Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siffer Klaudia

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudjátok, mit adjatok ajándékba női rokonaitoknak/párotoknak? Segítünk! Összegyűjtöttük az általunk vélt legjobb ajándékokat a H&M honlapjáról. Így már garantáltan nem fogtok mellélőni. A fülbevaló szinte mindig jó választás, az árakat illetően pedig…..
A GUCCI ház történetéről már korábban olvashattátok cikkünket, most azonban olyan kollekcióval rukkoltak elő, amit mindenkinek látni kell! Az ára borsos, mégsem polgárpukkasztásnak szánjuk a megosztását veletek, csak gyönyörködés végett. Na és, ha valakinek sikerül…..
Az adventi időszakban most márkás és minőségi pulcsikhoz tudtok hozzájutni akciósan. Hiba lenne lemaradni róluk! A Peek&Cloppenburg mindenkit meglepett Karácsony előtti kedvezményeivel. REEBOK pulóver például 59.95 euró helyett, most csak 39.99 euró. Laza és kényelmes,…..
Star Wars hét a HeStyle blogon. Három cikkes sorozatunk , arról fog szólni , hogy mit vegyünk fel a Star Wars utolsó jedik vetítésre. Star Wars rajongók figyelem, a Pull&Bear legújabb kollekciója Nektek szól! Utolsó Jedi névvel érkeztek meg a jobbnál jobb ruhák az…..
HeStyle Giorgio Armani 2017.03.23 10:11:00
  A divat egyik legnagyobb királya Giorgio Armani, de mint sokan mások, ő is megszenvedett a sikerért. Giorgio kirakatrendezőként kezdte pályafutását egy milánói áruházban, ez sokban hozzásegítette, hogy megismerje a vevők igényeit. Először buyer lett, majd a reklámfotóknál is asszisztált. És,…..