Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BudFox

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon már a farostot is kispórolják a lemezből. Árpi az Ikeában találkozott ezzel az új, összehajtható változattal, ami nem igazán győzte meg: Kedves Homár! Azt hiszem, még a te ollóid is könnyűszerrel elbánnának azzal a "farostlemez" bútorhátlappal, amit…..
BudFox 2008.08.27 12:13:43
Olvaslak titeket, és csodálkozom, hogy mennyien vettetek ti is ebből a sz@raból :DDD

Énnekem ha kell valami elmegyek asztaloshoz, leszabatom a kívánt bútorlapot, le-élfóliáztatom , és összecsavarozom..

Az én polcomnak a hátulja is 2 cm-es bútorlapból van..na az aztán stabil.
Tékozló Homár Újmagyar KRESZ 2008.08.27 11:20:00
Smore éjszakai telefonos fotói tragikus minőségűek, de még így is muszáj volt berakni. Felfedezte ugyanis az egyirányú behajtani tilos táblát, ami akár Magyarország új nemzeti szimbóluma is lehetne: Sokan sokat írtak már arról, mennyire széthúzó nemzet a magyar. Ezeréves…..
Kihagyhatatlan akció milliomos informatikusoknak: augusztus végén elárverezik a második Tim Burton féle Batman film szexi autóját. Ez még nem az új filmben látható multifunkciós hummeroid tank, viszont lehet hogy ezt forgalomba engedik. A modell a harmadik abból az ötből, amit…..
Beryék házában zajlik az élet, bizony előfordul a bebaszva pörgés-forgás, a lakóközösség azonban nem vevő a kortárs művészet korlátokon végighányó válfajára. Ejnye "Robi"! A lakók újra lesújtottak! Egyszer már szóvá tették, most azonban az inkriminált…..
Úgy látszik, az MLM-es kollégáknak nem sikerült teljesen felszámolniuk a porszívóügynököket, akik viszont szorult helyzetükben már igen kínos dolgokat találnak ki, mint azt Péter tapasztalta:Pár hete avval hívott fel napközben életem párja, hogy telefonon megkereste őt valami…..
Fánk- és fejkendőügyben is a bloggerek fújják a passzátszelet. Addig terroristáztak az amerikai konzervatív megmondóasszonyok- és emberek, míg a csúnya színű szósszal bevont fánkjairól ismert Dunkin Donuts kivonta a forgalomból a reklámfotót, amin Rachael Ray tévészakácsnő…..
Vőfély Sanyit meglegyintette a sikertelenség szele, ugyanis a mátészalkai Tescóban Thomson CD-játszót vett. Amikor elromlott, annak rendje és módja szerint ki is derült, hogy a Thomson időközben kivonult Magyarországról a sztori ekkor nem várt kanyart vett. Napsugaras részletek…..
A használtautó.hu-n találtam az alábbi hirdetést, amin az Zsigulijától megválni szándékozó tulaj előrelátó módon felhívja az olvasó figyelmét, hogy a Zsiga "Cigánynak nem eladó!". Ezzel vajon nagyon leszűkítette a potenciális vevők körét? Itt a hirdetés. …..
BudFox 2008.05.31 12:02:35
Én megértem az eladót.

Egyszer volt nekünk egy eladó kürtöskalács - sütő gépünk.
meghírdettük. Naná hogy csak cigányok jelentkeztek.

El is adtuk az egyik cigánynak. elég korrektnek tűntek. Felhívtuk a figyelmét rá, hogy a gépet át kell alakítani - egy kis alkatrásszel - hogy palackos gázzal is lehessen használni..

No elvitték a gépet.. 3. napon meg hozták vissza hogy nem jó, meg így meg úgy...visszaadtuk a gép árát - ők meg a gépet.

Aztán megint jöttek a hírdetésre, megint cigányok :DDD
Fél óráig alkudoztunk velük, hogy ha megveszik nincs az az isten hogy visszaadjuk a pénzt. most nézzék meg, ha megfelel vigyék, ha nem hagyják itt.
Mondtuk is nekik sokszor hogy nem szívesen adjuk el nekik ( cigányoknak), mert az előzők is visszahozták.. de kötötték az ebet a karóhoz..
no jólvan.
beleírtuk az adásvételi szerződésbe hogy : " az eladó a vevőt tájékoztatta a gép működéséről, esetleges átalakításáról, használatáról. A vevő a gépet megtekintette, esetleges hibáit, állapotát tudomásul vette. A vevő tudomásul vette hogy palackos gázzal való üzemeléshez a fúvókákat át kell állítani. Az eladót az adásvétel után már semmiféle kötelezettség nem fűzi a géphez..." vagy valami ilyesmi.nem emlékszem pontosan..

No ezek nem hozták vissza a gépet :DD

cigányokkal ha üzletelsz, duplán, sőt triplán biztosítsd be magadat. Mert ezek kihasználják a gyengeségeket. erre utaznak.
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..