Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leepisti

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Serbia Insajd Az első strandolók 2012.04.26 18:00:00
Szeszélyes évszakok Bár az Adriai-tenger vize még csak 15 fokos a dalmáciai Makarskánál, az első horvátországi strandolók már fürdőruhákban napoznak. Február elején ugyanitt még hatalmas havazás volt, akkor a hóban hülyéskedtek a strandokon. ..
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
leepisti 2009.09.04 21:27:20
@weisz manfréd huba:

Az erepen is vonulni kéne Románián át, hogy közbe megszerezzük Erdélyt. :D
leepisti 2009.09.04 21:42:40
@weisz manfréd huba:

Amúgy a felvonulásról is meg van a véleményem, de minek mondjam.

Tudod te is, ez egy gumicsont, a valós problémákról, meg nem beszél senki, meg azok miatt nem vonul senki. Hadd ne soroljam.

Azért megnéznélek egy olyan plakáttal a melegfelvonuláson, hogy "BKV , hol a zsé?"
vagy valami hasonlóval, tuti tévés szereplés lenne. Beválalod vagy sem?

Egyébként az is simán mehetne, ha már erep, hogy Szavazz a "Szolidaritás elnökjelöltjére"

:D
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
A Mérce megköszönte a miniszterelnöknek, hogy a sok tiltakozás ellenére mégiscsak eljött, hogy ártson a politikától és pártoktól magát tudatosan függetleníteni kívánó civil megmozdulásnak. Így az időjárással összefogva sok embert mentett meg a hideg széltől és a civil…..
Most nem tudok írni, szombat van Ez volt az első mondat, ami megütötte a fülemet, amikor az Erzsébet téren odaértem a tömegbe. Ha ezt az az árpádsávos zászlós ellentüntető hallotta volna, aki a közelben állt, rögtön igazolva látta volna előítéleteit. Pedig nem lett volna…..
w Míg a halál el nem választ 2008.09.12 06:00:00
A kormánybuktatás karnyújtásnyira került. Régi, kéjes álmok válhatnak valóra. Az SZDSZ például ismét szert tehet a Mérleg Nyelve megtisztelő címre. Ott a gomb, nyomjad, Gábor. Meri vagy nem meri? Tudja-e, mivel játszik? Sürgős válaszra vár az a kérdés, amiről már legalább…..
  Tudom, hogy nem elegáns egy bukott politikusra lövöldözni, isten bizony nem is tenném, de vannak esetek, amelyek legalább egy patront megérnek. Ilyen történt tegnap, amikor a gyöngyösi főiskola tanévnyitóján az intézmény első díszpolgárává Medgyessy Péter volt…..
hángörienidiocc Magyar-e vagy? 2008.09.03 12:05:00
Ha van a magyarságnak egy nagy átka, akkor az pont a magyarság meghatározásában rejlik. Illetve pontasan fogalmazva a kirekesztés/befogadás, avagy elutasítás/elfogadás ellenpontok, eljárások felhasználásával annak meghatározásában, hogy adott dolog, személy magyar-e, vagy…..
Madárcsicsergéses jó reggelt kívánok Abszurdisztán még itt élő lakóinak! A kezdjük ezt a csodálatos hétfő reggelt ezzel a hírrel: Siófok, hajnal. Két rutinos rendőr észrevett egy férfit, aki műszaki berendezésekkel megrakott talicskát(!) tolt. A tolvaj megpróbált…..