Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...in the world

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Most egy eltérő témáról szeretnék egy kis összefoglalót elétek tárni. Ebben a jelenlegi magyar közlekedési kultúra mélységeit szeretném feltárni. Mivel elég sokan vagyunk autósok, ezért úgy gondolom elég sokunkat érint a lenti problémák halmaza. Én budapesti vagyok és…..
...in the world 2019.01.20 04:55:50
Egyesek szerint a sportolás nem is igazán fontos a fogyáshoz. Minden a diétán múlik – mondják. Az étrend és a fogyás kapcsolatáról szóló teóriák gyorsan népszerűvé váltak, az ezt alátámasztani vélt cikkek futótűzként terjednek. Ennek ellenére az igazság az, hogy lehet…..
Szép volt a naplemente – de most piszok hideg van! Fúj a szél is. Próbálok minél kisebbre kuporodni a padon, magamra tekerve szorosan a kabátot. Behunyom a szemem. Aludni nem merek, de próbálom elképzelni a tűz melegét, vagy ahogy a forró tea végigfolyik a torkomon, de már nem segít: túl rég volt…..
...in the world 2018.10.21 15:26:22
@kvadrillio: vedd már be azt a kurva gyógyszert, szerinted minek írta fel a pszichiáter?
A hét szűk esztendő után tavaly nyáron az ellenzéki sajtó a nyolcadikba fordult. Azóta még inkább kivérzett. A régi szerkesztőségek tengődnek, és az új kezdeményezések is filléres gondokkal küszködnek. Manapság nem leányálom kormánybíráló redakcióban dolgozni, ahol működik a templom egere-effektus.…..
Egy olyan témáról szeretnék írni, amihez – véleményem szerint – nincs megfelelő szavunk. Márpedig a szavak fontosak. Egyetlen szó is fontos lehet. Ha létezik, azt jelenti, hogy tudunk róla, hogy elkülönítettük a világ többi jelenségétől. A nőgyilkosságról van szó, vagyis helyesebben a nőkkel…..
A kormány nyugati kampányának margójára. A csúnya 2016-os évben, amikor már minden migránst átengedtünk, az összes nyugati ország migránsterrorban fuldoklott, mi pedig a magunk homogenitásában ünnepelhettük a békét, így nézett ki a 100 ezer lakosra jutó erőszakos halálesetek száma Európában. A…..
...in the world 2018.10.14 14:24:01
@Khonsu: Szvsz attól még áll, amit írtam, nem?
...in the world 2018.10.14 14:54:04
@HaFr: Egy UN tanulmányban, amely az OECD országokat vizsgálta autólopás, betörés, testisértés, gyilkosság, rablás valamint nemi erőszak témákban úgy láttam, hogy Mo a homicide rate-en kívül mindenben nagyon "alulteljesít" (bár ez régebbi, 2012-es dokumentum).
De mindegy, végülis -mint írta- nem ez volt a téma.
...in the world 2018.10.14 15:27:38
@Khonsu: Valami hasonlót mondtam a páromnak is, amikor rajtakapott Palvin Barbi őszi alsónemű kollekciójának tanulmányozásán
Akinek nincs semmilye, az annyit is ér, ahogy annak idején Lázár János megmondta. Most át is ültetik gyakorlatba. ..
...in the world 2018.10.14 14:22:42
@taga20:
:D szép.
te ilyen igazi értelmiségi demokrata lehetsz, gondolom.
...in the world 2018.10.14 14:55:54
@taga20: tolj egy sznikerszt hombre, nagyon feszültnek tűnsz
  A TV2 első, "rendes" fikciós sorozatának indulásakor azt írtam, hogy Sablonos, de szórakoztató romkom lett a Korhatáros szerelem (...) nem fogja megváltani a televíziózást és nemigen generál majd késhegyre menő vitákat sem, de szórakoztató, kifejezetten nézhető tartalom, amivel a tévé -…..
...in the world 2018.10.14 10:55:24
@Brandon Frazer: Félreértés ne essék, ehhez sem ért. Viszonylag egyszerű nyelvezetű szinopszisokat írni utoljára középsuli elején volt kunszt.
Az amerikai pénzügyminiszter, Steve Mnuchin árulja New York-i luxusotthonát. A duplex a Park Aveneu 740-ben, a nagyváros egyik illusztris házában található, és 32,5 millió dollárért vihető...
...in the world 2018.10.07 12:52:06
@tamask: Mi van proli, irigykedsz? Tanulj, dolgozz, ismerd fel és ragadd meg a lehetőségeket, amit az élet eléd dob, hátha egyszer te is ide jutsz.
Korea tele van finomabbnál finomabb fogásokkal, és épp elég csak belepillantanunk kedvenc drámánkba vagy filmünkbe, és máris korogni kezd a gyomrunk az ínycsiklandozó ételeket látva. Nehéz a sok-sok finomságból kiválasztani, melyiket is kóstoljuk meg először, de ezzel a 10 fogással nem lőhetünk…..
...in the world 2018.09.19 11:11:04
Háromszázezer forint felett alakult a bruttó magyar átlagbér 2018 első két negyedévében - derült ki a Központi Statisztikai Hivatal egy, a közelmúltban publikált gyorsjelentéséből. Közleményük szerint a nettó átlagkereset is bőven kétszázezer forint felett járt. Az inflációtól…..
A közfelháborodás miatt az amszterdami Anne & Frank pékségnek nevet kellett változtatnia. A tulajdonos érve („kedves névnek tűnt”), a jelek szerint nem hatotta meg a Twitter népét...
Mint ismert, Vona Gábor az áprilisi választásokat követően, lemondva pártelnöki tisztségéről, felhagyott az aktív pártpolitizálással és háttérbe vonult. Rövid pihenő után elindította videóblogját, ahol közéletet feszítő témákat kíván feldolgozni.  A „Hagy’ legyen köztünk, cigányokkal” című…..
Tóth Csaba Tibor jegyez egy cikket a mai Mércén, amelyet az ihletett, hogy Magyar József tulajdonos eladta a Hungerit nevű csirkevágóhidat és élelmiszercéget Csányi Sándor egyik érdekeltségének, és a vételár egy részét szétosztja a dolgozók között. Nos, kezdjük azzal, hogy az eladási ár 16 milliárd…..
Júliusban jött ki az Architects Doomsday dalának akusztikus verziója, és annyira lenyűgözött, hogy el is gondolkodtam. Hiszen van még jó pár rock/metal dal, ami elektronika nélkül is nagyon rendben van, sőt! Talán még jobbak is úgy. Összegyűjtöttem nektek 8 kedvencemet!..
...in the world 2018.08.25 17:26:51
@camfox: olvasd el előbb, aztán szólj hozzá
"Megvan ma is CD-n ez az album és nagyon sokszor meghallgattam kiskoromban, ami pedig a legjobban tetszett róla, az a David Bowie feldolgozás volt."
(kép forrása: Wikivoyage Amsterdam) A szerencse fiai és lányai Hogyan lehetséges, hogy Nyugat-Európában annyival jobban élnek az emberek? Az okok egy része eléggé közismertnek mondható, más része viszont még a történészek közül is csak keveseknek az, ezen kívül az egyes tényezők súlyának…..
Blogadó Puzsért Budapest élére! 2018.08.16 00:40:35
Fontolgatom, hogy jövő ősszel elindulok a főpolgármester-választáson, hogy képviseljem és megvalósítsam régi álmomat, a Sétáló Budapest koncepcióját. Ezek a szavak Puzsér Róbert Facebook oldalán jelentek meg, még múlthét hétfőn. Tudom hogy az óriási Hype-vonatot lekéstem, de úgy gondoltam azért…..
...in the world 2018.08.16 17:08:57
@szepipiktor: asszem a reflektoron volt erről cikk, tök jó vita zajlott a kommentszekcióban. Az ide is kommentelő "le a spammerekkel" azzal "győzött meg" a vitában, hogy amikor felhoztam, hogy érvek helyett kizárólag a személyét és az én személyemet támadja, azt válaszolta, idézem: "agyatlan fideSSnyikbe kár minden érv."
¯\_(ツ)_/¯
...in the world 2018.08.16 17:23:31
@Le a spammerekkel: megint kezded a primitív személyeskedést?
...in the world 2018.08.16 17:48:14
@Le a spammerekkel: :DDDD a múltkor sokkal jobbat írtál nekem. Olyan igazi értelmiségi demokrata megnyilvánulás volt, hogy asszondja: "derékig szaros vagy a csúti cigány végbelétől" (igen, egészen pontosan ezt írtad).
Igazán intelligens, kedves megjegyzés volt. De hát az össze többi kommentedből is ugyan ez a sötétség árad. Folytasd nyugodtan, csak magadat járatod le.
Ez a magyar kormány hivatalos álláspontja. ..
...in the world 2018.08.16 16:14:54
@nemecsekerno_007: ez hogy jön az általam leírtakhoz?
...in the world 2018.08.16 16:33:20
@6.Lenin: Mi az istent szívsz? Leírtam, hogy a három állításban van igazság. Illetve azt is leírtam, hogy ez a kinyilatkozás nem kormányszóvivőhöz méltó módon történt.

a kommented másik fele totál értelmezhetetlen a hozzászólásom kapcsán.
...in the world 2018.08.16 16:52:33
@6.Lenin: Na, akkor vedd úgy, hogy a paraszt alatt ezt értettem, és nem lesz nézeteltérés köztünk :)
A veszekedés jót tesz  a szerelemnek – mondják a párkapcsolat szakértői – feltéve, ha bizonyos határokon belül marad, különben negatív következményei lehetnek. Marina Cozzolino olasz pszichoterapeuta szerint a „mértéktartó” veszekedés oldja a feszültséget, javítja a kommunikációt, erősíti a…..
A tíz napos hollandiai kirándulásomat egy egészen speciális szemszögből szeretném megközelíteni! Az interneten nagyon sok útleírás és turisztikai anyag található Hollandiával kapcsolatban, de ezek inkább csak általánosságban foglalkoznak az országgal. Én sokkal inkább a bevándorlók szemszögéből…..
...in the world 2018.08.10 15:30:07
@Neo07: 3 évet éltem a "rettegett" Rotterdamban. Tény, hogy nem a kelet-európai, vagy a folyótól délre fekvő negyedekben laktam, de kizárólag pozitív élményem volt velük. Sehol nem tapasztaltam ilyen fokú integrációt, pedig jártam és éltem is sok nyugat-európai országban.
...in the world 2018.08.10 15:47:47
@Kara kán: érvelni is tudsz, vagy csak ideböffentettél?
...in the world 2018.08.10 18:55:52
@sírjatok: Nálunk természetesen nem működne, ahogy a legtöbb országban, ahol valóban vannak nagyszámban afrikai és közel-keleti sem igazán működik. És egyáltalán nem csak a hányingerkeltő közeg (szittyák, mucsai parasztok, nyuggerek stb) miatt. Orbán jól tette, hogy ellenállt a "kvóta-hülyeségnek", és a kerítés is (ha tetszik, ha nem, kedves ellenzék) megoldotta a magyarországi migránsválságot. Mondom mindezt nem fideszesként.
A VOLT közönsége már láthatta az Arctic Monkeyst Magyarországon koncertezni, és most végre a Szigeten is fellép Alex Turner és zenekara. De mitől is olyan jó ez? Mert ez a zenekar élőben nagyon adja, és pont olyan dolog, amire egy fesztiválzárásnak szüksége van az EDM DJ-k helyett. Ezek mellett…..
Félrecsúszott lényeglátók A baloldal jelentős része képtelen arra, hogy tisztázza a viszonyát a marxizmushoz (illetve a marxista szellemiséghez) és képes legyen túllépni rajta, megtartva az ideológiából azt, ami valóban hasznos lehet a számunkra. A legtöbb baloldali és mérsékelt jobboldali képtelen…..
...in the world 2018.08.07 16:38:56
@maxval balcán bircaman: ezt tudod számszerűsíteni, vagy megint csak feljött egy böfi, amit ide kellett eresztened?
...in the world 2018.08.07 16:40:13
@maxval balcán bircaman: ezek a "morzsák" több százezer ember megélhetését, valamint a gazdaság motorját adják. Gondold végig ezt újra.
...in the world 2018.08.07 16:48:08
@maxval balcán bircaman: Afrika és Amerika gyarmatosításának semmi köze a liberalizmushoz. Honnan veszel ilyen barom állatságokat? :D