Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabbor

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
István laptopjára a Toshiba szerint minimum ráléptek, olyan sérüléseket szerzett, bár mivel ez nem történt meg, semmilyen külsérelmi nyoma nincs, egy karcolás sincs a gépen. Ezt a Toshiba szakszervizében csont nélkül elismerték ugyan, de a Toshibát így sem érdekli a téma. A…..
A Főgáz év végi elszámolása szerint András fiáék 60%-kal teljesítették túl a korábbi fogyasztásuk alapján megállapított átalányt. Lehet, hogy valahol lopják a gázt a környékén? Vagy felütik a rezsicsökkentés óta? Budapesten háromfős háztartásban használnak a…..
Jój, hogy újraélesztik a kis testét, awww!! ..
Egy fickó felkészülten és higgadt hangnemben koptatja le az őt rejtett számról zaklató telefonos ügyintézőt. Like a Boss!..
8ker Szomszédok 2012.11.08 08:46:54
Rossz szomszédság, török átok! - tartja a mondás. Pláne, ha háziállat is van a lakásban.  Szia,  Kicsit vicces  - néha nagyon büdös - lépcsőházunk van. A házban lakik pár kutya gazdikkal, és pár macska, csak úgy, az udvaron/pincében/lépcsőházban. Az…..
A New York-i Comik-Comon került bemutatásra az Evil Dead újraforgatásából az első kép. Az eredeti '81-es széria négy részt ért meg, majd miután a feledésbe merült a franchise, elővették, viszont nem a következő folytatás miatt, hanem az újrakezdés végett. Fede Alvarez, Diablo…..
A youtube-on kutakodva futottam bele a Demons horror narrátoros részletébe. Sajnos ez a film is kimaradt az életemből, pedig elnézve ezt a pár percet biztos kedvemre való lett volna. Konkrétan nem tudom, hogy mikori alkotás, de ha tippelnem kellene az 1985-ös Lamberto Bava rendezésében…..
A hétvégén két Superman teasert is bemutatnak, az egyik végre kikerült a netre. Christopher Nolan producerként állt a projekt mögött, a rendezői térfélen Zack Snyder álldogált. Az S-es gúnyát Henry Cavill ölthette fel. Miképp fog teljesíteni? Erre egy évet még várni kell. Nem…..
Mindenki kedvenc és barátságos hálószövőjét az olcsó és körülrajongott horrorokon edződött Sam Raimi hozta el a mozikba 2002-ben, a minőségről és a szórakoztatófaktor szintjéről ugyan megoszlottak a vélemények, de tény, hogy a produkció több száz millió dollárt termelt.…..
Izgalmas feladvánnyal kedveskedett a NAV Attilának, aki továbbpasszolta azt Önöknek. Egy hivatalos levelet kapott volna tőlük, de elrontották a címét. Telefonon csak akkor tudnának segíteni, ha tudná, miről szól a levél. Amit nem tud átvenni. Jön ma a postás, szerencsére régi…..
Júliusban mutatják be a Christopher Nolan-féle Batman harmadik részét, amitől már most sokan azt várják, hogy a nyár legnagyobb bevételét fogja kitermelni. A Denevérember ellenfele Bane lesz, a karakter ugyan felbukkant a gyalázatos Batman & Robinban, bár ott elég viccesen,…..
Nem egészen tiszta naiv ügyfél problémája, de annyi biztos, hogy a DHL-lel beküldött gép két hétig kavargott, mire a szervizbe ért. Állítólag azt mondták neki, hogy a céges számlája miatt nem fér bele a 15 napos javításba, de hát azt amúgyis bukta a szállítás miatt, meg…..
Dustin Lance Black inkább íróként ért el sikereket, ő körmölte le a J. Edgart, a Milkért Oscar díjat kapott. Rendezőként nem túlzottan ismert, a Virginia filmjének bemutatására éveket kellett várni. 2009-ben forgatta a produkciót, majd 2010-ben Torontóban a nemzetközi…..
A Prometheus sci-fiben az egyik karakter egy android lesz, akit Michael Fassbender alakít.  A gépember a Weyland cég terméke és az alábbi videóban szépen be is mutatkozik. Elmondja, hogy mindenféle probléma nélkül végrehajtja az emberek számára sztresszes, nehéz, etikátlan…..
gabbor 2012.04.17 22:33:06
Egészen elképesztő gyakorlatra derült fény a soproni OBI-ban. Éva férjét rajtakapták a zsebében maradt, otthonról hozott 349 forint értékű szőnyegvágóval, amin egyértelműen látszott, hogy használt. Ennek ellenére a biztonsági őr rendőrt hívott, és feljelentette a…..
Az idei év egyik legrizikósabb vállalkozása a Csatahajó (Battleship) sci-fi akciófilm, Peter Berg 200 millióból gazdálkodhatott a munkálatok alatt. Az alábbi videó a forgatás első napjába enged betekintést, a rendező beszél a filmről és elmondja, hogy miképp fognak haladni és…..
Nem fogjátok elhinni: Kim Dotcom, a Megaupload pár napja letartóztatott és 60 év börtönnel fenyegetett alapító-fővezére. Illetve hát nem feltétlenül a legjobb, de ő gyűjtötte a legtöbb pontot és ő érte el a legtöbb killt. Vagyis mocskosul jól játszik, és valószínűleg…..
Filmdroid Horrorfilmek 2012-ben 2011.12.18 02:05:00
Rengeteg horrorfilm érkezik jövőre, ezek többsége B kategóriás vacak lesz, ám azért akad majd jobb minőségű produkció is Mindegyikről ugyan nem eshet szó, de azért összeszedtem egy csokorra valót, posztert és előzetest csatoltam, már amelyikhez van.  Ha esetleg van valami…..
gabbor 2011.12.19 08:58:43
Abszolút telitalálat ez a poszter, amellyel az origón találkoztam. Kevin Sorbo és Danny Trejo mögött felrobban a város, de egy műanyag kiskacsa vígan úszkál a medencében, miközben hőseink bőszen tekintenek maguk elé.Miután magatokhoz tértetek a nagy mosolygásból esetleg a…..
gabbor 2011.11.14 11:08:17
Pár napja láthattátok a The Devil Inside kisköltségvetésű horror poszterét és kedvcsinálóját, de máris itt egy újabb előzetes. A történet szerint egy nő meg szeretné menteni megszállt anyját és belemerül a nem engedélyezett ördögűzések világába. Utoljára a The Last…..
gabbor 2011.10.18 08:42:50
IDDQD A legjobb játéktrailer ever 2011.10.05 12:28:10
A Gametrailers.com futtat éppen egy ilyen top100-as  listát, éppen jókor csatlakozunk be, mert tegnap jutottak el a harmadik helyezettig, ma leplezik le a másodikat, holnap az elsőt, szombaton pedig a közönségszavazás nyertesét. A top10 eddig egészen vállalható, persze úgy, hogy…..
gabbor 2011.10.05 15:52:56