Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RekaLukacs

92 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan te is szeretsz utazni, világot látni. Az utazás kaland, pihenés, élmények csak érjünk már oda.. nem igaz? Szerintem sokatoknak ismerős az érzés, amikor alig várjátok, hogy végre kimozduljatok a megszokott körforgásból és mondjuk külföldön pihenjetek egy kicsit, de utáljátok az utazással…..
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én imádom a filmeket. Nincs is jobb mint egy esős hétvégén vagy, egy náthás otthonülős napon egy film vagy sorozat maratont tartani. Nem csak színészi játék és sztori de divat szempontjából is érdemes nézni a filmeket. Nagyon sokat lehet tanulni és inspirálódni egy…..
HeStyle CIPŐTIPPEK JÓ IDŐRE 2023.06.23 10:48:00
Ahogy melegszik az idő, már mi is alig várjuk, hogy megszabaduljunk a vastag ruháktól és természetesen a bundás óriási csizmáktól, bakancsoktól. Itt az idő beszerezni a tavaszi cipőket. Ebből a cikkből megtudod, hogy milyen nagy a választék cipők esetén ha jó időről van szó...
Kanye West nem csak huszonegyszeres Grammy-díjas rapper, lemezproducer, filmrendező és divattervező, hanem bizony a divatvilágban is nyomot hagy maga után...
Ha már régóta gondolkozol, hogy valamit úgy változtatnál a külsődön, akkor hajrá a változás mindig jó. Szerintünk az egyik leggyökeresebb és leglátványosabb külsőddel szemben elkövetett változtatás, az a hajad fazonjának megújítása. Nincs más háta, mint időpontot kérni kedvenc fodrászodtól, hiszen…..
!A színeket szeretni kell. Tudom, hogy a legkönnyebb és legbiztonságosabb választás a már megszokott és jól bevált színek viselése, mint a fekete, szürke, sötétkék és fehér. Sokszor mondják „a fekete mindenhez megy”. Igen, ez sok esetben teljesen megállja a helyét és nincs is semmi baj azzal, ha a…..
Szerintünk ékszert hordani igenis menő. Főleg, mostanában amikor ékszermárkák százai rukkolnak elő újabb és újabb menő férfi kollekciókkal, amik tényleg minden stílust kielégítenek...
Biztosak vagyunk benne, hogy már te is találkoztál a „Jaj ne ..már megint elaludtam a hajam” problémával. A nők azt hiszik, hogy csak ők bajlódnak a hajukkal, pedig ez korán sincs így...
Hivatalosan is itt a tavasz, az elmúlt napokban már elővehettük a napszemüvegeket, széldzsekiket és élvezhettük a jó időt. Lassan előkerülnek a mokaszinok és a felhajtott nadrágszárak is. Többször hallottam, hogy sok férfi nem igazán kedveli, sőt utálja ezt a felhajtott stílust. Nem tartják elég…..
A Milánói divathét javában tombol. A divatvilág egy legnívósabb divathete a Milánói, Február 21-27-ig tart. A divatvilág vezető, ikonikus tervezőinek munkáit csodálhatjuk meg. Prada, Versace , Fendi és még sorolhatnám a luxusmárkákat amelyek legújabb tavaszi/nyári kollekciói vonultak fel a kifutókon…..
Mi is tudjuk jól, hogy a legtöbb férfi irtózik a táskáktól, mert azt gondoljátok az csak a nőknek való. Szerintünk ez egyáltalán nincs így, de ha már táskát nem, legalább pénztárcát használjatok...
Nincs is jobb érzés annál, mint amikor végre nem kell, hogy öltönyben, ingben vagy farmerban feszengj. Az érzés, amikor eljön a várva várt hétvége és belebújhatsz kényelmes kapucnis pulcsidba, mindig felemelő...
Az örök dilemma.  Jól néz-e ki ha mellényt viselsz, vagy inkább ciki? Persze most mindenki látja a lelki szemei előtt a kötött papás, vagy apuci kedvence stílusú mellényeket. Hát igen.. azok nem igazán szerencsés darabok, ha igazán vonzó és férfias akarsz lenni...
Itt a tavasz, lassan be lehet újítani egy két új napszemcsit. A napszemüveg nem csak védi a szemedet, de szuper kiegészítőként is szolgál. Könnyedén feldobhatod vele a szettedet, főleg ezekkel a ma divatos, kissé „őrült” darabokkal. Én imádom, hogy nem unalmasak, hanem egyediek és különlegesek...
Most biztosan azt gondolod, hogy a nyakkendőről van szó, pedig meglepően nem. A kiegészítő ami hatalmasat dob a külsődön az nem más, mint a díszzsebkendő. Ez a kiegészítő nem túl gyakori választása a férfiaknak, pedig nem is sejtik, milyen erő rejlik egy pici kis…..
A szakállviselés ma nagyon hódít.  Az extrémebbtől a visszafogott borostáig, bármelyik mellett is teszed le a voksod, ma büszkén viselheted. Egy korábbi cikkünkben elhoztuk nektek 2018 legjobb fazonjait, viszont a szakáll megfelelő ’karbantartásáról’ még nem beszéltünk.…..
Biztosan mindenkinek egy éles, kissé horrorisztikus kép jelenik meg a fejében az „apucipő” hallatán. Szerintem mindenki emlékszik Ryan Gosling tekintetére, az ’Őrült dilis szerelemből’ amikor meglátta Steve Carell sportcipőjét. Legendás momentum, aki nem látta a filmet nagyon ajánlom, hiszen nem…..
Mi személy szerint eddig is imádtuk a hózentrógert, hiszen mindent szeretünk ami nem tucat, egyedi és kifejező. Ezek a nadrágtartók pont ilyenek. Azért valljuk be hány hózentrógeres férfi jön szembe velünk az utcán? Nagyon kevés. Valamiért ennek az igazán férfias…..
Mi már nagyon nagyon várjuk a tavaszt, hiszen ilyenkor előkerülnek a színek, és a sok-sok kiegészítő. Ha pedig kicsi felmelegszik az idő, akkor bátran elő lehet venni a mokaszinokat, nemzetközi néven ’Loafereket.’..
Most, hogy ezerrel süt a nap és belecsaptunk a tavaszba, úgy gondoltuk, hogy itt az idő arra, hogy megvizsgáljuk, mik azok a stílusjegyek, kiegészítők, minták, ruhadarabok amik nagyon menők lesznek 2018 tavaszán. Ma összegyűjtöttünk nektek párat a 2018-as tavaszi trendek közül...
A férfi táskahordás régóta egy kényes téma. Ciki vagy nem ciki? A legtöbb férfi nem hord táskát, mert úgy érzi hogy ez egy ’női dolog’ pedig ez koránt sincs így. Inkább telefonnal, kulccsal,pénzzel tömitek ki a zsebeiteket , ami nem igazán esztétikus. Nyugodtan hordjatok…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mindig is imádtam sportolni. És nagy szerencsénkre manapság szinte minden utcán találni egy edzőtermet. Így nincs kifogás, hogy messze van, hideg van, nincs kedvem sétálni, nem tudok hol parkolni és társaik. Biztosan tudod, miről beszélek, hiszen néha mindenki…..
Lassan ideje beszerezned a tavaszi/nyári kedvenc rövidgatyóidat, mert lassan de biztosan jön a meleg. Most, hogy a melegítős stílus hódít, simán hordhatod kedvenc edzőtermi shortjaidat az utcán is. Nagyon menő, laza és kényelmes nem igaz? Biztos vagyok benne, hogy mindenki örül…..
Úgy ismerjük a H&M-et mint azt a márkát, ami elhozza nekünk a kifutók darabjait megfizethető áron. Más szóval: Divat olcsón = H&M. Azonban az elmúlt években már többször láthattuk a próbálkozásait a H&M-nek egy drágább, high-fashion vonal formájában. Kollaborációk hírességekkel,…..
Már korábban írtunk arról, hogy mennyire menő manapság melegítőben járni. Ma már nem az otthon Tv-zős, boltba leszaladós melegítők korát éljük. Lassan ott tartunk, hogy bárhová (persze ezt neked tudni kell megítélni, hogy illendő e) elmehetsz melegítőben és stílusosabb lehetsz, mint valaha. Ma már a…..