Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pórnhab

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor eltört a wc-lehúzó műanyag karja, az öntudatos lány több szerelőt is felhív. Háromból kettő azt mondja neki, hogy nem kapható, javíthatatlan. A harmadik meg - láss csodát - jött és hozta a filléres alkatrészt. Az első két szaki vajon tényleg nem volt képben azzal, hogy igenis kapható ez a…..
A Samsung Galaxy 8-ast egy drága, de vízálló, porálló csodának ígérték. A 24.hu jól el is vitte nyaralni, hogy letesztelje, mit tud a kis drága a tengerparton. Érdekes tapasztalatokhoz és infókhoz jutottak ennek kapcsán. Például, hogy a telefon IP68-as folyadékállósága…..
Hogy van-e élet a halál után, azt nem tudjuk, de hogy a Homár elmúlt időben produkált tetszhalottsága csak átmeneti állapot, az biztos. Sajnos az élet kicsit átrendezte a prioritásokat és a lehetőségeket, sőt, ez még 1-2 hétig így is marad, de aztán búcsút intünk a hektikus frissülésnek, és…..
Tékozló Homár Wow not fix it! 2018.03.29 09:12:48
Erre a szegény telefonra még úgy is nagyon rossz ránézni, hogy egy ismeretlen olvasó megviselt tulajdona. Ahogy terjedtek az okostelefonok és emelkedett az áruk, egyre fontosabbá vált a készülékek védelme. Jöttek is sorra a továbbfejlesztett tokok és képernyővédők, a nép egyszerű gyermeke meg…..
Pórnhab 2018.03.29 22:05:06
@Csokis: azt nem kellett volna mert az apple központban érzékelik és távirányítással robbantják..
Pórnhab 2018.03.30 12:17:09
@MEDVE1978: az általad írt strapatelefonok pont szart se érnek,szar telefonok gyárilag körbegumizva felárért.annyi h a kijelzőjén üveg helyett műanyag van ami kevésbé hajlamos a törésre viszont karcolódik mint az állat...ugyanúgy nem garanciás a kijelzőtörés mint a többinél
Nem jönnek már locsolni a fiúk, eltűnik lassan ez a szép Magyar hagyomány - hallom a megkeseredett idős nénik hangját a padon üldögélve. Bezzeg régen már reggel hét órakor fehér inges gyerekek, szépen illatosan, kiskosárral meg rózsavízzel járták az asszonyokat, mink reggel már a hímes tojást,…..
Rendszeres Homár olvasók biztosan nem ijednek meg sehol „ A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" kiírástól, hiszen jól tudják, bármi is van kilógatva a boltban, fogyasztói jogainkkal blokk vagy számla bemutatása ellenében igenis élhetünk. Az már izgibb kérdés, hogy mi van, ha…..
Erika Klarstein márkájú vízforralójának sztorija minden egyes ponton csigalassúsággal haladt - beleértve a Homáron való megjelenést is. Amiért nekünk érdekes, az a kérdésfelvetés: mi van, ha az ember nem bírja kivárni a neten rendelt működőképes termék érkezését, úgyhogy vesz egyet máshol, hogy…..
Pórnhab 2018.03.26 17:59:14
www.arukereso.hu/stores/electronic-star-hu-s80603/ szerintem a posztoló a két héttel ezelőtti bejegyzés ,de akkor mégjobb a sztori...
Pórnhab 2018.03.26 20:32:08
@The Good Boy: egyszerűen azt hiszik h az évszázad üzletét kötik meg...több ismerősömet nem tudom lebeszélni az ilyen mindeningyérvan.hu stílusú boltokról...olyan mentalitásúak h a koporsóból is inkább használtat vennének ha olcsóbb 10ft-al...
Lehet, hogy nem rendszerszintű, lehet, hogy csak bénázás, félrekommunikálás, új munkatárs, négynapos ünnep, technikai zűr, árvíz áll a háttérben, de egy megbízható cég mindezeket az akadályokat simán legyűri, és visszautalja a visszavitt termék árát egy hónapon belül - pláne, ha 5 napot…..
Pórnhab 2018.03.22 14:41:34
@KaTe: ha valaki tudja a méreteit és olyan webshopból rendel ami megbízható ,miért ne lenne kényelmesebb mint egy üzletben idegenek közt unott arcú eladókkal ha nemjó 14nap...a netes vásárlásokkal nem lenne semmi baj csak néhány helyen amatőr módon kezelik az ilyen helyzeteket.
Pórnhab 2018.03.22 15:32:33
@KaTe: kicsit túltoltad de mindegy ...ebből is látszik h kinek ez kinek az a vásárlási mód jön be,de ezért nem kell leszólni...2010 óta csak egy cipőt vettem fizikai boltban,ami azóta me is szűnt de webshopja van...
Egy diákigazolvánnyal a diákok és családjuk nagy örömére számos kedvezmény jár. Valószínűleg ezek közül az utazási kedvezmény a leggyakrabban igénybevett lehetőség, de diákként múzeumokba, mozikba, koncertekre is olcsóbban járhatunk, sőt, a biztosításoktól a hajvágásig terjedő skálán egy csomó…..
Pórnhab 2018.03.14 13:22:23
Pórnhab 2018.03.15 11:30:55
@herk: hát azért nem ugyanaz...annak a lényege az volt h érdekes módon egy nő sem hivatkozott az egyenjogúságra amikor a neme miatt nem kellett fizetnie és egyszerűen férfimágnesnek használták őket...szegény gyereket meg mindenhol lebuzizták csak azért mert rámutatott a kettős mércére. ..ha egy "férfikocsmában"ezt fordítva csinálták volna biztos nagyon gyosan elnyomott nők tüntettek volna...
A vizelet gyógyászati felhasználása, bármennyire is visszataszítónak tűnik sokak számára, még a 21. században is élő hagyomány. A dolognak sok értelme nincsen, veszélye annál inkább: jobb lenne, ha a vizeletben kiválasztott anyagok (gyógyszerek, toxinok stb.) a vécében kötnének ki, ahelyett, hogy…..
Kétségtelen, hogy a Netpincér az egyik legjobb dolog, ami az éhes emberiséggel történhetett. Azt viszont úgy tűnik, nem árt megjegyezni, hogy ők csak netes közvetítők, szerződés a kopogó szemű delikvens és konkrétan az étterem között jön létre, így aztán probléma esetén sok segítséget ne várjunk…..
Pórnhab 2018.03.12 13:29:38
Az alábbi levél írójával hosszan leveleztem, mert a sztori annyi extrém elemet tartalmazott. Eleve mi az, hogy egy 2 nappal korábbi vásárlás miatt csapnak le valakire? Nem beszélve arról, hogy rekonstruálják a vásárlását, egrecíroztatják az irodában, majd zárésnak aláíratnak vele egy…..
Szegény Magyar Postát irtó sokat ütöttük már, ami nem csoda, tekintve, hogy nincs olyan hét, amikor ne jönne 3-4  levél velük kapocslatban. Ez a szám a karácsonyi időszakban duplájára emelkedett, és bár a téma aktualitása miatt az oldalon is többet foglalkoztunk velük, egy csomó panasz nem fért ki…..
Pórnhab 2018.03.08 05:59:37
@Fotósképző: mi az elviselhető szint?!magyarul neked belefér ha néhány csomagod "elveszik"?ha a nyomonkövetés nem kamu az utolsó ismert vonalkódleolvasott helytől vissza lehetne követni h ki lopta el...nekem is van problémám a futárokkal ,mert it is eljátszák a "nemvoltotthont" h haladjanak de olyan h "elveszett" csak a postával volt...
Az alábbi ügy a csigát üldöző nyugdíjas bácsi tempójában ugyan, de megoldódott már. Amiért mégis kikerül (úgy is, hogy tavaly év végén történt az események nagy része) az azért van, mert a megoldási sebességén túl is számos klasszikus vevőkiakasztó elemmel dicsekedhet, és így un. fogyasztóvédelmi…..
A fenti képen szereplő tárgy meglehetősen hasonlít az otthoni szupercsendes porszívónkra. Pedig nem azt ábrázolja, hanem egy radardetektort, amiről talán nem mindenki tudja, hogy mi, de Lázár János biztosan. Meg Imre is, aki rendelt egyet az eMagról, majd meglepődve tapasztalta, hogy a kütyü nem…..
Az utazóközönség és az alkalmazottak sportos életre nevelése, on- és offline jegyvásárlási kalandok, szédítő sebességű robogás a Studenka vagonkán. Olvasónk naponta ingázó MÁV-utas. Lendületesen elővezetett látlelete egyben építő jellegű megoldási javaslatcsomag is a MÁV illetékeseinek célozva,…..
Pórnhab 2018.03.02 12:20:01
  Nekem állandó parám, hogy egyszer rossz számlaszámra utalok valamit, ezért aztán kényszeresen ellenőrzök mindent, sokszor, miközben azt mantrázom, hogy ha nem stimmel a szám a névvel, úgyis visszadobják. De vajon tényleg így van? Olvasónk téves utalálos sztorija apropóján megkérdeztük, és olyan…..
Pórnhab 2018.02.24 04:41:08
@room303: én nem röhögtem, csak elkönyveltem magamban h ilyen lúzer mentalitással nem való nektek az online fizetés de még az utánvét se...
Van az a vicc, amikor a nagypapa meséli az unokáknak, hogy hány oroszlán/kommunista/beduin/indián akarta megölni, de ő hősiesen helytállt. A gyerkőcök már kívülről fújják a mesét és csak mosolyognak rajta, ahogy a kedves kis nagypapa, olvasószemüvegét orrán feljebb tolva, évről évre…..
Az ember és a józan paraszt ész közösen felnyerít a címbeni felvetésre, hiszen miért kéne elfogadni bármi használt dolgot, ha egyszer eleve valami vacakot vagy hibásat kaptunk, ugye? Egyes cégek azonban kötik az ebet a karóhoz. Vajon jogosan? Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi eset történt…..
Pórnhab 2018.02.15 12:23:55
Pórnhab 2018.02.15 13:13:17
@stakeholder Manyecs: a pószternek pápá,mert itt most fingott fogott a rinyálásával...
Pórnhab 2018.02.16 07:41:32
@drónos: csak nem személyesen?tán nem tetszettek a válaszok?mert akkor ígyjártál...
A postai meghatalmazás nem egyszerű eset, ezzel valószínűleg már mindenki szembesült, aki egyszer az életben utazás vagy mondjuk egy idősebb rokon megsegítése kapcsán próbált más nevében eljárni náluk. A legfontosabb ezzel kapcsolatban, hogy egy akármilyen meghatalmazás bizony pont a sajtpapír…..
Pórnhab 2018.02.09 10:13:13
@borso: pont ezt akartam írni,a múltkor meg egy vadidegen ikszet húzott oszt kapott egy ingyen telót...
Tékozló Homár DIGI vs. UPC 2018.02.06 11:03:33
Kedves olvasó! A poszt elolvasása előtt kérlek szavazz! Nálad, egy szolgáltatóvetélkedőben a DIGI vagy a UPC állna nyerőre?  És most lássuk, az éles tesztet, amit Orsinak köszönhetünk.  Kedves Homár! Alább csatolom a Digi Távközlési Kft.-nél tett, több hónapos vesszőfutásom rövid…..
Pórnhab 2018.02.06 11:45:52
@Leadfoot: hát én sem tudom h jogsértő-e,de az hétszentség h ilyet akkor sem írnék alá ha két mankóval jönne könyörögni..
Pórnhab 2018.02.06 15:59:35
@További magyar hang: én is befáradtam ettől a befáradtamozástól...
"A legértékesebb elveszett csomag"  kihívásunkat egy egyszeri (és nem is túl jó) kínunkban röhögős viccnek szántuk, egyáltalán nem számítottunk rá, hogy a valóság és olvasóink egyre ijesztőbb számokkal fognak beszállni a versenybe. Az eddigi listavezetőnk a 160 ezer forintos tévéjét kereste a Postán…..
Pórnhab 2018.01.31 05:35:45
@Colonel H. Stinkmeaner: jajj,ez a név...
Pórnhab 2018.02.02 04:09:56
@Erőlködj csak: és nem húzta le a gatyádat a kétkilós telefon azzal 41000mah -val?
Az elmúlt években sokat fejlődtek a kínai mobilcégek, a Huawei például az egyik legnagyobb gyártó lett, igaz ehhez 15 országban létesített kutatóközpontokkal is turbózta magát. A Doogee úgy tűnik, ettől még messze van.  Tisztelt Tékozló Homár Szerkesztőség! Nagyjából egy hete történt az eset,…..
Pórnhab 2018.01.25 16:30:14
@Zirowe: ja, tisztára mint a mr Bean ,amikor az étterembe mindenhova elrejti a kajadarabokat aztán amikor a pincér elesik a kajával reklamál h még a zsemle közepébe meg a vázába is jutott...
Pórnhab 2018.01.25 16:33:49
@Tikakukac: nem akarok hitvitát indítani ezért nem mondok márkát,de az elepfone,ulephone ,allview,concorde,dogee és társain kívül azért még van normális márka bőven...
Pórnhab 2018.01.26 10:46:02
@stakeholder Manyecs: hát ez a nutellás hiszti haláli volt 1.4 euróért fetrengeni...
Az élményajándékokra szakosodott cégek ritka jó lehetőséget nyújtanak mindenkinek, aki úgy szeretne ügyesen lavírozni a személyes és a személytelen ajándékok közti skálán, hogy ne nagyon lőhessen mellé, de összességében mégis kreatívnak tűnjön. Persze probléma így is akadhat, úgyhogy érdemes…..
Pórnhab 2018.01.17 17:43:44
"Sajnos átmeneti készlethiány előfordulhat a termékekből, de folyamatosan érkeznek az új termékek áruházainkba." - írta a Tesco ügyfélszolgálatosa a cég facebookján többször is az augusztus 31-én kezdődött Tefal akció kapcsán érdeklődőknek. Ez ráerősíti az ügyben hozzánk szokatlanul nagy…..
Pórnhab 2018.01.15 12:50:35
@stakeholder Manyecs: "éreztem, hogy eljött az én időm. Amikor a kezembe fogtam az Ingenio Force edényeket tudtam, hogy megtaláltam az igazit!"
Pórnhab 2018.01.15 12:54:10
@Pórnhab: @stakeholder Manyecs:na lassan válaszoltam,lehet hogy a poszter félreolvasta és ő forceD re gondolt...