Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janusz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahányszor kimondom egy motorra, hogy gusztusos, Zách Dani átható hangja azonnal lecsap, és helyi érdekű, rövid lejáratú paródiákat kerekít körém – ez van, sajnos a Saskabaré sem bír kipusztulni, de én sem adom fel: Lorenzo Buratti SWM-je igenis gusztusos. Fenemód. Az…..
Janusz 2012.10.05 15:11:36
Janusz 2012.10.05 15:32:25
Amennyiben valaki valamelyik szolgáltatótól vette a telefonját, akkor a készüléket minden bizonnyal csak a szolgáltató SIM-kártyájával lehet használni. Ez eddig rendben is van, de mi van, ha szolgáltatót akarunk váltani és egy másik szolgáltató kártyájával használni a…..
A Motorola nagyot szeretne dobni a második generációs tabletjével, a Xoom 2-vel. Legalábbis a hírek szerint ez lesz az első Ice Cream Sandwichet, az Android következő verzióját futtató tablet. Ez eddig oké, valakinek az elsőnek kell lennie és már a Honeycombnál is az elsők között…..
  Az hogy egymilliárdos ingatlanok vannak Budapesten (sőt Kecskeméten) az egyáltalán nem meglepő, foglalkoztunk már néhánnyal az Urbanistán is (elég csak ezt az 5,2 milliárdos budavári lakóházat vagy ezt az 1,6 milliárdos budafoki villát említeni, hogy a 4 milliárdos Várkert…..
Janusz 2011.01.27 20:59:45
@Zb74: Az a baj, hogy ez mar egy lenyegesen kisebb erteku ingatlannal is ciki. Ha megnezed pl az ingatlan comot akkor egyertelmuen latszik az altalanos igenytelenseg, csak nagyon elvetve talalni egy egy szepen korbefotozott lakast.
Az ember ki se teheti a lábát anélkül, hogy ajánlanak neki valami csodaszert bármire. Én például gyanútlanul átmotoroztam Tű barátomhoz, aki BMW-s (motor) és búvár, továbbá ő a Kütyüdoktor. A Kütyüdoktorral kapcsolatban kellett megbeszélnünk, hogy mi legyen azzal a rengeteg…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
Janusz 2010.09.07 13:04:36
118
i-Doki előző posztjában megkérdeztük titeket, miről olvasnátok legszívesebben a következő részben. Egyértelmű fölénnyel nyert a MacBook és MacBook Pro hibáinak felsorolása, így most megkapjátok a magatokét.Alapvetően az Apple gépei a meghibásodásokat tekintve semmivel sem…..
A taxisok közlekedési szokásait mindenki ismeri, igazából nem is meglepő, az életük nagy részét az utakon töltik, másként látják a forgalmat, mint egy átlag közlekedő. Érdemes néha faggatózni arról, hogy ők hogy látják a bicikliseket. „A biciklisnek is földig ér a…..