Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NexusBDSMAdmin

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nexus Ti küldtétek 2018.04.18 16:15:26
„- Hölderlin ist ihnen unbekannt? - kérdezte dr. K. H. G., miközben a lódögnek a gödröt ásta. - Ki volt az? - kérdezte a német őr. - Aki a Hyperion-t írta - magyarázta dr. K. H. G. Nagyon szeretett magyarázni. - A német romantika legnagyobb alakja. És például Heine? - Kik ezek? - kérdezte az…..
Nexus Szerkesztői felhívás! 2018.04.02 10:50:13
Szerkesztőtársam írása után én is szólok egy pár szót az olvasóinkhoz. Szeretnénk,ha egy kicsit interaktívabbak lennénk. Túl azon, hogy ritkán lépnek velünk kapcsolatba, azért érkeznek visszajelzések, kérések, sőt legújabban „vendég cikkek” is. A vendégposztok ugyanúgy lektorálásra kerülnek, mint a…..
Csak szerintem egyszerűen nem létezik. Olyan, mint a yeti, az egyszarvú (ja, bocs, az van), a láthatatlanná tévő köpeny, a troll (ja, az is)...Minden emberi tettnek mozgatórugója az önzés. És ez jól is van így, hej, de jól!Minden emberi tett következménye valamiféle visszacsatolás, ami a tettet…..
A karácsonyfa - mindig tökéletesen belőtt tarajjal mászkál, minden szart magára aggat, amit csak el lehet képzelni, hogy még csak feltételezni se merje róla senki, hogy ő nem igazán igazi punk. Tulajdonképpen csekély mennyiségű zenekart ismer, de mégis mindegyik virít a kabátján nagybetűkkel. A…..
Figyelmeztetés! Először is egyéni kérésre: ne olvasd el a munkahelyeden, mert a munkatársaid hülyének fognak nézni, ha gonoszan felkacagsz! Másodszorra: itt hagyja abba mindenki az olvasást, akinek tetszett az előző két rész, vagy részben szimpatikusnak találták a regényeket, mert a cikk írójának…..
A posztot láthatóan korábban írtam, és különféle okok miatt nem tettem közzé sehol. Most, a kampányidőszakban még aktuálisabb, mint a megírás időpontjában volt, és bár minden nap megfogadom, hogy nem pörgetem magam ezen a dolgokon, mert fölösleges szájtépés az egész, de egy mai rövid üzenetváltás…..
Tisztelt Olvasóink! A következő kritika nyomokban alpári vagy esetlegesen trágár kifejezéseket tartalmazhat, amik a szolid cenzúra keretein belül még elfogadottak, de ez nem jelenti azt, hogy nem zaklathatják fel az érzékeny lelkű személyeket. Ezt kérjük, hogy vegyék figyelembe a cikk olvasásának…..
Ez a cikksorozat anno egy másik oldalon már publikálva lett és a szerző beleegyezésével és jóváhagyásával tesszük közzé itt. Mert mi sem tudunk leszállni a hype-vonatról. Anastasia Steele, a belső istennője és a tudatalattija ülnek egy szobában – kezdhetném így is az értékelésemet, de ez már…..