Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wulfila

46 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majesty 2 Blog Majesty 2: Kingmaker 2010.08.17 17:48:00
Május hó végén egy kiegészítő érkezett a Majesty 2-höz Kingmaker címmel, melyről megkésve ugyan, de mi is szeretnénk említést tenni. A kiegészítő több szempontból is hiánypótló szerepet tölt be: Egyrészt elhozza a második részbe is az első epizódban rendkívül…..
Majesty 2 Blog 1.0.97 patchnote 2009.10.03 14:12:00
Itt a beígért patchnote. Elnézést, ha néhol pontatlan, mivel nálam szinte egyik hiba se jelentkezett ezért nem biztos, hogy mindig jól értelmezem, hogy az adott bejegyzéssel mire gondolnak.Magyar nyelvű patchnote-ért klikk a Tovább-ra.HonosításA paladinok Holy Attack nevű…..
Wulfila 2010.03.31 09:57:15
@P.Árpád: Jobb felül szerepel a játék hivatalos honlapja, minden letölteni való ott érhető el, mi csak hírportál vagyunk. Illetve jelenleg az se, mert sajnos az alapjátékban található tartalom mennyisége túl kevés volt ahhoz, hogy a játék hosszú távon talpon maradjon. Most jött egy elég komoly patch a játékhoz illetve egy kiegészítés is, de én Steames vásárló vagyok ott pedig nem jött még meg a patch, szóval nem tudom eldönteni, hogy tényleg hozzátesz-e annyit a játékhoz, hogy megérje vele újra foglalkozni.

@oroszmtb: Neked is ugyan az szól, jobb felül ott a link a hivatalos honlapra, ott elérhetőek a letöltések. A TOVÁBB gomb pedig akkor szükséges, ha nem keresés révén jutsz el közvetlenül erre a hírre, hanem mondjuk a blogot nézegeted ,mert ott a hírnek csak az eleje olvasható a Tovább gombra kattintva pedig megkapod a részletes patchleírást. De ettől függetlenül szerintem teljesen felesleges ilyen agresszívan kommentálni...
Mivel többektől is olvastam, hogy elakadtak ennél a missziónál ezért csináltam hozzá egy végigjátszást. 6 perc az egész, mert javarészt ötszörös sebességen pörög a játék.A pálya végigjátszásának legfontosabb mozzanatai:Az északi zsiványtanyát azonnal érdemes kiszedni,…..
Wulfila 2009.10.30 13:02:35
@Bakker02: ne költs annyi pénzt kutatásra, ezen a pályán nem szabad sokat fejleszteni, inkább spórolni kell. Még csak második szintű főépület se szükséges, bőven elég mindenből az első szintű.
Wulfila 2009.10.29 15:30:31
@Bakker02: szia!

A pálya fő feladata az, hogy 35 nap alatt szedj össze 35ezer aranyat, erre koncentrálj. Ha lejár a 35 nap, mielőtt összegyűlik a 35ezer arany, akkor el fogod veszteni a pályát függetlenül mindentől.
Sugárban hányt vért a tüdejéből az a 60 éves asszony, aki a pánikpropaganda hatására egyszerre oltatta be magát hagyományos és leánykori nevén sertésinfluenza ellen. Székely Tamás egészségügyi miniszter mindenesetre beoltatja egész családját, amint lehet, és hadat üzen a…..
Wulfila 2009.10.11 16:29:55
@Almatlan Jozsi:

"
De azert valahol a szervezetnek magatol is ellenallonak kell lennie. Hadd vegye fel a harcot a virusok ellen. Kulonben nem lesz semmi ellenallo kepessegunk.
"

A vírus elleni védőoltást pontosan ugyan úgy dolgozza fel a szervezet, mint magát a vírust, a különbség annyi, hogy nem áll fent a veszélye annak, hogy ha lassan dolgozik a szervezet, akkor meghalsz. Egy vírus elleni védőoltás gyakorlatilag edzi a szervezeted immunreakcióját!

"
Majd beadatom a tamiflut ha tenyleg beteg leszek. (bar szerintem en mar immunis vagyok hehe)

Miert az egeszsegeseket probaljuk gyogyitani? Nincs eleg beteg?
"

Vírus elleni védőoltásnak csak a megelőzésben van szerepe. Ha egy betegnek adják meg, akkor csak sokkal rosszabb állapotba kerül tőle, mert az igazi mellett a kamuvírus ellen is küzdenie kell.

Sajnos nagyon tájékozatlan vagy ezzel a témával kapcsolatban, kicsit olvass utána. És ha azt hiszed, hogy a média hazudik akkor szerezz egy középiskolás biológia tankönyvet, ez azokban is benne van.
Wulfila 2009.10.11 16:33:15
@Animacs: ez is csak annak a hiteles, igaz magyar kampánynak a része, miszerint az influenza nem potenciális veszélyforrás, a spanyolnátha csupán egy történelemhamisítás eredménye, a h1n1-et pedig szent magyar földre vágyó, a magyar népesség számát szabályozni akaró, a cigányok elszaporodásáért is felelős zsidó szekták hozták létre és nanotechnológia segítségével mikrocsippeket ültetnek belénk amikkel bármikor elpusztíthatnak/átvehetik a testünk fölött az irányítást.
További részleteket láss például itt:
kukuri.blog.hu/2009/09/24/h1n1_13
Továbbra is hivatalos pályaszerkesztő nélkül brainbag elkészített nekünk egy újabb pályát. Épp most tettem vele egy próbát és tökéletesen működik, igaz sajnos a patchelt verzióval még nem kompatibilis, mert brainbag hozzám hasonlóan a steames verzióval rendelkezik, amit még…..
Wulfila 2009.10.11 15:38:42
@meszo: szia!
A dokumentumok mappában csinál magának egy majesty2 mappát és elvileg ott tárol mindent.
Majesty 2 Blog Majesty 2 Ending 2009.09.23 23:14:00
Ma végre volt időm befejezni a játékot és ennek örömére fel is töltöttem a záró képsorokat. Aki nem szeretne semmiféle spoilert látni az ne nézze meg...
Wulfila 2009.10.04 21:54:08
@jándi: Ha lesz időm, akkor megcsinálom, de nem merek ígérni előre semmit, mert mostanában sajnos nagyon kevés van belőle :(
Amúgy amíg nem teszed fel az új patchet addig csalással is meg tudod oldani mégpedig úgy, hogy a negyedik ereklye képességét (Spirit of Kings teremtés) úgy használod, hogy egy kijelölt egység portréjára nyomod el alul középen. Így nem kerül cooldownra és akárhányszor el tudod nyomni egymás után. Na persze így nem is lesz olyan jó érzés a győzelem...
Egyelőre csak az Impulse rendszerbe ugyan, de megérkezett az angol verzióhoz is az első patch.A játék verziószáma 1.0.97-re módosul a patchcsel. A FORRÁS csak a legfontosabb elemeket sorolja fel, remélhetőleg hamarosan a részletes patchnote is a rendelkezésünkre áll. Amit a…..
Most érkezett a hír, hogy a játék angol nyelvű weboldala teljes ráncfelvarráson esett át.A dizájn nem sokat változott,  de immár nem flash alapú az oldal.Lényegi változás az oldal tartalmában figyelhető meg, az ugyanis rengeteget bővült, így most…..
Majesty 2 Blog Ardania térképe 2009.09.30 21:35:00
Hírhiány ide vagy oda úgy gondoltam, hogy ennyi szünet után valamiről már illik írni.Az orosz fórumon beindult egy ötletelés azzal kapcsolatban, hogy mit látnának szívesen a játékosok egy gyűjtői kiadásban. Felmerült egy artbook, a küldetésadó zászlók, egy királyi pecsét…..
Az orosz verzióhoz megérkezett az első - egyelőre még csak tesztelésre kiadott - hotfix. Hangsúlyoznám, hogy ez nem tartalmi patch, hanem hibajavító, ennek megfelelően új tartalmat nem ad a játékhoz, viszont a legsúlyosabb hibákat kijavítja. Remélhetőleg hamarosan…..
Na tessék, még hivatalos pályaszerkesztő se kellett hozzá és négy nappal a start után valaki már el is készítette az első pályát a játékhoz. Vannak benne küldetések, bejátszások és minden, mi szem szájnak ingere, bár tesztelni most sajnos nincs időm...A készítő, darthvadre…..
Ez is csak egy rövid bejegyzés lesz, Magyarországon is kapható a játék a CD galaxisban.Részletekért kattinstatok IDE...
Ismét Cody900 linkelte a hivatalos fórumon a Mortal Foibles of Kings - vagy ha úgy jobban tetszik a Rat King -  nevű pályáról készített végigjátszását...
Egy Cody900 nevű felhasználó linkelte a hivatalos fórumon a Pretenders to the Throne nevű Expert pályáról készített végigjátszását. A pálya a nehezebbek közé tartozik, ezért ide is kihírezem, hátha van, aki elakadt rajta. ..
"Sok esztendő szállt tova, mióta a Nagy Király egyesíté földjeinket. Megéltünk azóta számos királyt, néhány királynőt és megvívtunk egy-két háborút."- Anfaithy FalsewordsworthArdania Legigazabb és Legrövidebb Történelemkönyve21. kötetSzemelvények az Ardania…..
Majesty 2 Blog Nyereményjáték 2009.09.18 18:38:00
Azoknak szól az alábbi játék, akik szoktak twitterezni:EZEN és EZEN a twitteren felváltva tesznek fel kérdéseket és mindig valahanyadik helyes megfejtő kap egy eredeti játékot ajándékba.Sok szerencsét mindenkinek, aki részt vesz a játékban!..
Bár a kézikönyv (game manual) eddig is bárki számára elérhető volt a Steamen keresztük, de az sajnos csak fekete-fehér volt.Akinek mégis színesben lenne szüksége rá, az most IDE KATTINTVA letöltheti Rapidshare-ről (21 MB)...
Bár a hivatalos megjelenésig még hátra van néhány óra, a sajtósok kedd óta értékelhetik a játékot. Nagyon sok oldal élt már a lehetőséggel, én nem linkelném be őket külön-külön, a Paradox fórumán EBBEN A TOPIKBAN rendületlenül gyűjtik a fellelhető teszteket, az első…..
Érdekes írás KERÜLT KI a hivatalos oldalra, melyben az első rész producere, egy bizonyos Lester Humphreys véleményezi a második részt első benyomásai alapján. Azt mondja, hogy nagyon élvezi a második részt, szerinte tökéletesen sikerült átemelnie az első hangulatát, a grafika…..
Majesty 2 Blog A temető 2009.09.16 14:27:00
A Lordok Csarnoka után most ismét egy új elemet, a Temetőt vesszük szemügyre alaposabban.Nem teljesen új építmény, hisz a Majesty első részében is megtekinthettük benne halott hőseink listáját és a belőle érkező élőholt seregek gondoskodtak arról, hogy városőreink ne…..
Ebben a videóban megcsodálhatunk néhányat a játék során utunkba kerülő ellenségek közül. ..
Wulfila 2009.09.15 16:40:46
@Valakinyolc: ott bizony. Milyen kicsi a világ... :)
Remélhetőleg senkinek nem okozott nehézséget a tutorial pálya végigjátszása, de azért biztos, ami biztos a Paradox meglepett minket egy videó végigjátszással.Előre látom, hogy fog tetszeni Soloriensnek az, ahogy a legelején leépítik a tornyot az út kellős közepére :DAki…..
A Fileplaneten (gondolom hozzám hasonlóan mindenki nagy-nagy "kedvence" az a hely...) elérhetővé vált a hivatalos demó. A Paradox állítása szerint ez a verzió eltér a kiszivárogtatottól és a nap során kapunk használható mirrorokat is. Hogy ezek az állítások valóban…..
Majesty 2 Blog Háttérkép 2009.09.14 23:54:00
Sajnos az angol oldalon egyetlen Majesty 2 témájú háttérkép lelhető fel, az orosz oldalon pedig több van ugyan, de azok húsvéti/karácsonyi témájúak, így általános használatra nem alkalmasak.Épp ezért Soloriens készített nekünk egy saját, különbejáratú háttérképet,…..
Majesty 2 Blog A Lordok Csarnoka 2009.09.13 13:12:00
A Hall of Lords (Lordok Csarnoka) a Majesty második részének egyik újítása lesz. Erről ejtenék most néhány szót. Az információkért ismét Scipiit illeti a köszönet.A rendszer segítségével a hadjárat során a kedvenc hőseinket tovább fogjuk tudni vinni az alábbi szabályok…..
Wulfila 2009.09.13 14:29:51
@Valakinyolc: természetesen megmaradnak a már megtanult képességei is, de ha mondjuk csak rank2-es warriors guilded volt azon a pályán, amelyiken lordot csináltál belőle akkor a következő pályán is meg fogja tudni tanulni a rank 3-as képességeket.