ott azért nem legális, de pont leszarják, hogy legális-e vagy sem, ugyanúgy töltenek. Szóval akkor melyik is a balkánibb mentalitás?

Ne azokra legyél mérges, akik veled ellentétben ismerik a törvényeket és be tudnak állítani egy ingyenes adblockert (amit amúgy 10 éves fiam is röhögve be tud állítani).

Hőzöngés helyett inkább köszönd meg, hogy tanulhattál egy csomó olyan dolgot amiről eddig fogalmad se volt.