Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaspra12

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fel akarod hívni a kedvesed. Két mobilod van, Régi és Új. Régi pár hónapja felmondta a szolgálatot, s a szervízben azt mondták, olyan sokba lenne a javítás, hogy jobban jársz, ha veszel egy másikat. Így tettél szert Újra. Szóval melyiken fogod most felhívni a kedvesed? Naná,…..
Nyilván nem buzdítunk senkit az alábbi videón látható tevékenységre, továbbá szakszerűséget se nagyon keressetek a fiatalember mozdulataiban. Úgy áll szegény srác kezében a "sikító", mint a nagyiéban egy táblagép. Ettől függetlenül jó látni, hogy nem csak faluhelyen…..
Az ember nem tudja elkerülni a személyes ügyintézést, ami azzal jár, hogy megkeseredett és undok ügyintézőkkel kell találkoznia. A mosolytalan ügymenet már megszokott jelenség, de a parasztság egy új elem a gépezetben.A helyzet nem szokatlan. Személyesen kell elmenni a bankba, mert…..
Harmadik hó harmadikán idén már harmadszorra látogattam Szegedre - de persze nem a számmágia miatt, hanem mert aznap volt az új 2-es villamos első üzemnapja (az ünnepségek, bevezető ingyenmenetek még előző nap megvoltak, azokról lemaradtam). Korábban már lelkesedtem egy…..
Mikor már senki nem kerülhette ki a szomorú igazságot, hogy alkotmányunk teljes mértékben érvényét veszítette, üres lap csupán, úgy döntöttünk, a magunk módján emléket állítunk a múltnak. Emléket állítunk a Magyar Köztársaságnak és Alkotmányának. Az 1989 és 2011…..
Tipikus kultúrák közötti párbeszéd. A berlini főpolgármester, aki mintegy teljesen mellékesen homoszexuális, és egyáltalán nem mellékesen ezt nyíltan felvállalja, szóval ez a Klaus Wowereit levelet írt Tarlós Istvánnak. Eddig tart a közös értelmezési keret. Innen már…..
A tökéletes ételhez nem csak a kifinomult, Heston Blumenthalos technikák és tökéletes alapanyagokon keresztül vezet az út, hanem a fizikai szenvedés és a brutális éhségen keresztül is. Mivel ugyanezen a helyen, ugyanilyen körülmények között, ugyanezek a gondolatok - pár évvel…..
PTinfo A PESA és a villamosai 2011.10.01 13:27:00
Most, hogy Szegedre is befutott az első PESA villamos, érdemes egy rövid áttekintést adni, vajon mely városok azok, ahol hasonló villamosok futnak már? Az első magyar PESAA PESA nem valami ismert név idehaza, bár a cég meglehetősen nagy múltra tekint vissza, még 1851-ben…..
Okos emberek úgy tartják, az állam polgárai felett gyakorolt hatalmának egyik kulcsa az, hogy valamikor a történelem folyamán megtiltotta a magánbosszút, és azt – igazságszolgáltatás néven – saját monopóliumává tette.  Mivel ez nem egy 18+ jelzésű blog, ne…..
  Megdöbbentően üresek voltak Kapolcs utcái július 25-én, hétfőn este. Az idén huszonegyedik születésnapját ünneplő Művészetek Völgye negyedik napján valószínűleg ugyanazt lehetett látni és tapasztalni, mint jó tíz évvel ezelőtt: nincs tömeg. Ehhez persze kellett az…..
100-ból 8 cég a facebookkozás és twitterezés miatt rúgja ki a munkatársait az USA-ban, kétszer annyit mint tavaly.A Fidesz EP képviselője, ha egy amerikai cég alkalmazottja ként "faszozna" a twitteren, holnap már repülne. A jóvilágnak vége!! Eddig még csak-csak meg…..
Kettős Mérce Radikális PC? 2011.07.28 16:08:00
 Tüntetni megy az izraeli nagykövetség elé a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. Az indok vérfagyasztó, a Norvég tömeggyilkos Breivik ügyében vonul az érintett HVIM a zsidó állam nagykövetsége elé. Vajon nem esik le az úriembereknek, hogy nincs különbség a…..
Gaspra12 2011.07.28 21:07:21
  Szeretném javasolni az illusztris Közgáz COOL List készítőinek, hogy a BCE unalmas kis gólyái helyett rakják fel jövőre Nouriel Roubinit is a listára. Igaz hogy Roubini nem corvinusos,de nem lenne ez rossz senkinek, hiszen valószínűleg ő a világ legmenőbb közgazdásza: a…..
Ez PG hetedik beküldése, és nem fogjátok elhinni, de ez a hetedik poszt, amiben a titánium szerepel. Akárhogy is nézzük, ez a szó kezd bevonulni a köznyelvbe. Az még egy érdekes kérdés persze, hogy egy alapvetően szaknyelvi szó mikortól nevezhető köznyelvinek - talán mondjuk azt,…..
Az alábbi egyetemi körlevél igencsak furán értelmezi a személyre szóló figyelemfelhívás fogalmát.  Legalábbis a Zugügyvéd értelmezéséből is az következik, hogy egy figyelmeztetésnek személyre szabottnak kellene lenni, főleg, ha a szankció kirúgás. Tisztelt…..
Barátunk, a Google ma reggel ismét nyakon öntött egy raklapnyi meghívóval. Jelenleg 15db meghívó keresi szerető, gondoskodó gazdáját. A kezdeti pangást követően most már gyakorlatilag túlkínálat van a meghívókból, így nem sorsolgatom őket. Kommentelési sorrendben vihetőek…..
Varánusz Meztelenül a hullámokon 2009.12.14 12:00:00
A Google wave szolgáltatást már többen bemutatták, most egy kis tesztelés után világossá vált mi az a lehetőség ami valóban kiemeli majd az eddigiek közül, illetve mi az a többlet, amivel (akár) valóban megváltoztathatja a netes kommunikációt, sőt, akár magukat a…..
A Totalfilm ismét összeállított egy vicces listát, a szerintük 15 legrosszabb fegyverről, ami csak megjelent egy filmben. Akik már nyálcsorgatva várták, hogy ezen apropóból alázhassanak minket, mert leközöljük, azoknak eljött a kánaán. Ezen a ponton hívom fel a figyelmet, hogy…..
Demszky felvette Kósa fegyverét, s visszalőtt a fideszesekre.  Amikor a helyi ellenzék azt firtatja, hogy mekkora hatalmas nagy óriási adóssága van Debrecennek, akkor a város polgármestere mindig azzal hozakodik elő, hogy bezzeg máshol még ennél is nagyobb. Különösen kedvelt…..
Búcsúzzatok el a nagyitól, mondta az anyám, mert nem éri meg a reggelt. A nagyi akkor már kilencven is elmúlt, hősiesen túlélte a huszadik századot, és mint méltó jutalom, a végére kapott egy rákot. Valami alhasi daganatot, amitől aztán se ülni, se feküdni nem tudott. A szék…..
 Már egy hónapja, hogy Zefirelli hosszabban nyilatkozott homoszexualitásáról a Liberónak. Mint elmondta, ő homoszexuális, de nem meleg - gay -, mert ez utóbbi egy bohócfigura. Mi húzódhat meg az elsőre furának ható kijelentése mögött? Megpróbáltam elképzelni.A…..
Árokásó Top100 Hardy Mihály 2009.01.17 17:31:00
Épp nézegettem, hogy a fenti úriember kimaradt a gyűjteményünkből, pedig ha valaki, hát ő biztosan emeli illusztris társaságunk fényét. Nem hiszitek? Akkor olvassatok! Egy kis előzmény: Hardy Mihály két és fél évtizeden át dolgozott televíziós újságíróként. 2003 és…..
Gyakran halljuk azt az érvet, ha bicikliút-fejlesztésről esik szó, hogy nincs elég hely a kialakításra, nem lehet elvenni több helyet sem az autóktól, sem a gyalogosoktól. Ez tipikus városi probléma, nem kizárólag Budapesten okoz gondot, de például Párizsban találtak rá…..
Gaspra12 2009.01.17 19:26:34
FASZKIVAN! blog Tisztelt ház 2009.01.08 15:54:00
Banánhéj, üres üveg, keresztrejtvény és csokipapír mindenhol. Ez akár lehetne egy tinidiszkó utáni pillanat kép is. Pedig nem. Ezek maradnak képviselőink után a parlamentben. Bunkó paraszt népség, kéremszépen!  A kommentezést rátok bízom ezúttal...  ..