Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LelkiEg

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Valentin nap a szerelmesek ünnepe, mégis több tanulmány, köztük a Facebook családi állapotra vonatkozó elemzése kimutatta, hogy a párok az év többi időszakához képest nagyobb valószínűséggel szakítanak Valentin nap előtt vagy után. Lássuk az okokat. Elvárások Sokak számára a Valentin nap nagy…..
Az interaktivitás a maihoz hasonló szintű és mértékű megjelenése az online térben való olyan szintű bevonódást jelent, amely a nemcsak személyiségünket, kapcsolatainkat képes befolyásolni, alakítani, hanem még társadalmi léptékben is érezteti hatását. Az internet egyik legnagyobb ellentmondása,…..
A naptári évfordulókat hajlamosak vagyunk úgy szemlélni, hogy másnaptól tiszta tiszta lappal indulunk, egy teljesen új életszakasz veszi kezdetét. Egy új életszakasz pedig nem indulat fogadalmak nélkül. Megoszlanak ugyan a vélemények arról, hogy szerencsés-e pont ebben a januári, sötét, borús, az…..
A karácsony elvárásokkal terhelt időszak. Az ajándékozás kényszere mellett az a súly is ránk nehezedik hogy a ritkán látott családtagjainkkal a legmeghittebb hangulatban, tökéletesen szeretnénk megélni az ünnepet. Ez pedig óhatatlanul stresszhez, illetve az elvárások nem maradéktalan teljesülése…..
LelkiEg 2017.12.13 10:52:47
@Duplaxiii: Együttérzek... A 2. pont épp arról szól, hogy segítsünk másokon. Ez amellett, hogy segítséget nyújtunk, a valahova tartozás élményét is képes megadni. Tehát a segítségnyújtással magunnak is tudunk segíteni...
1992 óta október 10-én ünnepeljük a Lelki Egészség Világnapját. A világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a lelki egészség fontosságára, a lelki egészséggel kapcsolatos előítéletek csökkentésére. Ezt tűzte ki zászlajára a Lelki Egészség Éjszakája nevű rendezvény is, amelyet 2017.11.11-én immár…..