Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bréniek

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis híján balesetet okozott az a járművezető, aki a megkülönböztető jelzéseit használó mentőautó „farvizén” haladt lendületesen a szombathelyi Vörösmarty utcában. Az esetről videót is készített a szemközti sávban közlekedő gépkocsi fedélzeti kamerája. A szirénázó mentő a kórház irányába tartott,…..
Maga a Tibi atya brand és megalkotói, Magyarország egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb közösségi véleményformálói. Amit ezek a srácok elértek az bizonyítja, hogy jó gondolatokkal és kitartással igenis el lehet idáig jutni. Bámulatos és vitathatatlan teljesítmény, ami példaként álljon mindannyiunk…..
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
bréniek 2021.01.16 18:22:22
@hereverő heverő: nem engem minősít, ha neked szimpatikus a másik veréb
bréniek 2021.01.16 18:23:26
@Ármándójózsi: az összeset le lehetne simán húzni a WC-n, és kiírni, hogy szorri, lófasz karakterek voltatok, majd a köveetkező szériában talán...
Kórházi kezeléssel végződött egy átlagos hétköznap a blogunknak nyilatkozó Dunakeszin élő lány hozzátartozója számára. Riportalanyunk névtelenséget kért, de röviden elmesélte, hogy közeli családtagját elgázolták egy olyan helyen, amiről évek óta lehet tudni, hogy zebráért kiált. Mégsem történik…..
Hónapok óta folyik a hecc- kampány egy teljes szakma, jelesül a taxisok ellen, akik között természetesen van ilyen is, olyan is. A Városi Kurir szóra bírt egyet az érintettek közül, aki ugyan, csak inkognítója teljes megörzése  mellett, de nyilatkozott, és nem az íróasztal mellől felállva, hanem…..
bréniek 2016.08.29 15:46:06
@cukrosleves: ez kurvagyenge mentegetőzés, ülj le, egyes...
Egyébként te egy ilyen sárga foskupacban ülve kommentelsz?
bréniek 2016.08.24 06:29:20
@Rónarider:
1. eltévesztetted. itt nem kíváncsi senki arra milyen keményf.szú androidhuszár vagy, aki a szar telefonját 2 perc múlva már rootolja.
2. az előző pont tévesztése azért adódik, mert alacsony az értelmi képességed.
3. az előző két pontból egyenesen következik, hogy nem esett le: nem az a lényeg milyen telefon, hanem a jelenség.
Amikor Phil Anselmo részegen karlendített a Dimebagre emlékező Dimebash bulin, nem is sejthette, hogy mekkora negatív véleménylavinát indít el önmaga és zenekarai ellen. Habár több helyen is bocsánatot kért és kihangsúlyozta, hogy ő bizony azt nem úgy gondolta, a Downnak addigra…..
  Ha már dohányzásmentes világnap, akkor nézzük meg, mi a helyzet Magyarországon. Egy felmérés előzetes eredményei szerint 2014 végén a magyar felnőtt lakosság 29 százaléka dohányzott, amely nem változott számottevően a 2009-es eredményhez (31 százalék) képest. A középkorúak esetében ugyan…..
A 12 eddig megjelent Marvel Moziverzumos filmben már elég sok, a képregényekből ismert karaktert láthattunk. Sőt az eddig bejelentett 14 új film is tartogat számunkra elegendő meglepetést. Azonban van 7 karakter, akiket úgynevezett "easter-egg"-ként csak elrejtettek a szemfüles rajongóknak...
Gigaposztot küldött nekünk László, aki Samsung okostévéje sokadik szervize után köszönte a lehetőséget, de inkább egy cserekészüléket szeretett volna. A gyártó inkább levásárlást javasolt, amit kicsit ugyan nehezített, hogy az illetékes helyet (Bemutatóterem.hu) épp akkor…..
Hogyan kerüljük el a hamisítványokat? Az alábbi összeállítás segítséget nyújthat. Nyilván a legbiztosabb módja, hogy hivatalos kereskedőtől vásárolunk, legyen az egy bolt vagy weblap, esetleg egy jó hírű áruház. Néha azonban nehéz ellenállni az alacsony áraknak, a…..
bréniek 2014.06.24 14:25:25
Nem létezik olyan konyha, ami elég nagy lenne. Ezt csak azok a nők érthetik meg, akik próbáltak már tökéletesen berendezni egy konyhát, de valami mindig gondot okozott. Nem fér el a hűtő? Nincs hely a turmixgépnek és a mákdarálónak? Lássuk, hogyan lehet takarékoskodni a hellyel.A…..
Tudjuk, nem mai darab, de mi csak ma találkoztunk az Iszonyú Viccesen Röhögő Kevésfogú emberrel, aki eredetileg spanyolul mesél valamit, de hogy mit, azt nem tudjuk, és végü is nem is olyan fontos, mert a magyar internetes népművészek "Egy TDI-s elmeséli kalandját a VTEC-el.…..
Aki hitelt vesz fel, ne csodálkozzon, ha visszakérik – kamatostul. Egyes devizahitel-adósok viszont, úgy tűnik, csodálkoznak, hiszen a Kúria csütörtöki döntése nyomán Orbán Viktor házához indultak tüntetni. Pedig ha van valami, amiről a miniszterelnök tényleg nem tehet, az az,…..
bréniek 2013.07.09 16:15:36
@==T==: kedves T, a jó kurva anyád!
A röpke pornókarrierjét követően immár 10 éve lenge felsőben DJ-skedő Niki Belucci (polgári nevén Pósán Nikolett) már évek óta az egyik legfelkapottabb külföldi sztár-DJ a horvát partyvilágban. Az Ibiza utáni második legnagyobb európai techno-buliszigeten, Pagon immár…..
bréniek 2013.05.30 23:00:02
@Quentin vagyok Montargis-ból:

"És még jó fej is a csaj. Nem egy Einstein, az tény, de emberileg nagyon rendben van"

ezt honnan veszed? ismered netán? mondjuk én igen, de ez a kép valahogy nem jött át...
bréniek 2013.05.30 23:37:53
@Quentin vagyok Montargis-ból: ja, az más! tehát legalább 5 percet beszéltél vele. ok. :D
Zseniális videót találtunk a manna.ro-n, amiben a nyíltan meleg humorista, Paul De Leeuw élő délutáni talkshow-jában a szoptatás fontosságát saját példáján mutatja be. A humorista vendégei olyan anyák voltak, akik elajándékozzák a felesleges anyatejet, egyikük pedig…..
bréniek 2013.05.23 14:54:00
Elismerték a hibát, de a cég nem akart fizetni. Az igazgató bujkált, a biztosító mosta kezeit, a kár kétmillió forint. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
"Great design for everyone".  - találjuk a MOO weboldalán. A többek között mini névjegykártyákat, képeslapokat készítő cég január 5-én indította el szolgáltatását, amellyel Facebook Timeline-unkból egyedi névjegykártyát készíthetünk.A MOO szerint a design a…..
Néhány hónappal ezelőtt hívott nosztalgiára az egyik legnagyobb hazai internetes portál, Budapest legjobb, mára már bezárt szórakozóhelyét keresvén. Innen jött az ötlet, hogy összegyűjtsük a magunk kis kedvenc szórakozóhelyeit országszerte, melyek ma már nem üzemelnek.…..
Kevés vállalat számára jelent ma már újdonságot, hogy lehetőségük van Facebookon keresztül is a célcsoportjaikba tartozókkal kommunikálni. A Facebookon folyó kommunikáció folyamatosan fejlődik, érik, formálják a benne résztvevők, nem csak az adott közösséget, hanem a social…..
Attila botokkal ütheti 3 szájtja nyomát, az összeset kitörölték, miután azok túlterhelték szolgáltatója rendszerét. Ahelyett, hogy például csak lelötték volna.Weboldal fejlesztéssel foglalkozom és egy tárhely szolgáltatónál volt hostolva 3 domain. Aztán a szolgáltató arra…..
bréniek 2011.04.15 22:51:00
@KWP: ezt azért erős kijelenteni ;)
A kommented sima reklám, annyit is ér.

Az, hogy a kiskölök egy reseller fiókkal tolja a foskupac szerverekről a tárhelyet, nem a cpanelt minősíti.

na menj vissza ahonnan jöttél, és csinálj valami normális weboldalt, ert ez a mostani egy kalap szar >:)
Gabi dühöng, hogy átverték a Metro áruházban, mert lekaparta a 399 forintos olcsó DVD címkéjét, és kiderült, hogy a cucc eredetileg még olcsóbb volt. Ahogy a nagy-nagynéném mondta, skandallum! Az hiszem, ezt hívják olcsójánoskodásnak, főleg, ha tényleg átcímkéznek blikkes…..
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
bréniek 2010.11.15 20:42:42
@Afterforever301: te mi a faszról beszélsz baszodalásan?
bréniek 2010.11.15 23:30:51
@Secnir: istenem te nagyon okos....
az autókereskedőktől is hajtsd ki a 4.2 quattro benzines fullos audit, mert a flyereken azzal promóznak, közben meg az egynégyes fapad árát írják alá lemezfelnivel.

balfasz.
bréniek 2010.11.15 23:32:10
@Afterforever301: és ezen mit nem értesz te agyhalott?
140ezer forint. idióta vagy te is. igazi grammatikanáci :)
Volt itt szopatás minden téren, teljes információhiány, aztán félnapnyi várakozás után sorátrendezés, aminek köszönhetően Handrás elsőből utolsó lett, de végül újabb félnapnyi várakozás után végre megkaparintotta a készüléket, és most már azzal hesszel Párizsban.…..