Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indekssz ISIS AlQaida mind CIA projekt

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal Tuzson Bence szája volt az ügyeletes kormányzati kloáka, amelyen a világba áradhatott a propaganda-fekália. Gagyog, s ragyog - pedig papírja van arról, hogy hazudtak a konzultációnak csúfolt kérdésekbe burkolt állításaikban...
indekssz ISIS AlQaida mind CIA projekt 2017.12.10 20:32:49
Annyira de, annyira setétek a ballippsik...

www.valasztas.hu/hu/ref2016/1154/1154_0_index.html

NEM szavazat
3 362 224
98,36 %

Erre most 2,3 milliót nem képesek felfogni, hogy simán összejött.
Az Amnesty International szorgalmazza, hogy védjék meg a magyar jogvédőket a civil törvénytől. Majdnem egy tucat Nato-állam felzúdult, mert Orbán Viktor bevitte Ukrajnával zajló vitáját a szervezetbe és ebből Putyin jócskán profitálhat. Morawieckinek az emberarcú illiberalizmust kellene…..
Egyre világosabb: a kormány propagandistái nem számoltak azzal, hogy gyűlöletük tárgya, Soros György is részt megszólal majd az ellene folyó hadjáratban. A milliárdos legújabb írását sem teszik ki az ablakba...
• Elvi kérdés, hogy Brüsszel érvényt szerezzen a kvótahatározatnak a magyarokkal, a lengyelekkel és a csehekkel szemben, nincs ingyenebéd, sem kimazsolázás • Trócsányi azt ígéri, hogy az Európai Bíróság újabb döntését már tiszteletben tartják, Szíjjártónak megint habzott a szája • Schulz…..
Iványi Gábor talán nem mindent mérlegelt a Soros-ellenes kampány miatti felháborodásában. Minden tiszteletem Iványi Gáboré, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alapító lelkészéé, az Oltalom Karitatív Egyesület elnökéé, a Wesley János Lelkészképző Főiskola professzoráé. Kitartó…..
Trumpnak is rá kell döbbennie hogy országa a demokrácia mellett áll ki Magyarországon, Orbán viszont koppant; Kelet-Európa a nemzetállami lét elviselhetetlen gyönyörűségével van elfoglalva, az EU többi része viszont nagyobb sebességre kapcsol; Aki kimarad, az lemarad - be kéne lépni az eurózónába!…..
A Soros elleni kampány arra jó, hogy az emberek ne a saját életkörülményeikkel foglalkozzanak, egyébiránt a családok nem sokat éreznek a gazdasági növekedés áldásaiból. Az európai demokrácia sorsa válik el a populisták ellen vívott küzdelemben. Kína benyújtja a politikai számlát a gazdasági…..