Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DanidePeto

34 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prior Elköltöztünk! 2019.01.16 15:08:02
A blog és a Prior székhelye átköltözött a www.prior-lifestyle.hu címre! Az itt lévő tartalmakat továbbra is elérhetitek itt, viszont frissülni nem fog. Friss tartalomért látogasd meg a hivatalos weboldalt! A logóra kattintva átirányítunk a hivatalos oldalra! Tartsatok velünk továbbra is és…..
Prior Generációs problémák 2018.09.13 10:33:51
Egyre sűrűbben találkozok azzal a jelenséggel, hogy vannak emberek, akik előadják a hű de befolyásos formát, és hogy mindenkit ismernek, aztán mikor valóban szükség lenne a kapcsolataira, hirtelen semmiben nem tud releváns infóval szolgálni. Mi a fasznak kell előadni, hogy te vagy az atyaúristen,…..
Hogymivan? Mérhetetlenül fel tud dühíteni, amikor valaki 100+ kilósan képes azt mondani, hogy én nem vagyok hajlandó csirkét, salátát, halat, zöldséget (és úgy általában semmit, ami egészséges) enni. Ja és nem akarom elhagyni a péksütit az étrendemből. Mi a faszt akarsz akkor? Allergiás vagy rá?…..
Prior Csak a szám jár? 2018.06.01 15:08:48
Barbi bemutatkozója után gondolkodtam, hogy hogy írjam meg az enyémet is. Nehéz összeszedni ezt, hogy ne tűnjön nagyképűsködésnek, de azért tudjátok, hogy honnan jövök. Mindezt teszem azért, hogy ne kapjam vissza, hogy „mit pofázol, ha le se tettél semmit az asztalra”. Kezdjük az elején. Adott egy…..
Prior Új oldalak a blogon! 2018.04.26 16:06:58
Aki számítógépről böngészte a blogot, annak már feltűnhetett, hogy a jobb oldali sávban előjött egy pár új menüpont. Az oka igen egyszerű. Ahogy egyre többen lettetek, sorban kaptam a leveleket, hogy mi ez a Program, hogyan lehet jelentkezni, hogy néz ki ez meg az. Na akkor most a Programok…..
A blog indulása után nem sokkal megkeresett egy jó barátom, hogy hogyan tudna nyárra formába lendülni. A változást ez a kép azt hiszem, megfelelően szemlélteti: Tudjátok, hogy mi a zseniális az egészben? Hogy nem varázslat volt ez az egy hónap. Nem valami eddig sosem ismert csodaszernek köszönhető.…..
Prior Hogyan érd el a célodat? 2018.03.20 13:37:55
A célkitűzésről egy csomó előadást, könyvet, tanfolyamot találsz manapság. Én most elmondom neked ingyen és bérmentve, hogy miről szól az összes.  Először is. Nincs olyan cél, amit ne érhetnél el. Kurvára nincs! Ha igazán akarod, és teszel érte, nincs az az isten, hogy megállítson bármi…..
Prior Elkezdődött.... 2018.03.02 15:03:14
És most már hivatalos! De micsoda? A programom! Elkezdtem a saját életmódváltó programomat, amivel nyárra életem eddigi legjobb formáját fogom hozni! Mit teszek ennek érdekében? Diéta, edzés, tervezés, célkitűzés, dokumentáció. Nem titkoltam eddig sem, hogy az étrendem rendben volt, nem élek…..
Prior -6 kiló 2 hét alatt 2018.02.21 14:58:32
Kicsit fel akartam vezetni ezt a témát, de idő hiányában marad ez a rövid helyreigazítás az eredmény taglalása előtt. Egy kedves barátom megkért, hogy segítsek már neki ledobni pár kilót, hogy nyáron megdughasson pár erkölcsös nőt a siófoki éjszakában és bátran vegye le a strandon a pólóját.…..
Na, jó. Most kellően felbasztam magam, hogy az egészséges életmóddal kevésbé, a magyarországi életkezdés témájával annál inkább foglalkozó cikket írjak. Egyik munkatársammal szóba kerültek a Pesti lakásárak, fizetések és a hitelezés. A végére úgy belelovaltam magam, hogy szerintem lábon kihordtam…..
Prior Edzés a Földközi-tengeren 2018.02.14 16:05:38
Hogy értsétek az előzményeket: Egy földközi tengeri hajóúton voltam. Minden nap máshol köt ki a hajó, úgyhogy ideális választás, ha világot is akarsz látni, meg pihenni is szeretnél. Jó kis reklámot csinálok a hajótársaságoknak. (danidepeto@gmail.com címre várom a jutalmakat, kedves hajótársaságok……..
Harmadik megállóként Palermóba érkeztem és feljegyeztem azokat az érdekességeket, amit meg kell kóstolnod, ha odafigyelsz a táplálkozásodra, de azért szeretsz enni. A szicíliaiak (ismét egy leírhatatlan szó) ugyanis imádnak enni, aminek meg is adják a módját. Szerintem itt már erre is kezd kiépülni…..
Spanyolország legnagyobb szigete mindig a legszebb arcát mutatja, mikor ide látogatok. Nem voltam sokszor, de leginkább a január-március közötti időszakban és mindig brutális napsütésben volt részem. Igaz, idén egy picikét talán szeles volt. Olyat láttam itt, amin teljesen ki voltam akadva. Egy…..
Prior Barcelona, a tapas hazája?! 2018.02.01 12:51:42
Elöljáróként annyit, hogy egy napot töltöttem az összes városban, így biztosan van még, ami kimarad. Nekem első körben ezek a dolgok maradtak meg.  Első megállóm tehát Barcelona.  Lehet, hogy kicsit elfogult leszek, mert nekem óriási szerelmem Barcelona. Imádok ide jönni, még ha csak átutazóba is.…..
Prior Átköltözés 2018.01.25 12:09:26
Sikerült átköltöztetnem a blogot, a cikkekkel együtt, hogy az új látogatóknak is legyen fogalma a dolgokról, ha visszautalok valamelyikre.  Az okot/okokat majd talán egyszer kifejtem. Az előző cikkben ígértem a napi egy posztot különböző országokból. Ezek word formátumban már készen vannak, csak…..
Niart's A blog elköltözött! 2018.01.25 11:16:11
NINCS VÉGE! A blogot folytatom továbbra is, csupán más név alatt! Mostantól a legfrissebb posztokkal, cikkekkel, étrendekkel, edzésekkel, beszámolókkal, sztorikkal a www.prior.blog.hu oldalon várlak! A képre kattintva automatikusan átlépsz az új oldalra!..
  Ma estétől hivatalosan is „lezárom” ezt a diétát. Nem volt megterhelő, de nem fordítottam elég időt rá. Az már kirajzolódott bennem, hogy még egyszer így kurvára nem kezdünk neki. Szépen meg lesz tervezve minden egyes nap, mert ez az összevisszaság olyan kevés, mint kaszinótojásban a…..
Prior Hogyan éld túl a telet? 2018.01.25 11:03:09
Bárki, akivel az elmúlt egy hétben beszéltem meg van fázva/beteg/taknyos/náthás, vagy valamilyen nyavalyája van. Oké, én is fáztam már meg, tél van, meg hideg van meg fasz tudja, na de hogy mindenki beteg baszki? Mi történik? Le van gyengülve mindenkinek az immunrendszere a sok szar, tápérték…..
Prior Az uborka poszt 2018.01.25 10:59:49
Ígértem, hogy az uborkáról részletesebben beszámolok, mert úgy érzem, egy külön cikket érdemel. Nem véletlenül a világ 4. legsűrűbben termesztett zöldsége. Nem csodaszar, mint ahogyan semmi a világon, de ha hasonló ételeket fogyasztasz együtt, felér egy csodával amilyen változásokat…..
Prior Elmaradások 2018.01.25 10:58:28
Igen, tudom, hogy elmaradtam jó pár nappal, de egy posztba összeszedem és összegezve bemutatom. Kicsit szopóágon vagyok, mert elment a főnököm, átvettem a székét, sokkal több a meló, mellette egyetemre is járok és vizsgaidősuck van, úgyhogy elhavaztam magam. DE EGY A LÉNYEG! Hogy tartom a diétám!…..
Prior 2. nap 2018.01.25 10:55:57
Kicsit csúszásban vagyok a napokkal, de lassan majd behozom. A második napon a reggelim ismétlődött és beszereztem egy csomag fehérjét. Régebben minden táplálék kiegészítőm meg volt a hónapra, akár hónapokra előre is. Az elmúlt 2 évben vettem vissza ezekből a cuccokból Leginkább az autóra való…..
Prior 1. nap 2018.01.25 10:45:20
Abból fog állni ez a két hetes elő diéta, hogy felkészítem magam a későbbi, nagy szálkásításra, illetve mint említettem, az utazásra legyen valami forma. Tehát az 1. nap! A reggelim január 2-án 8:00-kor csúszott be, 3 apró szénhidrátcsökkentett, fehérjés, magvas bio kenyérszelet (ne nézz hülyén……..
Prior Vissza az alapokhoz 2018.01.25 10:25:27
Egy kicsit eltértem a témától, sorry. Szóval a kezdet! Elkezdtem az edzéseket és figyelni a táplálkozásra. Most már volt egy kis rend és fegyelem az étkezéseimben, nem attól függött, hogy mit eszek, hogy egy éhségroham alkalmával lebontom a fél házat, hogy találjak valami mocsok, szart, amiben…..
Prior Te feladod? 2018.01.25 10:18:04
Az indulás könnyű volt. Egy darabig. Mindenkinek az, az elején, mert hajtja a motiváció, a fogyni akarás, a csajok vagy a pasik, a buli, az elismerő tekintetek a fürdőben/strandon. Na meg persze az ábrándozás, hogy mikor majd jól nézel ki akkor a csajok csak a lábad előtt esedezve kérik, hogy „dugj…..
Prior Kettő 2018.01.24 16:58:00
Pontosan két napja gondolkodok rajta, hogy mégis mi a szart szoktak írni első posztként egy blogra. Hogyan kezdjem? Tökmindegy, most már elkezdtem. Nem halogatom tovább, mert nem lesz belőle semmi. A lényeg, hogy nem akarok én semmi földöntúlit. Csupán egy biztos pontot, ahol ki tudom írni magamból…..