Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K K K

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágoston László: "Mióta nem vagyok keresztény, egyre jobban értem Jézust. Hogy milyen lehetett a küzdelme a konzervatívokkal (vö: farizeusok) és milyen lehetett egy értetlen, önző, ostoba világban kommunizmust hirdetni (vö: add oda mindened a szegényeknek, osszátok meg, amitek van, és ne keressétek a…..
Ha az Ellenzéki Összefogás azon dolgozna, hogy a 2022-es választásokon a most még irreálisnak tűnő kétharmados győzelmet elérje, akkor ez az ambiciózus cél megtermékenyítő hatású lenne mind a kampány tervezésére, mind annak a lebonyolítására! Ennek alapján a választópolgárok megcélzott körének…..
Több mint 20 Samsung TV-t teszteltünk a legújabb tesztpadon. A Samsung tévék általában véve nagyon sokoldalúak, és jó vagy még annál is jobb képminőséget tudnak nyújtani. A Samsung a LED-es modelljeiről ismert, amelyek általában nagyszerű játékfunkciókkal rendelkeznek. A Samsung 2021-ben mutatta be…..
K K K 2021.11.14 01:23:56
Folytatja „stoppos kampányát” a kormány abban a reményben, hogy a bizonytalan szavazók jelentős részét sikerül saját táborába terelnie. Azzal ugyanis, hogy Rogán Antal és kommunikációs gépezete Gyurcsány Ferenccel riogatja az embereket, el akarják terelni a figyelmet Orbán Viktor és körének zavaros…..
K K K 2021.11.02 19:28:18
@BiG74 Bodri: A dolog még egyáltalán nem dőlt el! Nagyon lényeges, hogy '22-ben 2/3-dal, vagy 4/5-del nyer a fidesz. Ez nagyban függ attól, hogy a böszme mennyire engedi mekegni a retardált mzp-t. Az utóbbi napok migránst szopó, rezsi költség emelést szorgalmazó böffentéseivel 5% támogató ugrtott... Valamint, még le is kell cummantania a böszmét, kurcsótánynéhez már nincs gusztusa.
A kiindulópont az 1945-ös első szabad és demokratikus nemzetgyűlési választás. Ekkor "a jogosultak 92,52%-a élt szavazati jogával. Ehhez hasonló részvételi arány azóta sem volt Magyarországon, és inkább hasonlítható a korszak és az elkövetkező évtizedek nyugat-európai politikai részvételéhez. A…..
Schmidt Mária szerint „a Nyugat nem tanúsít kellő együttérzést, empátiát Kelet-Európa felé, pedig mi mindent megtettünk, hogy hozzájuk tartozhassunk." Pontosítsuk: nem az Orbán kormány tett meg mindent, hanem a baloldali és liberális elit tett meg mindent a Nyugathoz tartozáshoz. És pont ezt rója…..
Egy populista hatalom soha nem lehet konzervatív, mert vagy a nemzetét akarja a megvédeni a „fajok harcának” dzsungeltörvényétől, vagy a „dolgozó kisembert” a globális, transznacionális kapitalisták kizsákmányolásától. Amíg a konzervativizmus egy adott hagyományos rend ápolásáról és lassú…..
      Prof. Dr. Deutsch Tamás az "azért Tomikám mindkettőnknek jobb, ha Brüsszelben piálsz, mintha minket kompromittálsz valami hülyeséggel" díj kitüntetettje azt nyilatkozta, hogy 76 milliárd eurót akar elkölteni az Unió kutatás-fejlesztése (a Horizon Europe programról van valójában szó) és…..
A Figyelő valahogy megszerezte és nyilvánosságra hozta Volner Jánosnak a Jobbik választókerületi elnökei felé címzett, zárt terjesztésre szánt levelét. A levélben a Jobbik alelnöke, élesen bírálja a pártvezetést, mert az szorosabbra vonná az együttműködést a szerinte liberális és gyakorlatilag…..
Szerencsém van azokkal a CBA-boltokkal, amelyekben vásárolni szoktam. Igaz, van, amelyikbe már vagy huszonöt éve járok, sajnos együtt öregszem az ott dolgozókkal. A fiatal fruskaként megismert pultos hölgy két gyermekes családanya, a hentes kölkei is megnőttek, ismerős arcok, na. És akikkel ilyen…..
K K K 2018.07.12 15:13:45