Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakoczki

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
54 éves vagyok, tele életkedvvel és tapasztalattal. 8 -azaz 8 db- államilag elismert iskolai végzettségem van, a legmagasabb OKJ-s felsőfokú, egyik sem diploma.....ja és nincs nyelvvizsgám. Annak idején mi az oroszt tanultuk, de....ugyan minek? Ezzel senki sem törődött, hogy ennek a…..
kakoczki 2011.01.17 18:28:04
@manyuska: Egyetértek veled ! Itt nem is arról van szó, hogy nyelveket beszélj, hanem arról, hogy az 50-es már sehová nem kell. Nem is jelentkeztem olyan helyre ahová nyelveket kértek. Egyszerűen, nem volt kapcsolatom-ismerősöm aki segített volna, ja és nem vagyok már 20 éves, "csak" tapasztalt, szorgalmas, és tudok maradni késő estig is , ha kell, de akkor sem kellek és kész ! Na ez a felháborító diszkrimináció.
kakoczki 2011.01.17 18:29:39
@vipman: mert elmúltál 54. Ez van, szomorú tény ! Ez ma Magyarország.
 Hideg szél söpri végig a várost. A decemberi tél bekeményített. Aki az utcán van, ilyenkor összébb húzza a kabátját és igyekszik melegebb helyre érni. Nos, ez ma nem a városháza. De nem ám azért, mert elromlott a fűtés. Egyszerűen a légkör fagyott meg. Új reflexeket…..
 Nemrég bemutattunk egy videót, melyben egy szomjas "fekete fiú vizet akar" és ezért élő műsorban megissza a műsorvezetők vízét.  A Music is Life nevű szervezet rendezte ezt a gerilla kampányt, amelynek kapcsán a víz szerepére és értékére próbálták…..
Greenpeace Magyarország Kutyák 2010.09.23 07:41:00
Az elütött kutya végül megúszta...
 2010 július 23-án 3 órakor 89 éves korában meghalt Dorothy Stowe, a Greenpeace egyik alapító tagja. Életútja sokunk számára példaértékű lehet, hiszen életét arra tette fel, hogy jobbá tegye a világot. Amellett, hogy részt vett a világ vezető zöldszervezetének…..
 Nemrég egy kisebb vita alakult ki egyik bejegyzésünk - A tanácsok a kevesebb olajért- kapcsán, hogy mégis hogyan lehet kerülni a palackos vizet? Sokan állították, hogy nem szívesen isznak a kétes eredetű csapvízből, hanem inkább a biztos és jól bevált ásványvíz mellet…..
1996 előtt az Arctic Sunrise még „a másik csapatban játszott”. Fókavadászatra használták és a francia kormány tulajdonában volt, amely leszállópályát tervezett az Antarktiszre, pontosan a pingvinek fészkelő területére. Mostanra a leghíresebb Greenpeace-s hajók…..