Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kormosi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könyvbagoly My Adventure Book 2018.10.18 08:33:31
A Hungary – Magyarország című kötet után új taggal bővül MY ADVENTURE–sorozatunk! Foglalkoztatófüzetünk célja, hogy játékos módon, magyarországi, amerikai és brit vonatkozásokon keresztül gyakoroltassa a gyerekekkel az angol nyelvet. A Traditions and Holidays a My Adventure Book–sorozat második…..
Könyvbagoly My Adventure Book 2018.06.12 13:52:38
Foglalkoztatófüzetünk célja, hogy játékos módon, magyarországi vonatkozásokon keresztül gyakoroltassa a gyerekekkel az angol nyelvet. A Hungary – Magyarország kötet egy majdani sorozat első tagja, melyben egy-egy téma köré csoportosítva mutatjuk be a minket körülvevő világot: az elmúlt korok…..
Felemelő érzés ismerni és szeretni is szülőföldünket. Ez csak úgy lehetséges, ha valóban jól, részleteiben ismerjük – múltjában és jelenében – és lépést is tartunk egyre változó képével, sorsával. Erre vágyott a szerző már iskolás korában: kirándulni, térképet olvasni és gyűjteni, térképet…..
A kisállatok és gazdáik igényei nem mindig találkoznak, ezért, ha valaki eleven kedvencet szeretne választani, nem árt tájékozódnia előtte. Az interneten a számtalan bejegyzésből nehéz kibogozni, hogy mely tanácsokat érdemes követni, s melyikeket nem. Jelen kézikönyvünkkel, a Társállatkalauzzal,…..