Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mina Delorean

54 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, hogy fekszel az ágyon... ami természetesen két személyes, hogy még rosszabbul érezd magad, még magányosabbnak, hogy nincs melletted senki, nem tudsz kit ölelni, és nevetséges vagy, ha egy plüss mackóhoz bújsz, vagy egy párnát szorongatsz... de csak bambulsz ki a fejedből,…..
Fárasztó élni...fárasztó mindennap felkelni és várni a csodát, úgy tenni, mintha minden rendben lenne, mintha minden nagyon jó lenne... komolyan, mennyi kamu mosolyt képes egy ember arca elviselni fájdalom nélkül?!  Már két és fél év telt ez az utolsó bejegyzésem óta, nem…..
UPDATE - 2010.12.30.A fődíjat a Lengyelország ma blog nyerte, a 100 db szörny nyerteseit emailben értesítettük. A nyerteseknek gratulálunk, üdv, Blog.huDrága Bloggerek!Nyereményjáték-cunamink újabb hullámában most egy Navigon 2210 GPS navit, vagy egy korábbi játékban…..
Eljött a szeptember, kezdődik az iskola, és bár nem kell órákra járnom, rám is rá tette a szelét ez a hangulat. Túl hirtelen váltott a kellemesnek nem mondható baromi meleg esős őszbe. Az augusztust azonnal követte a szeptember elseje, és a londoni időjárás. Azonnali…..
Egyedül vagyok itthon, jó ez meg minden, szabadság, és ennyi már igencsak kell, hogy tomboljak, de valahogy azért jó lenne tudni, hogy más is van itt rajtam kívül…nem hiszem el, rám nem vár sehol senki?! Szóval most komolyan, állandóan viszket a hátsóm, ami azt jelenti…..
Basszuskulcs,most nézem milyen marha régen jártam itt, és mindenkit megnyugtatnék, még élek! És már fél év eltelt, a nagy semmivel, mert semmi sem változott. A vizsgaidőszakon túl vagyok, de már jön is az újabb és,ha az égiek is úgy akarják akkor még egy államvizsga is,de ha…..
Elkezdődött a vizsgaidőszak és ami a legrosszabb nagyon vészesedik egy újabb szánalmas esztendő vége,egy újabb év,egy újabb 365 nap vagy mennyi is...ami nem telt el hasznosan,és nem nagyon emlékezetes.Persze voltak szép momentumok,de azok csak emlékekként fognak felsejleni az ember…..
Elég rég jártam már erre, de egyszerűen elkezdődött az iskola, nagy nehezen. Most nagyon nem akartam ezt az egészet, hogy újra látnom kelljen az épületet, hogy órákra kelljen járnom, hogy jegyzetelnem kelljen, hogy könyveket bújjak. A belső félelem, amit nagy valószínűséggel…..
Véget ért!A nyár, a napsütés, a meleg éjszakák, az izzadós nappalok, az egész napos punnyadás, és persze a Szabadtéri Játékok. Rettentően fog hiányozni! Jó volt, a darabok is, a csapat is. Ám nem kell elfeledni az utolsó alkalmat követő pezsgőzést, és nagy nevetéseket, és…..
Itthon vagyok, hazaértem, és szomorúbb vagyok, mint valaha. Csodálatos volt, egyszerűen leírhatatlan! Csak annyit tudok, hogy nem akartam hazajönni, talán „soha már”. Be voltam sózva, hisz még sosem voltam külföldön ezelőtt, így konkrétan, hogy én akarok menni valahova,…..
Rothadás meleg van, ismételten és ez nem az a tipikus „ilyen ez a nyár” melegség, ezt már nem lehet ép elmével elviselni! De a Balaton partján tökéletesen megfelelt négy napon át, dögleni a vízben, vagy épp csónakázni, hogy az ember jól leégjen ezektől a káros…..
Két fantasztikus napot tudhatok magam mögött, amikor elfejthettem az élet problémáit, és felhőtlenül nevethettem bele a nagy semmibe, és ezt a Barátnőimnek köszönhetem, Kedden ismételten Kecskemétre mentünk, és megint pizzáztunk egy X. helyen, mert már annyi helyen próbáltunk!…..
Ma végre sikeresen teljesítettem barátnőm kérését, miszerint olvassam már végig azt a könyvet, amit karácsonykor ajándékozott nekem. Ma végre eljutottam az utolsó pontig, mert eddig közbe jött egy és más, és ide könyv is sorolható, mint például Bret Easton ellis A vonzás…..
Most balett volt, amit nem igazán szívelek, mivel nem értem, meg magát a folyamatot, hogyan születhet meg a fejben egy kifejezésre egy tánclépés, hogy lehet így látni egy gondolatmenetet. De amúgy másodjára nem volt olyan necces már. A fele nézőtér volt csak tele, hiába a táncot…..
Lehet, hogy a meleg teszi, vagy a semmit tevés, hogy ennyire unatkozom és ráérek, de őszintén szólva a béka segge alatt érzem most magam. Vagy most ütközik ki az, hogy huszonegy éves lettem, és egyedül vagyok… lószart vagyok egyedül, hisz itt van a családom, a barátaim, de…..
Nagyon meleg van, marha meleg, megmozdulni se jó, a szobában lenni se jó, lenn az utcán lenni meg végképp nem jó megoldás. Nem tudom mit kéne csinálni, aludni?! Felkelt ez a nyavalyás meleg! Este is rohadt meleg van! A panel falai úgy megszívják magukat, hogy éjszaka csak úgy ontják…..
El vagyok szomorodva,vagy nevezzük bárhogy azt a dolgot,hogy a szám legörbül, semmihez sincs kedvem,itt ülni a gép előtt és hallgatom a siratósabbnál siratósabb dalokat, amik nagyon szépek, de nem egy olyan szívnek,ami még nem is tudja felfogni mik rejlenek a hatalmas érzelmek…..
  Ahogy nézem a képeket és a korokat, az elkeseredés egy furcsa hulláma fut rajtam végig, és felmerül bennem az a kérdés, hogy ennyi?! Ez az utolsó vagy egyetlen lehetőségem, hogy párt találjak magamnak?! Szánalmasnak érzem magam, elkeseredettnek, és olyan…..
A szombati előadás szépen lement, és hihetetlen, de telt ház volt, és még a pénteki emberek is megjelentek, pedig sajnos a szabályzat szerint lement az előadás, nincs esőnap. Próbáltak feljönni, de a lépcsőn nem lehet ülni, állni meg végképp nem lehet, és örülniük kellett…..
Nagyon be volt borulva, de általában az ilyen fenyegetően kinéző égből nem esik alá semmi. Hát én pozitívan álltam a dolgokhoz, hogy biztos nem lesz eső. Ha az ember a szabadtérin dolgozik, nem is lehet pesszimista, és nem kívánhat esőt, mert empatikusnak kell lennie a többi…..
Ma rám szakadt az ég, de szó szerint! Eláztam, de szinte a bugyim is! Olyan fekete felhők szövetkeztek ellenem, hogy csak néztem, és el is kapott, épp amikor lenn sétálgattam az ebbel, és pont a tér másik felén dekkoltunk. Dörgött, a kutya persze szegény meg megijedt, de futni nem…..
  Break on through to the other side   You know the day destroys the night Night divides the day Tried to run Tried to hide Break on through to the other side Break on through to the other side Break on through to the other side, yeah We chased our pleasures here Dug our…..
We have a dance! In the brothels of Buenos Aries Tells the story Of a prostitute. And a man... who falls in love... With her.  First there is desire Then... passion! Then... suspicion! Jealousy! Anger! Betrayal! Where love is for the highest bidder, There can be no trust! Without trust, There…..
Nem volt sok értelme ma bemenni, hisz elvileg se kaptam volna jegyet?! Vagy akkor hogy is van ez?! És ha ne adj’ isten tudom is a tételt?! De mindegy, ez most már a jövő zenéje! Forgalmas nyár elé nézek, úgy tűnik, és nemcsak a szabadtéri meló miatt, ami minden hétvégémet…..
A második nap már sokkal jobb volt! A darabot is sikerült megértenem, hisz végignéztem! Az autó valami csodálatos, az az oldmobil és az a motor! Viszont tényleg egy sztárparádé az egész, és a nézők nem merik bevallani, hogy a celebek vonzották ide Szegedre?! Kevesebben voltak, és…..