Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arden

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi leírás szigorúan az én meglátásom, véleményem alapján íródott a mostanában kijövőmagyaroknak! (értelem szeruen a kalandoroknak szól, au-pair-nek, bentlakásos vendéglátósoknak, szakmunkásoknak ez az írás túlnyomó részben értelmetlen) Az alábbi írás az én egy…..
Arden 2008.09.09 23:14:03
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
Arden 2008.09.09 19:37:03
Mondd, Posztíró TE TELJESEN HÜLYE VAGY??? Eddig soha nem írtam ide és nem is olvastam most el a kommenteket (sorry), de kedves Posztíró... NORMÁLIS VAGY??????? Olvasd el amit leírtál és beküldtél ide bmeg. olvasd el! És röhögd már ki magad te is! Én is iszonyatosan bele tudok esni egy fasziba, tényleg. De ha nekem, akár egyszer is azzal jönne, hogy engem szeret de mert "csóró" vagyok vagy "motiválatlan" nem tud velem élni hanem inkább a 3. féllel marad, úgy b@sznám ki hogy a lába nem éri a földet. Szerinted szeret téged ez az ember? És gondold már végig vazze - aki el tudott b@szni 2 házasságot és a kapcsolatotokat... szted annyira patyolat, hogy az ÖSSZES kapcsolata csak a másik ember hibájából ment tönkre? Szted csak veled van baj? És Te le tudnál írni valakiről, akivel EGYÜTT ÉLSZ (mert együtt él azzal a nővel), hogy "ribanc"? Milyen férfi az ilyen? Szerinted rólad miket vetít? Együtt él egy ribanccal - akkor ő minimum egy strici, nem? Vagy szted milyen férfi ez? És miután elmegy dugni még milyen kurvajófej, hogy téged megvigasztal? Normális vagy?
Egyébként üvölt a posztodból, hogy úgy gondolod karmikusan hozzá vagy kötve és hidd el, hogy ismerem az érzést... menj el egy szakemberhez és "hozasd" rendbe a dolgaid mert abnormális, amit művelsz. És TE vagy az aki önmagadat alázod a saját emberi méltóságodban, úgyhogy sztem ne várj senkitől se sajnálatot... maximum egy kiadós verést.
"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra. Kedves Szakítós!Elmesélem történetem, mely…..
Arden 2008.08.24 08:59:32
Az utcai tarhálást általában nem bírom. Nem azzal van baj, hogy a szegénységgel nem akarok találkozni, mert úgy vettem észre, hogy az igazi szerencsétlenek nem jönnek oda hozzám, nem akarnak lenyúlni. A leszólítósok inkább a bajt, az alkalmat keresik a lopásra. Minősített eset…..
Sok mindenen tönkre mehet egy kapcsolat. Mindenféle dolgok álhatnak a szerelmes párok közé. Na de hogy Isten? És hogy jön ide a Süti? UPDATE: a posztba utólag belenyúltunk a beküldő kérésére, ez van. Sztory: B.-nek 15 éves kora óta én voltam az élete szerelme, néha még most is…..
Arden 2007.10.20 19:03:57
B@sszus én nem értem mi a f@szért jön mindenki a Bibliával... Lehet, hogy Isten diktálta, de (egy) EMBER írta le! Ne legyetek hülyék! A rengeteg zsinatról meg ne is beszéljünk, ahol kismillió dolgot kiszedtek a Bibliából... pl a reinkarnációt, mert a Jézusos sztori már nem lett volna helytálló és igazán "sokkoló", ha mindenki újjászülethetne. Most én is totál felhúztam magam. A leginkább az bosszant, hogy az egyik kedves, régi osztálytársam is hívő lett, és azóta azt sem lehet megkérdezni tőle, hogy hogy van, mert rögtön rávágja, hogy "Jól. Mert Jézus velem van." Ekkora gyökérséget.
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..
Na vajon melyik az az idegbajos, C-kategóriás celeb, aki egy vele dolgozó cég ügyintézőjének az alábbi levelet írta, miután az egy emailben apró hibát vétett a celeb nevének leírásakor:Nevem: *** *** és maga ezt pontosan olyan jól tudja, ahogy a többi primitív barom is aki a…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
Vicces házibulis történetnek indult Jade sztorija: a Világ Legrondább Férfija verseny indulója mindent megtett, hogy meghódítsa a lányt, de annak több esze volt. Tanulság: ne vegyünk kockás inget sztk-keretes szemüveghez. Persze más tanulságok is vannak, például, hogy lekoptatni a…..
Arden 2007.08.17 22:06:50
Eddig egy pasi se értette, pedig 20x elmondtam, h nem és NEM AKAROK VELED JÁRNI. Mindig el kellett küldeni őket a halál f@szára, hogy felfogják - és aztán persze én voltam az utolsó, frigid ribanc. Pedig én igyekszem tényleg totál egyenes lenni már az első/második randin (persze a hogyanokkal én is szenvedek, mert nem akarok paraszt lenni).

Ha nem frankó a gyerek, akkor nem megyek bele egy kalandba se. De a legtöbb pasi ezt úgy reagálja le, hogy "biztos kéreti magát". Eddig egyetlen üdítő kivétel volt, aki felfogta tényleg az első szónál... bár ő pár hónap múlva újra próbálkozott. (És még mielőtt nekiállnátok sarat dobálni, ez a "rengeteg" pasi nagyjából 10. És egyikkel se feküdtem le, max elmentünk moziba, meg 2x hazakísért meló után.)
Ezen a blogon is szép számmal kikeltek már a telefonon való szakítás ellen, mondván ennél bunkóbb dolgot nehezen lehet elképzelni. Telefonban odavetni, hogy "nem kellesz már" annak az embernek, aki nem is olyan rég még a mindent jelentette, vagy legalábbis igencsak közel…..
Subba Niceboys 2007.07.27 16:03:00
Soha véget nem érő kutatómunkánk, amelynek célja az interneten található összes különös szexuális szubkultúra összegyűjtése újabb állomásához érkezett. Csodálatos rajzolt pasik három dimenzióban...
B lenne, de a befejezés miatt: C- J. K. Rowling: Harry Potter and the Deathly Hallows, Bloomsbury, 2007, 6190 Ft. A hetedik rész kampánya egy dologra volt felfuttatva, hogy valaki meg fog halni. Rowling nem viccelt: mindenkit megölt, akit csak lehetett. A jó regény megteremti olvasóját…..
Ma már tényleg nincs más, mint, hogy bedugjuk a fejünk a légkondiba. Nem vesztünk sokat, mert nézhető tévéműsorok nem nagyon vannak. Ha mégis erőltetnék, mi este kilenctől a New York-i Helyszínelőket ajánlanánk az AXN-en, vagy öt perccel később a miami verziót a Viasat3-on. Ha…..
Subba Kutya módjára 2007.07.09 19:33:00
Elnézést, hogy nyáron az ég világon semmi nem jut eszünkbe, és csak mások baromságait szemlézzük, de ma valahogy erős a felhozatal. Ez az izé a bulvárvonalon belül is a fokozottan parasztokhoz szóló Terefere nevű újságban lett leközölve, kép és szöveg fantasztikus…..
Arden 2007.07.09 20:19:08
A f@szi tuti Liam, a nő meg Natasha, a felesége.:)
Aki nem követi rendszeresen Pákó naplóját, és ránk bízza hogy értesítsük, ha valami érdekes történik a négerrel, az most klikkeljen ide. A kedves kis történetek között találtuk ezt az igazán elképesztő eseményt. Tripperes ex-barátnő által meggyilkolt kutya?…..
Arden 2007.06.27 18:23:13
Ezen a héten nem lesz iWiW-válogatás, elsősorban azért, mert olyan jó viccet úgysem tudnánk, mint maguk a népszerő böngészőgyilkos weboldal szerkesztői. Találd meg a hibát a képen, amely ma az összes felhasználót üdvözölte! ..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
Subba Escort Józsi 2007.05.23 15:34:00
Még mi is nagyon nehezen bírkóztunk meg a látvánnyal, ezért kérünk mindenkit, hogy készüljön fel a legrosszabbra. Valószínűleg sosem gondoltátok volna, hogy van durvább a privi.hu-nál. De van! Egy online lapozgatható Zserbósrác katalógus 1989-ből. Óvatosan…..
Subba Mini Britney 2007.05.17 11:49:00
Olyan különös, megmagyarázhatatlan érzés fog el bennünket, amikor Mini Britney táncol. Röhögés, egy kis félelemmel ötvözve. Egyszerűen van valami imádnivaló a törpékben, a természet e furcsa, kertek vigyázására oly ideális teremtményeiben...
Arden 2007.05.17 18:04:41
original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.17. 17:57:39

"a Galaxis útikalauz stopposoknak új verziójában Marvin testében is egy törpe volt"

Ez teljesen érthető. A közel 2 méteres Alan Rickman nehezen fért volna bele...:)))

Ebben a postban tök pozitív, hogy valszeg akkor van ilyen latex cucc az én méretemben is. Mindig is nagy álmom volt...:)
Arden 2007.05.17 20:06:47
Subba Barta Zsolt remekül szervez 2007.04.26 11:13:00
Az köztudott, hogy Kósa L Adolf valamelyik bizniszpiramisban tevékenykedik. Gyakran látni, ahogy kacskaringósan tart hazafelé a Mammutból a "megbeszéléseiről". Most már Rékassy Károly is riogat az aloe verás, beoltós összejöveteleken, tekintetével…..
Arden 2007.04.26 14:05:27
Nagyon ritka az, amikor a pár perces hírnevet szerzett emberek hajlandóak beletörődni abba, hogy a negyedóra letelt. Valójában éppen ez a legirritálóbb bennük. Valóvilág Katka például a mai napig esküvőkön haknizik, bár biztos van ennél durvább is. Mi…..
Nem hagyunk benneteket hétvégére iWiW-válogatás nélkül. Sokáig csiszolták a blog.hu-t, de már itt is van a heti szemétség.- A torta - Életem egyetlen kincses szerelme - Tele 16 éves kiscsaj ismerősökkel - Ne fogazz - A másik torta - A mély…..
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..