Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba Nagy 300

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
​   Németh Sándor a Hit gyülekezetének vezetője jógáról való nézete megihletett. Németh Sándor a hétvégi vallási összejövetelen lényegében arról beszélt, hogy a jóga vitathatatlanul démonidéző mozgásforma és a jógaszalonok rombolják az ember szívét.    Azon kezdtem gondolkodni, hogyan lehetne…..
Csaba Nagy 300 2019.11.21 07:49:11
Szóval nem azért nem lesznek hétfőtől, mert április 8-án választás van, hanem mert a) Két rövid hét jön a húsvét miatt.b) Mindig ilyenkor szoktak elmenni.c) Régen voltak szabadságon. Tehát az az infó kamu, ami szerint a hódmezővásárhelyi választási eredmény után renitenskedő Balázsékra rá lett…..
Abban nincs semmi újdonság, hogy az elmúlt nyolc év médiaipari változásainak egyik durva velejárója a névtelen, arctalan, tényeket nem tartalmazó vagy elferdítő cikkek megjelenése az olyan kormányhoz közeli sajtófelületeken, mint a TV2 (Andy Vajna), a közmédia, a Ripost (Ómolnár Miklós) vagy az…..
Csaba Nagy 300 2018.01.24 08:50:13
@andrásúr: ön tenyleg vak... Kivanom hogy egyszer ön is az igazsagot lassa. Szep napot
Ma is olvastam egy, a postáról szóló cikket, amin kissé felakadtam. Vagy le. A csomagfeladási limit után itt az újabb év végi intézkedés a Magyar Postától: nem kézbesíti a lakásokhoz a levélküldeményeket a társaság, legalábbis az ország egyes részein biztosan nem - derült ki az RTL Klub…..
Csaba Nagy 300 2017.12.09 16:28:14
@hegedusgabor01: Ott a pont
Április óta meccselek a Magyar Postával. Nem (csak) az a gondom, hogy egy sima mezei ajánlott levél ára már elérte az igen pofátlan 410 forintos összeget, hanem az, hogy töketlenek a fejlesztők. Első alkalommal be kellett diktálni a cég adatait a számlához, adószámmal együtt. Akkor még nem volt…..