Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K K K

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schmidt Mária szerint „a Nyugat nem tanúsít kellő együttérzést, empátiát Kelet-Európa felé, pedig mi mindent megtettünk, hogy hozzájuk tartozhassunk." Pontosítsuk: nem az Orbán kormány tett meg mindent, hanem a baloldali és liberális elit tett meg mindent a Nyugathoz tartozáshoz. És pont ezt rója…..
Egy populista hatalom soha nem lehet konzervatív, mert vagy a nemzetét akarja a megvédeni a „fajok harcának” dzsungeltörvényétől, vagy a „dolgozó kisembert” a globális, transznacionális kapitalisták kizsákmányolásától. Amíg a konzervativizmus egy adott hagyományos rend ápolásáról és lassú…..
      Prof. Dr. Deutsch Tamás az "azért Tomikám mindkettőnknek jobb, ha Brüsszelben piálsz, mintha minket kompromittálsz valami hülyeséggel" díj kitüntetettje azt nyilatkozta, hogy 76 milliárd eurót akar elkölteni az Unió kutatás-fejlesztése (a Horizon Europe programról van valójában szó) és…..
A Figyelő valahogy megszerezte és nyilvánosságra hozta Volner Jánosnak a Jobbik választókerületi elnökei felé címzett, zárt terjesztésre szánt levelét. A levélben a Jobbik alelnöke, élesen bírálja a pártvezetést, mert az szorosabbra vonná az együttműködést a szerinte liberális és gyakorlatilag…..
Szerencsém van azokkal a CBA-boltokkal, amelyekben vásárolni szoktam. Igaz, van, amelyikbe már vagy huszonöt éve járok, sajnos együtt öregszem az ott dolgozókkal. A fiatal fruskaként megismert pultos hölgy két gyermekes családanya, a hentes kölkei is megnőttek, ismerős arcok, na. És akikkel ilyen…..
K K K 2018.07.12 15:13:45