Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gameblade

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondtátok, hogy menjek fel ennek a fura piramisnak a tetejére, mert akkor nekem biztosan jó lesz majd. Természetesen kipróbáltam. Az egérrel is kattintottam. Ha van valakinek tanácsa, szívesen fogadom, abszolt benne vagyok, hogy apránként végigvigyem a Ringrikert és ha 3. részt nem is,…..
Gameblade 2010.06.16 10:21:57
@Crow87: Ott a fentebb említett trainert találtam csak. Amúgy Chrome-mal nekem nem fagyott be, pedig baromi régi gépem van...
World of Warcraft...Ha ezt a 3 szót nézzük,sok dologra gondolhatunk.Ez egy játék?Ez egy életforma?Valóban megéri?Ezekre és még sok más kérdésre adott választ interjúm alanya.Én,mint laikus,bátran elmondhatom,hogy megkedveltem ezt a játékot és az egész atmoszféráját...Kérlek…..
Gameblade 2010.03.06 02:10:25
@moonshield: Akkor bizony te sokmindenből kimaradtál:)

Kapunyitás az az, hogy be van jelentve egy időpont, mikor nyílik meg egy adott insta. Például BC-ben Sunwell Platue-t úgy nyitották meg, hogy először az első boss jelent meg, aztán azt hiszem két hetente egy-egy újabb boss.

Klasszikusban méginkább durva volt. A nevére már nem emlékszem, de a rövidítése AQ40 volt (nálunk) és ott egy baromi nagy küldisorozatot kellett megcsinálni, hogy bejuthass.
Ezt is már csak elbeszélésből ismerem, mert ezt az instát bezárták rég.
Ahogy már a Dark Vampires videóm végén is mondtam, az "Ezt vedd meg" sorozatnál megtört valami. Korábban tucatszámra lehetett venni olyan játékokat, amelyek bizony megérték azt a 2000 forintot. Nagyon sok játék is jelent meg, folyamatosan bővült a választék. Aztán talán…..