Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r0mantik

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
r0mantik 2019.02.22 02:56:58
Azt a hv írót kéne szaros/szöves strandpapuccsal csapkodni, akinél Anikó élvezhető kategória volt műsorvezetőként.
Ugyanolyan fosh volt, mint az összes többi. Bájdövéj ha Puskás kezét lekötözték volna, és kevesebb metamfetamint vesz magához, még akár jó is lehetett VOLNA. Azt nem tudom megérteni, hogy egy ilyen trashtalk szerű műsorba mint a belevaló, miért állítanak be egy fogyatékost aki csak egymás után bedob szavakat (jesztüdéj máj frendsz, almafa műsorvezető vagyok), vagy a másik a szilikonnal telepumpált, de mocskos szájú, és magáról kurvára sokat képzelő Baukót...
Anikó-PP vonalra vissza: ezeket folyamatosan nullázták az élők alatt a bentiek. Lilunak nem egyeneset válaszoltak anno, visszakérdezett. Ha terelt a bentlakó, dobta a beszélgetést, és lehetett gondolkozni mit baszott el az illető. Tudtak szavakkal büntetni. Ez a két díszfasz meg... Hogy basszátok meg nem volt elég over100 nap a lekonfnál megjegyezni, hogy "most pedig a fogyatékos sukárgyerek jön a belevalóval, maradjatok velünk", minden egyes adásvége főcímnél lehetett látni, hogy mondat vége, hangsúly le, a gyártásvezető ráodrít a fülére, hogy BELEVALÓ BAZMEG! és akkor gyorsan elhadarják....

Szánalmas a szerkesztőgárda is, ohne fantáziával.
Iskolahét. Brávó.
Együnk bogarakat. REVOLÚSÖNERI!
Táncoljanak egymásnak fehérneműben a lakók. TVÁJSZISZÖMÉJZING!!!!!4444NÉGY!!!!

Meg a büdös lófaszt! Mindegyiket kibaszni, kereni új gyártásvezetőket, kreatívokat, MŰSORVEZETŐKET, és lehet nekiállni a szarból várat építeni, mert ez az évad gyenge volt, mint egy aszott lepke fingja...
r0mantik 2019.02.22 03:08:05
@SzilajSzilard: ne haragud: egy évadot néztünk?

"...ezt komolyan nem értem hölgyeim és uraim"

Annyira jól lehetett látni hol fogy el a megírt szöveg a papírról/prompterről, és hol kéne bele némi ad-hoc kreativitás.

A kurvás vonaladdal egyetértek btw, továbbfonnám viszont. Az ÖSSZES lakó 1 hónap után terebélyesedő hájas valagára SEM kíváncsi szenki, az étvágyam elment az utolsó 4 pitscha látványától, ahogy zsírba vág a 2 számmal kisebb tanga. Ja, mert olyan csúcsgasztrót toltak végig, hogy túró rudi-nutella-energiaital, fagyasztott pizza. Ez ám aztán a valami! A sok panelproli vérszemet kapott a "bármit rendelhettek, és mivel van energiaital szponzor, ezért a májatoknak is ingyér' baszhattok oda" kombótól.
A faszomér' csak a döglés megy, meg a sportolós HÉT után sírás, hogy hírtambazmeg?!?!?!
Állj fel te nagyvalagú szefós, és a 10. csokirudi (khmmm áthallás :D) helyett mozgasd meg a picsád.
Nem kell farmnak lenni ahhoz, hogy megmozgassák a valagukat, de terelni kell őket.
Most pl pont annyira szarták le ki mennyit bagózik, hogy cigimegvonás sem volt. 1 doboz/fő/nap aztán csókolom...
HV írókat be szerkiknek, a sok okos gyakornok bölcsészt meg kibaszkodni a picsába onnan.
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
r0mantik 2019.02.01 11:50:54
@tildy[UK]: menj el egyszer repterlatogatasra, ahol korbevisznek, es elmeselik miert alkalmatlan az 1-es terminal a fapadosoknak: mert kicsi a kapacitasa. Ilyen fordulasi idokkel (30-40 perc) nem tudjak ott megoldani, ezert kellett az uj terminal.
Balázs utazik Poggyászveszély! 2018.11.22 14:57:02
Lakat, gyorskötöző, fólia vagy a poggyászbugyi a legjobb megoldás a reptéri fosztogatások ellen? Poggyászveszély címmel forgatott az ATV Heti napló stábja a budapesti repülőtéri lopásokról. Bihari Ádám riporter ismerősöm hozzám is eljött pár kérdésre. A riportban megszólalt repülőtéri rakodómunkás,…..
  Nem tudom, hogy mennyire ismert a dolog, de van most ez a verseny a lángossütők között, amit az egyik étolajgyártó hirdetett és szavazni lehet a legjobb lángososra. A tét nem túl hatalmas, nem is túl kicsi: 500 liter étolaj a győztesnek, 250 liter a második és 100 liter a harmadik…..
r0mantik 2018.07.27 10:02:17
@dr. Nagy Gábor: pont annyira érdekli ezek szerint az Indexet ez a híres blog, mint a ti híres lángosozótok. Veréb...
Egyébként meséld már el milyen doktor vagy. Mert azt írtad senki nem mondta, hogy te jogász vagy, a nickedben mégis ráutalóan kinyilatkoztatod, hogy te márpedig DOKTOR nagy gábor vagy. Mesélj.
Ja, a feljelentés: igazi suttyó vagy, hogy meggyőződ apád arról, hogy egy ok által kiváltott okozatra rá lehet riposztolni egy feljelentéssel.
Inkább vennéd el a hülye barátnődtől a telefont, ami minden probléma gyökere volt.
Gyökér.
r0mantik 2018.07.27 13:20:39
@nemorino: az ilyeneket hívták anno jogtanácsosnak nálunk. Az ilyen névjegyeket basztuk ki élből a kukába. :D
r0mantik 2018.07.27 14:15:45
@230e: neeeem! Nálunk anno az összes jogtanácsos jogász végzettséggel rendelkezett (csak ahhoz hülyék/csórók voltak, hogy ügyvédként elhelyezkedjenek). Na ezeket nem vette senki komolyan nálunk. ;) Mint ezt a wannabe lángossütődoktort. :D
Fotó: Kollányi Péter / MTI "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak" - mondta a Blikk tudósítása szerint Gálvölgyi János a Madách Színházban, a 70. születésnapja alkalmából rendezett…..
Thaiföld egyike azoknak az országoknak, amelyek ugyan a világ másik végén vannak, mégis ehhez képest meglepően sok magyar él ott, vagy látogat oda rendszeresen. Érdekes hely, hiszen miközben meglehetősen kemény a saját állampolgáraival szemben (ha finoman akarok fogalmazni), a…..
A professzionális fotózás rengeteg tudást és még több pénzt igényel. Főleg ha valamit profi szinten szeretnél csinálni. Ám nem minden esetben van szükség egy-egy drága eszközre, mivel otthon is tudsz csinálni pár egyszerű kelléket. Most pedig a BoredPanda segítségével mi is meg tudjuk ezeket…..
r0mantik 2017.08.30 16:29:28
@Levente B.: Aki meg nem tud/akar utómunkázni, annak hasznos.
TINTA blog Tegezés a magyarban 2017.08.08 10:00:00
A szociolingvisztika egyik legfontosabb felismerése, hogy magához a nyelvhez hasonlóan a nyelvhasználat is rendszert alkot, amely a nyelvi rendszernél jóval érzékenyebben reagál a nyelven kívüli hatásokra. Minden nyelvben – ha a nyelvi rendszerben nem is, a nyelvhasználatban mindenképpen –…..
r0mantik 2017.08.09 14:30:23
@inebhedj - szerintem: francokat. A hajam kihullik az ilyen negédes, bizalmaskodó "arra kérnélek Téged" "Veled a legjobb" írásoktól...
A kérdést a Gizmodo is felvetette, és körülbelül ugyanarra jutott, amire mi ketten Ádámmal: a következő hónapok egyik legnagyobb változása az lehet, hogy a merevlemezt opcionálisan lecserélik a MacBook Prókban valamilyen memóriaalapú háttértárra.Ezt az állítást két úton is…..
r0mantik 2011.01.26 10:15:19
@GK / LKA: hasznaljuk szerverekbe, 6-8000-es nagysagrendu masodpercenkenti adatbazis lekerdezeseket vigan szolgal ki evek ota.
r0mantik 2011.01.26 10:19:48
@GK / LKA: corsair-eket hajtunk ilyen celokra SF-1200 -as vezerlokkel.
Barki barmit mond, a Kingston nagyon kullog a mezony utan ;)
Vagy intel, vagy a fentebb emlitett.
Es leginkabb nem az SSD tipusa a lenyeg, hanem a vezerloe.
Varánusz A Szíjon túl 2010.12.18 08:00:00
Tegnap este döntősorozatának utolsó állomásához érkezett a Megasztár 5. Az a sorozat, aminek először kellett szembenéznie a népszerűségi versenyben egy külföldről vett, és onnan minden elemében ki és lemásolt szériával, az X Faktorral. Rá is fért a formátumra egy…..
r0mantik 2009.12.07 22:55:34
Botrány. Keleti Györgyi és két barátnője ellátogatott egy pesti bárba vacsorázni, borozgatni. A dekoratív hölgyek felkeltették a szórakozó fiatalok figyelmét, kik folyamatosan szóval tartották őket az asztaluknál. A lányok elmondása szerint mindenki, aki odament hozzájuk…..
Azt gondolnánk, hogy valójában édesmindegy, hova töltögetjük videóinkat, a kutya nem fog rátalálni. A lényeg az, hogy a blogunkba be tudjuk ágyazni a felvételt, úgyhogy blogunk olvasói meg tudják nézni. De ennyi. Nos, egy nemrégiben készült elemzés szerint nem teljesen mindegy,…..
r0mantik 2008.07.21 07:38:03
vimeo.com/ mint olyan szóba sem jön?
Karajul tudja a szélesvásznat, nagy felbontást. Ráadásul ha jól tudom magyar érdekeltség.
Én azt preferálom.
Végre egy jó zaftos iPhone-pletyka: a Register szerint Steve Jobs játszadozik a gondolattal, hogy fizikai billentyűzettel ellátott iPhone-modellt vezessen be, üzleti felhasználók számára. A Reg szokásosan idegesítő stílusában megírt cikk azt állítja, egy (természetesen) névtelen…..
r0mantik 2008.07.02 12:39:57
Hivatalosan is itt van a Nokia Supernova sorozat, a L'Amour utódja. A középkategóriás négyesnek két szokványos, egy szétnyitható és egy szétcsúsztatható modell a tagja. A Nokia 7610 a szétcsúsztatható, ebben személyre szabható a gombok világítása és a háttérkép. A sorozat…..
A Zugügyvéd az alábbi levelet azért teszi közzé, hogy eloszlassa azt a téveszmét, attól, hogy valaki nem jelentkezett ki az eladott lakásából, csak a lakcímkártya alapján semmilyen jogot nem formálhat az ingatlanra. Tisztelt "Zugügyvéd"! Érdeklődni szeretnék, hogy mi a…..
Mandiner blog A király ösvénye 2008.05.24 09:01:00
 Tériszonyos-e vagy? Izzadt-e már le a tenyered egy videó megtekintése közben? Avagy szeretsz-e túrázni a legvadabb helyeken, egy jó és egy rossz mozdulat közötti leheletfinom különbségre bízva egy szem életedet? Akkor tedd próbára magad a király ösvényén,…..
Appleblog Gyors lesz az új iPhone 2008.05.24 09:12:00
Az ausztrál Telstra telefontársaság egyik vezetője a ChannelNews-nak adott interjúban számszerű adatot közölt az új iPhone-ról, nevezetesen, hogy a telefon akár 42 Mbps letöltési sebességet is produkál majd - adta hírül a tévécsatorna. "Tudjuk, mi érkezik, láttuk már az…..