Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LifeStyle by Dorothy

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan kérdezik, hogyan vihetnének némi színt a dolgos hétköznapokba, miként tudnának leszakadni az unalmas feketéről úgy, hogy mégis stílusosak maradnak. Ezért fogtam magam és kiválogattam két férfi, valamint egy női szettet, amit a Kinnarps House gyönyörű irodájában be is fotóztunk...
Az már nem nagy meglepetés, hogy közeleg a Kínai Holdújév és az sem, hogy 2018 a kutya éve lesz.De azon mindig elképedünk, hogy ez mélyen érinti a világ egynegyedét. A hatalmas ázsiai térséget az olcsó munkaerőn és a gasztronómián kívül pedig három dolog jellemzi leginkább: a business, a design és a…..
A decemberi hajtás után minden nő megérdemli, hogy egy kicsit saját magát is megajándékozza. És mi lehetne szebb ajándék, mint egy szuper csizma, ami egészen márciusig a legjobb barátod lesz majd? Nem mellesleg, mi lenne, ha ez most egy feltűnő színű darab lenne, ami még a legvadabb januári hidegben…..
A Pantone trendkutatói tavaly év végén kihirdették, hogy az idei év meghatározó árnyalata az ultralila lesz. Az említett szín utoljára a nyolcvanas években élte fénykorát és volt meghatározó szereplője a nagyvilági üzletasszonyok ruhatárának. A sokáig méltatlanul kispadra küldött lilás árnyalat…..
Egy valódi olasz nő még a Déli-sarkra is stílusosan megy pingvint menteni, ha arról van szó. Magassarkúban, napszemüvegben és valami meleg, de csodaszép kabátban - tökéletes sminkkel. Ha idén szilveszterkor te is szeretnél úgy tündökölni, mint az olaszok, akkor térj be Victoria…..
Az, hogy valaki stílusosan öltözködik nem azt jelenti, hogy őrült módon követi a divat változásait, hanem, hogy a saját ízlése szerint tud haladni a legújabb trendekkel is. Egy stílusos nő pedig jól tudja, hogy egy kis szín minden szürke téli napot fel tud dobni. Ha te is ebbe a táborba tartozol,…..
Nyakadon a céges buli, nem tudod még, miben jelenj meg – de az biztos, hogy nagyon unod a bevált fekete cuccot. Ha nem tudod még mit válassz, hogy elegáns, de igazán karácsonyi is legyél, akkor olvass tovább, mert van három szuper tanács, amit mindenképp meg kell fogadnod...
Jó helyen jársz, ha neked is fontos, hogy minél több vibráló árnyalat vegyen körül: főleg a ruháidon. Mert nekem is az és szeretném, ha egy idő után a barátnőidnek is az lenne. El sem tudod még képzelni, mit mutatok majd! Mennyi ötlettel leszel majd gazdagabb és mennyivel felszabadultabb leszel, ha…..