Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zookai

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónap múlva érkezik a Netflix kínálatába a nagy sikert arató, díjnyertes Jurassic World: Krétakori tábor 3. évada. Közeledve a premierhez pedig előbb koreai, de most már angol nyelven is elérhetővé vált egy hosszabb előzetes, amelyben régi ismerősöket is üdvözölhetünk. Némileg spoileres előzetes…..
Zookai 2021.05.30 17:23:22
@Lord Picard: Ser davos vagyok csak valamiért nem enged be a másik profilomba :D.
Szerintem a Sorna nem lenne erőltetettebb, mint a sokadik hybrid cucc, vagy a hirtelen felbukkan valamilyen új faj (khm Ourano.
Zookai 2021.05.30 18:12:47
@Lord Picard: Ebben van ráció, igen. Remélem hogy a kiszovárgott Giga förmedvényt is Wu kísérletezgetéseinek fogjuk megismerni.
Mert nem venné ki magát jól az, ha a BioSyn-t az igazi őslények elhozójának akarják, és a Pyroraptor tollas is lesz, de a Giga olyan ocsmány.
Ma. pünkösdhétfőn, 20:50-től kerül először bemutatásra hazai televízióban a Jurassic World: Bukott birodalom, a TV2-őn!..
Zookai 2021.05.30 17:20:07
@Kibernetika: a tv2 mindenből kivág dolgokat. Eddie szétszedése, cooper halála, a raptoros kínzás...
A Krétakori tábor közelgő premierjére itthon is lassan érkeznek a Mattel játékfigurái, mai bejegyzésemben viszont legfrissebb polclakómat mutatom be, a 2018-as játékvonalon megjelent Roarivores Ceratosaurus-szt!..
A Jurassic World kapcsán a Mattel, nagyon helyesen, nem csak a dinoszaurusz figurák kiadására fektette a hangsúlyt, hanem az állatok egymáshoz és emberekhez viszonyított méreteinek bemutatása okán is az ember szereplőket is kiadták. A tovább mögött egy különleges figura várja bemutatását...
Zookai 2018.08.28 17:46:30
@Lord Picard: Én a suchomimussal egy ideig leállok,mivel már ez sem volt benne a tervben,de ha jelenne meg új raptor figura azt biztos megveszem,tényleg jut eszembe nem tudsz olyan raptor figuráról ami olyan színes ,mint a 3.rész raptorai és tollas,mert az érdekelne engem,videót ugyan nem láttam róla,de a jurassic world facts appban láttam.