Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zorro8

32 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brazília Milyen Brazíliában? 2019.06.23 08:29:55
Köszöntjük elsőnek Josh van Nessrooy-t – Jó napot kívánok – Jó napot Elsőnek szeretném megköszöni, hogy rendelkezésünkre áll, és hajlandó válaszolni néhány kérdésemre, ön ugyebár Hollandiából vándorolt ki Brazíliába. Igen pontosan Hollandiában születtem Holland gyökerekkel rendelkezek,…..
Football arcok James Rodriguez 2019.06.06 14:23:52
James Rodriguez 2 évre jött kölcsön a Bayernhez, Madridból.  Madridban még a 2014-es vb miatt figyeltek fel rá, és igazolták le. Itt sokáig kezdőjátékosként léphetett pályára, míg egyéb okok miatt kegyevesztett lett. Ekkor adta kölcsön a Bayernnek ez a dátum 2017 Mik voltak a legfőbb okok? Elég…..
Football arcok Május havi Csapata 2019.06.05 16:08:31
 Son Heung Min                   Iago Aspas                                                  Sadio Mané                                                                           Brahimi    Ander Herrera                                          Van de beek                Lasse Schøne        …..
Football arcok Serge Gnabry 2019.04.16 19:56:06
És itt az első olyan játékos a kit TI SZAVAZTATOK meg. Volt még sok választás de Serge Gnabry 45%-al nyert.  Serge Gnabry alapjában véve egy Ghánai játékos, nemrég lett sikeresen Német álampolgár. Pályafutását az Arsenalban kezdte, majd onnan vándorlót át Németországba, persze nem rögtön a…..
Football arcok Szavazás 2019.04.13 21:51:43
  E-heti nyertesek: Heti fiatal játékos: Gabriel Jesus Ezen a héten a legjobb játékos nem más lett mint: James Rodriguez Legjobb Magyar játékos ebben a hónapban Szoboszlai Dominik És a HÓNAP LEGENDÁJA: Ronaldinho Ezekről a játékosokról lesz bejegyzés a héten, hónapban SZAVAZZ A KÖVETKEZŐ HÉT…..
Football arcok Sandro Wagner 2019.04.13 12:06:30
Wagner igen sajnos nem a legismertebb játékosok közé tartozik.  Szinte az elejétől fogva a Bayern nevelte, de útja közben még nagyon sok csapatnál megfordult. Csak a Bundesligában játszott. (Most viszont megtört az átok és Kínába igazolt.) A Bayern-ben az utóbbi időben tökéletes cseréje volt…..
Football arcok Gareth Bale 2019.04.07 14:46:02
Első emberünk, akivel ma foglalkozni fogunk, nem más mint: Gareth Bale. Bale felett most nagyon törik a pálcát. Ő az egyik legjobban szidott  madridi játékos. A szurkolók, az edzők és a játékososok is egyfolytában őt kritizálják. DE Miért is? A Real most nagyon rosszul szerepel, mind a…..
Football arcok Football Arcok 2019.04.07 14:05:52
Ez blog nem a fociról hanem legfőképpen a football játékosokról szól.  Témánk a különböző stílusú játékososok bemutatása. Amit megígérünk: Minden hónapban egy Magyar játékos. Minden héten egy fiatal tehetséges játékos. Minden héten egy random footballista. Minden hónapban egy kevésbé ismert de…..
 II Péter császár KatonaPéter a  volt brazil császár gyermekeként látta meg a napvilágot. Anyja pedig Habsurg Lotaringiai Mária Leopoldina volt.  Röviden a két szülőről: Anyja  Mária Leopoldina főherceg 1797-ben született Bécsben. Édesapja II Ferenc (1768–1835) német-római császár, I. Ferenc…..
  Az olvasónak mi az első gondolata, amikor ezt a két nevet meghallja? A következő generáció? A váltás? A világsztárok? Az aranylabda várományosai? Vagy esetlegesen az eltékozolt tehetségek? Vagy a felfújt lufi, ami kidurrant? Nos, személy szerint nekem a legutolsó az, ami eszembe jut erről a két…..
Ha az ember lánya úgy dönt, hús nélkül képzeli el a jövőjét, akkor leginkább első körben meggondolja magát. Igen, hosszú a lista miért kellene csökkenteni a hús bevitelt - vagy ne adj isten lemondani róla - de még annál is hosszabb a lista, miért ne! Lásd:  baromi…..
Mint mindig ennél a blognál is bekövetkezett egy várható esemény méghozzá hogy szereztünk egy új másodszerkesztőt ami mindenkinek egy nagy segítség lehet. Hamarosan fent lesz a blogon is az első kis bejegyzése is.  Úgyhogy fogadják szeretettel Balintovich-ot és első bejegyzését...
Ebben a bejegyzésben összegyüjtöttem az 5 legfurcsább dolgot a Brazil szilveszterrel kapcsolatosan. Mert bár elmulott régen az újév de attól még nem lesznek kevésbbé érdekesebbek ezek az ünneplési "szokások".     #5 Az emberek a szilvesztert kizárólag csakis fehér ruhában ünneplik Rióban, mivel a…..
A Magyar cserkészet az akkori világban Világelső volt aminek a csúcsát a Gödöllői Jamboree 1933 jelentette. Ezután nem sokkal kezdett el sülyedni míg nem az akkori kormány betíltotta. De a cserkészek nem hagyták annyiban, és bár csendesebben illigálisan de folytatták. Erről szól röviden ez a…..
Karácsonyi gyilkosságok Negyvennégy évvel ezelőtt sokféleképpen készültek a karácsonyra a kőbányai fiatalok. Voltak közöttük, akik rablással kívánták előteremteni az ünnepre s az ajándékra valót. Ebbe pedig belehalt két nyolcvanas éveiben járó hölgy az Üllői úton. De nemcsak a karácsonyi készülődés…..
Brazília A sport Brazíliában 2018.12.26 21:33:00
A sport Brazíliában. Kezdjük az elejéről, minél régebbről.  Elvileg már az őslakosok is űztek sportokat.                                                                                                                                                                                                 …..
Brazília Brazília népessége 2018.12.19 16:17:53
Brazília Népessége rendkívül érdekes, változatos és bonyolult. Pont ezért kezdjünk is bele és próbáljuk meg kibogozni, a fonalakat. Mint tudjuk Brazília Portugália gyarmatai közé tartozott. Így hát jelentős számú bevándorlók érkeztek Portugáliából. De érkeztek olaszok, lengyelek, japánok, arabok,…..
Brazíliában rengeteg kis üzletet találhatunk. A nagyobb utcákban csak úgy nyüzsögnek, és mellesleg az sem megvetendő információ, hogy bankkártyával, avagy hitelkártyával szinte mindenhol lehet fizetni, a legkisebb boltokat is beleértve, azaz itt is. Ezek mellet persze szintén sok, úgynevezett…..
Négy kerékkel a halál mezsgyéjén A mai Napi érdekes ismét egy tematikusan szerkesztett képsorozat lesz, melyben sokszor teljesen hihetetlen pillanatokat örökített meg a kamera. Csodás megmenekülések, repülő alkatrészek. Gépek, emberek és halál. Száz év balesetei az autósportban...
Zorro8 2018.12.12 17:40:09
Ma éppen öt éve hogy az első bejegyzés este kilenckor felkerült a blog még éppen csak formálódó oldalaira. Hogy van igény az ilyen formában "szórakoztató" írásokra és elsősorban fotókra, azt semmi sem bizonyítja jobban mint kitartó figyelmetek, amit ezúton is sokadszorra szeretnénk megköszönni. Öt…..
Szombaton tartottuk meg ezt  az  őrsit is a  szokásos helyen. Ezúttal  az Segéd Őrsvezető tartotta B.Bálint . Röviden így foglalta össze, mivel én személyesen egyéb okok miatt nem lehettem jelen.   Résztvevők: B. Noémi(elkisérte a Joelt őrsi gyűlésre), B. Joel, N. Ajándok, R. Koppány, B.…..
A cserkész portya. Elérkezett a csapatunk első portyája is. Az érkezés időpontja péntek  A helyszín Babarcszőlős volt, és egy lovarda épületében szálltunk meg.  Elsőként a szállásunkat foglaltuk el. Majd megismerkedtünk a környékkel, hogy pontosabban hol is fogjuk eltölteni ezt a 2,5 napot. Aztán…..
Szombat reggel indult az őrsünk. Csak a Vakond őrs.  Benedek  Bálint Koppány Sámuel Bulcsú Joel Gábor a Parancsnok György Merse összesen 9 fő. A Mecsekben túráztunk. A Mecsek kaputól indultunk, és onnan felmentünk a hegyre a Dömötör kapuig.  Majd onnan tovább menve hosszas gyaloglás után…..
....Íme, a................folytatás! A tábortűz volt minden nap csúcspontja.                                                                                                               A tábortűznél tilos volt a lámpa,és a zseblámpa használata,különben úgy nevezett NCF-et lehetett kapni   ( a…..