Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucifer1990

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nexus Az elátkozott portéka 2018.06.25 23:15:50
Nagyon ritka pillanatok egyike mikor környezetem kellékei egy pillanatra olyan egyveleget alkotnak melynek „illatát” mélyen magamba szívom és hatására belém hatol egy különleges érzés.  Részben olyan, mint egy felismerés milyennek is láttam a világot, az embereket és a döntéseket, amiket hoznom…..
A mai nap kicsit bele másztam az internet pöcegödrébe és bulvár cikkeket olvastam. Nem sűrűn csinálok ilyesmit, de olykor túl sokáig van a telefon a kezemben. Ezzel párhuzamban imádom a sport minden fajtáját főleg a küzdősportokat. Azonban most egy hazai úszó fenomén magánéleti szennyeséről…..
Kezdésként egy kis aláfestő zene, ami alatt bőven elolvashatod a kis szösszenetem. https://www.youtube.com/watch?v=kmW2yAYhMmM Az elmúlt időszak történései akaratom ellenére folytonosan visszatérő gondolatok újabb és újabb megközelítésére kényszeritett. Olyankor felelevenítem a múltat, hogy hány…..
Nexus Keserédes boldogság 2018.05.01 15:59:46
Életem során nagyon sok apró történetet kísértem végig külső szemlélőként. Ennek oka talán, hogy a környezetemben élő emberek könnyen megnyílnak, aminek az általuk elmondott indoka az, hogy jól tudok figyelni. Ez talán igaz is. Nem nagyon foglalkoztam eme tulajdonságom feltérképezésével, hogy mégis…..
A legutóbbi két rész többnyire a passzív agresszivitásról szólt, illetve az azzal járó negatív következményekről, ha nem a megfelelő módon vezeti le az ember és BDSM „hovatartozástól” független. Valóban egy szeánsz, együttlét vagy bármilyen intimitással bíró tevékenység teljes odafigyelést igényel,…..
A legutóbb azt fejtegettem, hogy az elfojtott, passzív agresszió negatív valójában is megjelenhet egyes szituációkban, mint ahogy a BDSM együttlétek, játékok során. Az, hogy magát a passzív agresszivitást mi okozhatja rengeteg magyarázat van. Kisebbségi komplexus, akaraton kívüli kiszolgáltatottság…..
A passzív, elnyomott agresszió jelensége nem ritka manapság. Rengeteg szituáció adódhat, amikor nyelnünk kell egyet és továbbsiklani az eset felett. Ez önmagában nem probléma. A probléma ott kezdődik, amikor nem tudja az adott személy levezetni ezt sehol, mert nem elég kreatív, nincs rá lehetősége,…..
Nexus Oh, te édes delírium!!! 2018.03.02 14:17:55
Rengeteg beteg sztorival találkozunk életünk során, amire már azt mondjuk, hogy ez még nekünk is sok. Emellett azért ismerjük be mi magunk is meglepődünk, mi rejtőzik a tudatalattinkban, ami a sok furcsa és irreálisan perverz álmokat generálja. Aztán ott vannak a fantáziák, amik izgatnak, hajtanak…..
A mai nap megnéztem gyerekkorom egyik kedvenc intimitással foglalkozó filmjét. Az Emmanuellé című film második része volt. Felidézett nagyon sok gyerekkori emléket, amikor kezdtem megbarátkozni a szexualitással, intimitással. Ugyan már rég tudtam, mi fán terem a szex, de akkoriban, 12-13 évesen a…..
Az ember nap mint nap szembesül szinte mindenhol azzal, hogy akármerre jár és ismerkedik bekategorizálják egy bizonyos ember típusnak jellemvonásai, külleme és tettei által. Ez alól a BDSM sem kivétel! Amióta részét alkotom a BDSM közösségnek jó magam is lépten, nyomon szembesülök azzal, hogy…..
Nexus Vadorzók éjszakája! 2017.12.09 00:19:52
Egy óriási erdő közepén találom magam, melyet sűrű köd borit. Épségben vagyok, semmi bajom.  Egyedül vagyok, teljesen elveszettnek érzem magam a fák rengetegében és sehol egy ösvény, amin elindulhatnék. Nem ismerve a terepet és annak veszélyeit úgy döntök ösztönös megérzés alapján indulok neki, hogy…..
  A zene mindannyiunkra hatással van és ez alól én sem vagyok kivétel. Leraktam magam nyugalmi állapotba és elkezdtem böngészni a zenék közt. Akarva akaratlanul olyan zene számokat választottam ki, amik sportolói motivációként szolgáltak régen. Ennek hatására előkapartam a régi érmeimet, kupáimat,…..
Korunkban egyre inkább kezd vírusként terjedni a megcsalás avagy a szeretői viszony kialakítása. Ennek több oka is lehet. Egy részről sokkal elfogadottabb lett aminek több eredője is van. Nem szeretném mindet kivesézni de íme egy példa. Gondoljunk csak Clinton bácsira akiről szintén kiderült, hogy…..