Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veganhentes

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy élmény volt az élményparkadásunk felvétele régi hallgatónkkal és támogatónkkal, Makai Péterrel, aki többek között ezt a zsánert kutatja. Természetesen végigvettük a műfaj születését és fejlődését, olyan kérdéseket is érintve, mint hogy miként lehet történetet mesélni egy vidámparkban, és hogy…..
veganhentes 2022.12.05 09:00:09
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
veganhentes 2022.01.30 21:29:57
Mindig eseményszámba megy, amikor Képes Gábort láthatjuk vendégül: digitális muzeológus barátunk elképesztően felkészült, és igen élvezetesen mesél a magyar IT-história kevesek által ismert gépeiről. Ráadásul most nem egyedül jött, hanem hozott egy, a témában legalább annyira felkészült vendéget:…..
veganhentes 2021.05.29 15:33:37
A verekedős játékokhoz egyikünk sem ért mesteri szinten, de mindketten szeretjük őket, szóval elég sokat ismerünk. Nagyjából így lehet ezzel vendégünk, HP is, akivel a GamePro indulásáról erről az akciódús műfajról beszélgettünk még februárban. Szóba kerültek a játéktermi kezdetek, aztán a C64-en…..
veganhentes 2020.05.22 21:03:43
@pSzIr: De jó, hogy felhoztad az FX Fightert! Gyerekként mennyit nyúztam. Főleg a "sárkányharcossal". Ami külön tetszett benne, hogy úgy is lehetett benne nyerni, ha az ellent kiütötted a küzdőtérről. Ez adott az egésznek egy kis plusz taktikázást.
Van ez a magyar gémersajtót feldolgozó sorozatunk, amiben volt már szó a Zedről, a Gamestarról és a PC-X-ről, és persze fájó hiány még egy (vagy akár kettő) adás a Gururól, az 576 Kbyte-ról és persze a Commodore Világról. Most ugyan nem ezekről lesz szó, de a CoV-ot kicsit azért érintjük, ugyanis…..
Különösebb csinnadratta nélkül érkezett el a századik nem Mini adásunk, amit külön nem terveztünk megünnepelni, mert ezt a száz adást vegyesen adták össze mindenféle retrós és kurrens témák, de még besztofok is, szóval csak annyiban emlékeztünk meg a jubileumról, hogy újra meghívtuk legelső…..
Augusztus közepén az idei Árok Party vendégei voltunk - aki nem ismerné, ez egy erősen alfanörd rendezvény, ahol jól megfér a hardcore demoscenés kontent a retrojátékos romantikával és a SID-zenés nosztalgiával (hogy mást ne mondjunk, a SIDrip Alliance is Árok Partyn verbuválódott). Idén 20.…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
veganhentes 2018.10.09 11:58:27
Van az úgy a techpiacon, hogy mire a kutatómérnökök összeraknak egy prototípust, a piaci klíma már nem kedvez az adott terméknek, és még a megjelenés előtt lelövik az egész projektet. A videojátékipar tele van ilyen sztorikkal, olyan sok soha meg nem jelent konzol volt az évtizedek során, hogy simán…..