Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attoparsec

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a tanmesét beküldtem az Élet és Irodalomba, mert azt gondoltam, ott talán nem akadnak ki rajta. De nem kellett nekik, mert túl hosszú. Érthető. Nem szeretnek olvasni...:) *** Hittétek volna, hogy a versailles-i kastély a Mennyország?! Vagy legalábbis pont ugyanolyan. Halála után…..
Ahol nem söpört végig a feminizmus romboló ereje… Szeretet, Őszinteség, Béke, Kölcsönös megbecsülés és megbecsültség? Szemben az elszabadult, vad liberalizmussal, a lezülléssel, prostitúcióval? Sok fiú (sőt, néha sok lány?) irigykedve vágyódik el olyan országokba, melyekben még "nő a nő és férfi a…..
Nagyon ritka, hogy valaki gyökeresen új megközelítéssel álljon elő az okkostelefonok világában, így nem csoda, hogy pár napja hirtelen mindenki a Splay Launcherrről beszél. Aki kicsit mélyebben foglalkozott már az Androiddal, nyilván több launcherrel, azaz alternatív…..
A fenti tételmondat csak egy a sok közül, ami elhangzik az alábbi két videóban, vannak még olyan gyöngyszemek, mint az "abc 31 betűből áll" illetve a "valamilyen szinten mozog a Föld is" és a "A Föld a Napot sehány nap alatt kerüli meg." A mi kérdésünk pedig az, hogy ezek a…..
attoparsec 2013.04.04 14:13:51
@hebab: a Foldhoz kotott *vonatkoztatasi* rendszerben valoban a Nap kering a Fold korul, am a Foldhoz kotott vonatkoztatasi rendszer NEM inerciarendszer.
Az ezotériában és az alternatív gyógyítók körében népszerű koncepció az aura. Ez valamiféle finom, több rétegből álló energiamező, amely körülveszi az embert, és színéből, alakjából, kiterjedéséből következtetni lehet az illető személy egészségi és lelkiállapotára. Állítólag meg lehet tanulni az…..
FundiBlog Elemző: Matek 2009.09.19 14:48:00
Rendhagyó, elemző post következik. Az Értem weboldalon a legfrissebb okosság bizonyos Szabó Viktor matematikushallgató (BME matematika szak). forrás A problémák már ott kezdődnek, amikor azt a tényt, hogy a tervező személyével az ID nem foglalkozik, azt érdemnek mutatja be,…..
attoparsec 2010.03.09 22:16:04
@terran: atfutottam az "iromanyt". a 10. pont, "es itt a vege" egeszen meghato. egy jobb sorsra erdemes kutato veszett el ebben az emberben.
azt hiszem, nem a fundiblogban a helye.
Silverman az egyik legbotrányosabb komikus az USA-ban, mert se Istent, se embert nem kímél, amikor viccesműsorokat készít, kapott már tőle Jézustól Jehováig mindenki, viccel a keresztényekkel, zsidókkal, négerekkel, hajléktalanokkal és melegekkel is, senki nem marad ki a…..
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
attoparsec 2009.07.15 13:12:57
@molnibalage: szerintem az a video valogatas volt a legostobabb valaszokbol (amugy "vicces", hogy vannak _ennyire_ ostoba emberek). szeretnem azt hinni, hogy a legtobb megkerdezett heyesen valaszolt, de azokat persze nem tettek be a videoba.