Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kage kyōi

3 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alaposan rájár a rúd a Warner Bros stúdióra az utóbbi időben, még a Covid előtt biztossá vált, hogy a 2013-as Az acélemberrel megkezdett DCEU teljesen szétesett, a pandémia alatt pedig Christopher Nolan döntött úgy, hogy a Tenet körüli herce-hurca végett 19 évnyi sikeres együttműködés után lelép a…..
Miután az orbáni-rezsim az EU-s pénzügyi források jó részét zsebre vágta most azzal szembesül, hogy a korábban döntésképtelennek és baleknak tartott Európa, nem hajlandó tovább fizetni. A korábban lenézett liberális, konfliktuskerülő, tehát Orbán szemében „nőiesen gyáva” EU megemberelte magát és…..
Kage kyōi 2023.06.07 19:16:43
@2023: hát, az lehet, de ezer milliárdokat saját maguknak és családtagjaiknak raktak el, kapcsolatok, haverok/barátok révén.
közben úgy félrevitte az országot, hogy az már semmiképp se lehet maga ura. Levezetem neked:
Hszi Csin-ping kesztyűbábja: Putyin
Putyin kesztyűbábja: Orbán
Orbán kesztyűbábja: a kormány (kivéve Pintér, aki tud róla valamit- nem véletlenül mindig kormánytag), a köztársasági elnök, a hadsereg.
és... TE ! akit sikeresen megetettek a siker-propagandával.
hogy minden faxa. közben már Kenya is bevezeti az eurót. pedig az afrikai ország !!!! satöbbi
Váratlanul elhunyt Lukasenka külügyminisztere (Propeller)  Na igen, egy baráti ország külügyminisztere ritkán szokott öngyilkos lenni a család kiirtása után, a kórház harmadik emeletén biztos megfognák a kezét, ha ki akarna lépni "véletlenül" az ablakon és részegen se szoktak a külügyesek beesni a…..
Sakkozz mindennap! Ő is sakkozó 2022.07.22 01:00:00
Elhihetitek. Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
  Mi tenne jót a világnak? – Ha a bioszféra, a népességnövekedés ellenére, a lehető legkevésbé sérülne. Mi tenne jót az emberi civilizációnak? – Ha a globális problémák (klímaváltozás, járványok, népvándorlás stb.) megoldását nem az 1940-60-as években kialakult és azóta elavulttá vált…..
Tóta W. Árpád HVG360-on megjelent írása "Van pénz vizes vébére, olimpiára, Tihany gyarmatosítására, tankra, köztévére és KESMA-ra, háztáji egyházakra, csíki csipszre. Van Gruevszkire, Le Penre, orosz csuhásügynökökre, kínai vasútra, szélütött influencerekre. Tanárra nincs... Nem kellett uniós…..
MA VAN AZ UTOLSÓ NAPJA A KILAKOLTATÁSI- ÉS ÁRVEREZÉSI MORATÓRIUMNAK Ma van a sokak által rettegett dátum. Ma van az utolsó napja, az adósok számára nagyon fontos két moratóriumnak is. Az egyik a lakóingatlan árverések moratóriuma. A covid miatti veszélyhelyzet miatt, kisebb…..
Mára kiderült, a gránit nem elég szilárd. Inkább puha, mint a vaj. Hiszen tíz év alatt tízszer is át lehetett faragni. Nem úgy, mint a tízparancsolatot, amelyet tényleg kőbe véstek, és évezredek óta egyszer sem kellett módosítani. Hiába, van még mit tanulni. Nálunk az Alaptörvény helyett az állandó…..
 Ha akarom, ha nem akarom, eljutnak hozzám a politikai harc hírei. Ezek az ellenzéki oldalon lévő pártok és pártvezetők viaskodásáról szólnak. Nincsen ebben semmi meglepő!A választási vereség felszínre hozta az ellentéteket. (Ugyan a győzelem is felszínre hozta volna azokat, de erről valószínűleg…..
A kormányfő igyekezett kihozni a legtöbbet abból az alkupozícióból, amit az Európai Unió sokak szerint túlzottan demokratikus döntéshozatali mechanizmusának köszönhet. Az sem zavarta, hogy szinte mindenkit magára haragított azzal, hogy késleltette a hatodik szankciós csomag elfogadását, ezzel nyerve…..
Kage kyōi 2022.06.03 17:46:08
@Buchhalter: mi bajorok? Felfogjátok ti kinek drukkolok? Vajon ti mit tennétek? Kihez szolnatok ha a környék legnagyobbja lerohanna bennetek?
Hogyan nyilvánulnátok meg? Miközben a telkedbol egyre többet vesz el? Gerinces az ilyen?
Orbán Viktor kiosztotta a feladatokat magának és minisztereinek. (24.hu)  Gulyás Gergely (Budapest, 1981. szeptember 21. –) 2018 óta miniszterként vezeti a miniszterelnökséget. A befolyás-barométer szerint Magyarország 12. legbefolyásosabb embere. Ennek szép jeleként az új kormányban a kisvasutak…..
Nincs neve igazából ennek a mozgalomnak még, egyesek szemében nem több mint „visszatérés a normalitáshoz”, mások számára viszont kő-konzervatív felfogásúak ligája. Az ilyen rendszerek jellemzője kicsiben és nagyban is, hogy hangsúlyozottan ismeretségi alapon működnek (el sem tudnak képzelni a…..
TANÁCSADÁS MAXIMUMON Amióta kizárólag tanácsadással foglalkozik a Bankmentor, teljesen felpörögtek az események. A sok éves tapasztalat miatt, mind az ügyfelek, mind pedig az ezzel foglalkozó cégek sorban állnak a tanácsért. A leggyakrabban az elévülés és a végrehajtással kapcsolatos…..
Senki nem bújhat el A csomag 2022.05.31 07:53:17
Drága nyulacskáim, megpróbálom egy mondatban bemutatni Nektek a csomagot. Azt a csomagot, melyre nem ácsingózunk, mégis folyamatosan kapjuk. Nos, hát drága feleim lássátok szümtükhel ës szörnyülküdjetek, mik vogymuk:..
A találékony magyar ész képes túlbonyolítani alapjában véve egyszerű dolgokat is és különféle összeesküvés elméleteket gründolni, nincs ez másként az orosz-ukrán háború esetében sem. Egy konfliktus elején mindig nagy a porhintés, hagyni kell, hogy elüljön a por és magától kirajzolódjon a valós…..
Tökéletes kommunikációval adja el az Orbán-kormány a megborult költségvetési egyensúly helyreállítása miatt bevezetett intézkedéseket. A részletek csütörtökön derülnek ki, de a szerdai bejelentésből más sok mindent megtudhatunk. A bűvös szó: extraprofit Rövid, tömör, megjegyezhető. Valami…..
Áder János azt mondja, nyugodt szívvel távozik a köztársasági elnöki posztról. Lelke rajta! Az biztos, hogy a magyar közélet utóbbi 30 esztendejének talán legszürkébb alakjától veszünk búcsút, ami valószínűleg a kormány szimpatizánsai szemébe se csal könnyeket. Áder János teljesítette a feladatát.…..
Kage kyōi 2022.05.08 20:33:36
@Bandibacsi34: bezzeg a fidesz kormány az arab, türk, kínai, orosz, azeri barátaival. Az kell ide ! Hozzák a jurtáikat is !
Az angol három testőr-variáció utolsó oldalai. Bevezetés és első rész itt, második rész itt...
EGYRE INKÁBB MINDEN KI LESZ CENTIZVE A következő évek a legtöbb családban nem a megtakarítások felhalmozásáról fognak szólni. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell takarékoskodni. Sőt, azt gondolom, hogy takarékoskodni muszáj lesz, csak nem biztos, hogy így is marad félretenni való a hónap…..
Nézem, nézem a vereségre adott reakciókat, és azt látom, hogy az ellenzék nem tud akkora pofont kapni, amekkorát megérdemelne. Az emberi tisztesség minimumára is képtelenek, még akkor is ha "nincs tétje". Nem tudok mást mondani: elejétől a végéig ez egy értékelhetetlen söpredék. A 35% nem túl kevés,…..
Kage kyōi 2022.04.06 17:36:35
@Tata86: Itt nincs hisztéria.
ez a legszörnyűbb dolog ami ezzel a nemzettel történt.
Kage kyōi 2022.04.07 17:42:09
@Rodney_2: Nincs káosz. Kérdezd meg az alábbiakat magadban:
- tényleg fel kellett újítani a székházat?
- tényleg annyiba került amennyibe kellette?
- az egészségügy és az oktatás is kaphatna hasonlót?
és ez most nem a bélyeg ellen szól.
 A magát világpolitikai zseninek gondoló Orbán külpolitikája kudarcot vallott; a különutas „orbáni-Magyarország” egyedül maradt a Nyugat és Oroszország közt. Orbán végül magát szégyenszemre az oroszbarát Szerbia mellé kormányozta. Ha rajta és dacos természetén múlna (és ha megtehetné), akkor…..
Kage kyōi 2022.04.06 14:37:04
@camilló: bizonyos hogy nem Orbán.
Kage kyōi 2022.04.06 14:43:10
@Éhes ló: a többség nem nézte és vagy nem tudta az igazat. Orbán militáns szövegei után elhitte hogy ő a béke angyala.
A vasárnapi választáson kiderült, hogy a demokrácia a magyarok többségét nem nagyon érdekli, ennélfogva nem sok értelme van már közéleti dolgokról beszélgetni vagy vitatkozni nyilvános fórumokon. A Fidesz fokozatosan elérte azt is, hogy az értelmiségi ember ne akarjon kitűnni, csupán belesimulni a…..
Kage kyōi 2022.04.05 10:10:00
@DFK: orbán még több hülyeséget beszélt. Például hogy erősebb nemzetállamok kellenek, meg erősebb eu- a kettő üti egymást.
Kage kyōi 2022.04.05 10:10:32
@ulpius66: ennél többet összehordott bármely fideszes blog
Kage kyōi 2022.04.05 10:13:06
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Milyen nagyúr?
te talán azt hiszed az osztatlan tulajdon magyar gazdáé lesz?
nem !
A Pártállam viszi mindet !
a fidesz lerohanta a Vidéket és kisajátította magáénak.
nézz utána kik az új nagyurak.
ne ülj a fotelben.
meg fogsz lepődni !
Zdrasztvujtye továrisi! Gyönyörű napra ébredtünk, süt a Nap ezerrel, szép az élet, én meg éppen úton vagyok a trópusi Dániába biszniszből kifolyólag. Lássuk csak mi történt itt tegnap. Íme a véleményem, az meg, hogy mi lesz holnaptól, fogalmam sincs, azaz de. Megnyerte a fideSS-NLP (nem létező…..
killtheradical 2+2=1 2022.04.04 07:41:35
"2018-ban jó néhányan azt gondolták, hogy kettő meg kettő az öt, most pedig kiderült, hogy kettő meg kettő az egy." - Schiffer András, 2022.04.03. Én nem szóltam. Kussolok egy ideje, mert ha szólok, akkor emezeket gyengítem, amazokat  meg erősítem (vagy fordítva, kinek-hogy). Csak bizalmas körben…..
Kage kyōi 2022.04.05 09:17:01
@Nancsibacsi: az a baj hogy rengeteg Marshall segélyt kaptak és abszolút nem látszik az országon - a haverjaik arcán viszont igen. Ezer milliárdok tűntek el.
Ez nem ballibsi propaganda, kérlek nézz utána. Ők is vettek fel hitelt. Még többet mint a szocik. Ha pedig azt mondják- a válság miatt, akkor hazudnak, mert a szocik is ugyanezért vették fel ÉS ugyanezért lettek megtámadva.