Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ParaBello

1 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a könyökömön jön ki, hogy szinte havonta kell pontosítani a politikusok médiával kapcsolatos megnyilvánulásait. Ők azonban nem zavartatják magukat, és mindig olyan számot mondanak, amit jónak látnak. Horváth Csaba szocialista politikus például egy tévéműsorban kétszer is megemlítette, hogy a…..
Sokat hallani arról, hogy miben jobb nálunk nyugati szomszédunk, és hogy hány magyar honfitársunk költözött már ki, illetve tervez kimenni Ausztriába dolgozni, ezért most úgy döntöttem beszállok én is a diskurzusba néhány észrevétellel,  mindössze annyi különbséggel, hogy én a magyar oldal előnyeit…..
ParaBello 2018.11.10 12:35:59
Magyarországon 2010 és 2014 között kiépült az illiberális állam, 2014-től pedig - ahogyan azt a magyar miniszterelnök meghirdette - a megszilárdult illiberális demokrácia üzemszerű működésének tanúi lehetünk. Több szervezettel közös elemzésünket itt olvashatják el...
Emlékszem már tizenéves koromban furcsán néztem a politikai vitákra. Volt szó kommunizmusról, és nácizmusról. Kádárról és Horthyról, jobboldali polgárságról és baloldali ploretárokról. A két oldal folyton csatározott, és mindenki választott magának egy csapatot, pont mint a fociban. És a csapatot…..
ParaBello 2017.07.07 12:34:16
Németh Szilárd és a csepeli Fidesz mai napig nem tudta feldolgozni, hogy nem ők nyerték 2014-ben az országgyűlési választásokat Csepelen. Ennek megfelelően a Fideszes önkormányzat által kézi vezérelt (bár papíron ezért Szentesi Zöldi László a felelős, akiről pont most tudtuk meg, hogy ezért havi 300…..
ParaBello 2017.05.06 20:24:05
@ogli dzsí: Hogytemekkoraegybaromvagybaszki
Levelet írt Orbán Viktornak a CEU volt rektorhelyettese, Kontler László történész, amelyet a Facebook-oldalán tett közzé. Ebben kínos részletek taglalásával szembesíti a zsebdiktátort saját magával...
ParaBello 2017.05.02 08:44:33
@Legeslegalja: Lovasistvan, origó es ATV a hivatkozásban.. No comment
Egy jó és szép autó mindig felkelti az emberek érdeklődését, és mivel nagyon szubjektív dologról van szó, hiszen mindenkinek más tetszik, nehéz megmondani, melyik a legcsábítóbb márka. Most mégis megpróbálták...
Nem gondoltuk volna, hogy lesz még lejjebb annál, mint hogy Németh Szilárd letagadja, hogy Orbánt a TASZ védte a bíróság előtt. De lett...
ParaBello 2017.01.16 18:42:43
@VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS: Barom vagy, meg olvasatlan
Nyakunkon a választások, 2017 már a csúcsra pörgetett kampányról fog szólni - a Fidesz részéről biztosan. A Jobbik nyíltan ráhajtott a baloldal szavazóbázisára, a baloldali pártok pedig elkezdtek tárgyalni egymással az együttműködésről. Utóbbi persze nem megy zavartalanul: a fideszes genyómédia…..
ParaBello 2017.01.05 14:20:20
@Gipsz Ödön: te vagy orbán
A 2016-os évben szerencsére született egy-két igazán jó rock / metallemez. Ezekhez pedig szerencsére, nyilván ki-ki a támogatásoktól és egyéni lehetőségétől függően, igyekezett kisfilmeket is forgatni. Persze, ahogy a lenti listán is előfordul (de hát ilyen ez a promóció), tavalyi korongokra is…..
ParaBello 2017.01.01 12:06:37
@tjames: Sztem is megosztó, engem pl idegesít. Nem is hallgatom. :) Mert nem a legjobbak, messze nem :)
Évek óta nem látott pénzszórásba kezdett az Orbán-kormány. Egyetlen hónap alatt a költségvetési egyenleget 1040 milliárd forinttal akarják rontani - más szóval ennyi pénzt terveznek elkölteni. A pénzből többek között a Mészáros Lőrinchez köthető határon túli sportakadémiák is kapnak, de jut 3,688…..
ParaBello 2016.12.23 09:30:57
Rájöttek a kormányban, hogy Tállai András teljesen fogalmatlan. Illetve erre csak Varga Mihály - aki miniszterként Tállai főnöke - jött rá, de ő meg már régen rájött. Valamint Orbán miniszterelnök is tisztában van az államtitkár képességbeli korlátaival, de ő meg pont ezért tartja...
ParaBello 2016.12.12 19:10:37
@Ballib cenzúrázók réme 19: A senki túlzás, kis falujában jól ismerik. Amúgy meg buta vagy. veresjani ide vagy oda.
Az alábbi összeállításban olyan videókat válogattunk össze, melyek jól illusztrálják, hogyan szűnt meg a kapcsolata véglegesen Orbánéknak a valósággal, mennyire nem érzik már, hogy a pofátlanságban is lehetnének némileg mértékletesebbek. Ha már a mértékletesség is keresztény erény. Szóval így néznek…..
ParaBello 2016.12.03 09:53:09
@Habony Árpád.: le se tudod írni rendesen,, baszki
Ajándékozni jó! Ajándékot találni viszont néha nem annyira könnyű, ez a lista azért jött létre, hogy egy picit kevesebbet kelljen keresgnélni a fériak-apukák számára kitalált ajándékok között. Könyv, kozmetikum, praktikus holmik, ékszerek, tárca, notesz, igazolványtok, tornazsák, sok-sok magyar…..
ParaBello 2016.12.03 09:30:51
A HBO kiadott egy grafikát a Trónok harca rajongóinak, hogy segítsen azoknak a nézőknek, aki esetleg elakadt a kusza családi összefonódások között. A sorozatban többször is csavarodtak a szálak, például Jon Show apja sem az volt, akit annak hittünk. De most végre mindenre fény derül. ..
ParaBello 2016.11.03 14:36:54
@degeco: Maradt neked a Szuljmán. asserossz:)
 Tegnap április hatodikán megtörtént a csoda: Magyarország választott. Akarom írni megtörténhetett volna a csoda, merthogy választottunk, de nem hiszem, hogy jól. – Előre is elnézést a kormánypárti szimpatizánsoktól! Röviden: marad a FIDESZ. – A szavazatok mintegy 44, 54%…..
ParaBello 2014.04.08 14:53:28
@Andriska07: Azt sem tudod, hogy mitől lesz vmi vagy vki "balos", csak jártatod a szádat. :)
És szajkózod a hírtv-s meg a nemzetes zsolozsmát.
"Élj vele boldogan, áldásom rá" :)
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult, rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Tóta W. Árpád:…..
Belsőség Lenyomtuk a Top Geart 2014.03.16 12:07:52
A világuralom, az nincs csak úgy, magától. Lassan, nagyon lassan haladunk előre, apró centinként araszolunk és szivárgunk be minden földrészre, de kitartóak vagyunk. És most végre nyugodtan aludhatunk, mert lenyomtuk valamiben a világ legnézettebb autós műsorát (a többiről nem…..
ParaBello 2014.03.17 13:09:48
@ommm: Nehogy a hülye külföldön élők nézni tudják...:)
Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás…..
ParaBello 2013.06.14 20:40:49
@pillangószárnyú csincsilla: Sírodig élvezd ezt a gyetvát, amiben élsz.
És örülj, hogy van az orstágban olyan ember, akinek minden sikerül, minden nagyon jó neki és mindennel meg van elégedve. A többiek pedig jönnek utánunk. Előbb vagy utóbb, de jönnek. Élni.
Nem hagyta sokáig parlagon heverni a Fidesz-KDNP a friss alaptörvényünket - alig egy évvel a hatályba lépése után megszületett immáron a negyedik módosítási javaslat. És nemcsak egy vagy két témakört éreztek nagyon fontosnak honatyáink, hanem 15, sűrűn teleírt oldalon…..
ParaBello 2013.02.09 13:04:33
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Próbálj kicsit többet. Még nagyon buta vagy.
Nam unius linguae uniusque moris regnum, imbecille et fragile est. A Véleményvezér mai cikke igen fontos és aktuális témát feszeget, miközben véleményem szerint nem fejti ki annak teljes mélységét. Amit állít: gyakorlatilag Orbán egyszemélyben határozza meg a jobboldal…..
ParaBello 2012.07.30 23:45:07
@Anti Anyag: Tipikus trollkodó jobci. Mivel Orbánfika és Index, beír.

Legalább néha nézz - ne csak hír meg echo - TV-t, olvass ne csak jobbos weblapokat (dögivel van), mielőtt hülyeségeket írsz. Meg fogsz lepődni, micsoda különbségek vannak.
És talán azt is megérted, mit mond Orbán.

És talán azt is meglátod, hogy mit tesz.
Ha a kormányzat és az ország vezetői sorozatos hibái hátterében egyszerűen csak a butaság és a felkészületlenség állna, ahogy az sokáig legalább "remélhető" volt, már akkor sem lenne épp rózsás a helyzet, ennél azonban sajnos úgy tűnik, sokkal aggasztóbb a valóság. Mára…..
ParaBello 2012.07.28 22:31:29
@J.László: Igen, az USA-ban csak előzetes regisztráció után lehet szavazni. Ami megtehető a választás napján is, a szavazófülke előtt. Ez lényegében az itthoni gyakorlat szerint a névjegyzéki összevetéssel egyenlő. Buta vagy, jobnác.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Megcsaltalak Pocsék az ágyban 2009.06.06 09:45:00
El kell ítélni azt a nőt, aki azért keres magának "kalandokat", mert a férjétől nem kapja meg azt az ágyban, amire vágyik?Férjnél vagyok 7 éve, a párom a mai napig mondja, megcsókolná a lábam nyomát is. Nagyon szeret, mindegy hogy nézek ki, ha zsíros a hajam, vagy…..
ParaBello 2009.06.06 13:01:30