Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ged

0 bejegyzést írt és 385 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rolling Stone magazin az élő példája annak, hogyan képes egy évtizedekig meghatározó magazin az internet megjelenésével szép lassan tönkre tenni magát. Justin Bieber vagy a Jonas Brothers után azt hittem, hogy a Jersey Shore-ból megismert Snooki nevű baszógépnél már nem tud…..
ged 2013.07.18 01:09:42
@AttilaBeregi: kinek undorító, kinek nem.
Fogadd el, hogy nem mindenki gondolkodik ugyanúgy, mint te. Fogadd el, hogy mások, másmilyenek.
Ilyen színes a világ, ne legyél kirekesztő!
ged 2013.07.19 19:53:25
@gézabéla: látom elfogytak az észérvek, jön a személyeskedés és a sértegetés.
Megmentette egy kétéves kislány életet egy férfi egy ausztráliai bevásárlóközpontban. A kislány hirtelen rosszul lett, nem lélegzett. Míg a személyzet segítséget hívott, két vásárló megpróbált Shilán segíteni, de kicsi nem reagált. A kislány kis híján a kétségbeesett…..
Válasz a Kapitalizmus blogon megjelent Szabadság-skizo c. írásra. Gyászol a liberális oldal, szörnyű vereséget szenvedtek, újabb csapás a Nemzeti Elnyomás Rendszerében. Az Alkotmánybíróság elkaszálta a köztudottan liberális, az önkényuralmi jelképeket tiltó törvényt. Nem…..
ged 2013.02.25 12:59:27
@dadddd:
Kicserélte a Kindertojást igazira, csóri csemetéje meg jól ráharap, aztán meg még el is kezd bőgni. De legalább a szülők kurva jól szórakoznak a háttérben ..
Alig egy-két hétre elegendő kiosztandó steril tű és fecskendő maradt a legnagyobb forgalmú budapesti tűcsere programban a VIII. kerületben. Ez azt jelenti, hogy ha hamarosan nem történik sürgős beavatkozás a kormányzat vagy az önkormányzat részéről, akkor több mint 2 ezer drogfogyasztó maradhat…..
ged 2012.09.26 09:58:25
@h-laci: ja lehet, h a te "nőd" (ki tudja, lehet, h buzi vagy) bárkivel összefekszik gumi nélkül.

A liberalizmus nem azért szar, mert törődni kellene embertársainkkal, hanem mert csak bizonyos emberekkel kell törődni - értsd: buzik, kábszeresek, bűnözők - és a többség pedig kussoljon és örüljön, hogy tehet "embertársaiért". Na ezt unta meg a többség, nagyon helyesen. Mindenki a saját életéért felelős és nem a más - saját maga által elrontott - nyomoráért.

Lehet nácizni és gyűlölködni, mert nem úgy gondolkodom, ahogy a liberális oldal, de ezt el kell fogadni, mert demokrácijja van!
Normális, vagyis olyan, mint mi, és ezzel lehetetlen szembenézni, és ezzel szembe kell nézni. Megy a szövegelés arról, hogy elég vagy nem, sok vagy kevés a 21 év magányos komfort, amit a norvég bíróság az oslo-i tömeggyilkosnak kiszabott. S hogy – nagyon izgalmas…..
A Siemensnél szó szerint vették a Homár szlogenjét, ezért a nikotinaddikt alkalmaztottakat berakták üvegkalitkákba, hogy ott füstöljenek. Igen ám, de a kalitkák a szabadban találhatók. Télen még nem volt tetejük, amikor beesett a hó, aztán nyárra lett tető, meg 60 C. Ez a…..
ged 2012.07.06 13:48:55
@Szűcslaci: Szarni, hugyozni és enni alapvető szükséglet.
Dohányozni nem az.
Bár alapvetően nem jellemző ránk a tematizálás, ezen a héten napon rendesen meg fogunk emlékezni arról a Nagy Magyar Tragédiáról, ami 1920. június 4., 16:32 óta nyomasztja hazánkfiainak egyre csökkenő, ám még mindig kimutatható számát, ha már a Történelmi Egyházak, köztük…..
Vannak emberek, akik valók demokráciába, és valók a közösségi létre. Akik kooperálni akarnak, nem tekintik halálos ellenségnek a politikai ellenfelet, akik együtt akarnak élni Magyarországon. És vannak a többiek. A többiek általában nemzetinek és demokratának hívják magukat,…..
ged 2012.05.17 10:37:01
@ob.szerver:
"Mert egy simlis, sumák, ügyeskedő, normakerülő, őszintétlen népnek tartanak. És ebben teljesen igazuk van. Az angollal ellentétben. "

Ezen a gondolatmeneten elindulva:
A cigányok lopnak, csalnak, hazudnak, gyilkolnak, és ebben teljesen igazunk van....
A zsidók világuralomra törekednek, megvesznek mindenkit, csak a pénz érdekli őket, és ebben teljesen igazunk van....

No már most, utóbbit kettőt nem szabad mondani, mert úgy pc.

Visszatérve a kiemelt mondatodra, aki így vélekedik más emberekről, csak azért mert azok keletiek, az kirekesztő, rasszista, stb. Tehát a nyugat rasszista?

Vagy most, hogy van ez? Ha a nyugati szídja a keletit, akkor az teljesen normális "demokratikus elkötelezettségű, toleráns, befogadó, liberális gondolkodású nép".
De ha egy keleti szídja a zsidót, cigányt, akkor az rasszista ésatöbbi, blablabla?

Ez nem a kettős mérce?
ged 2012.05.17 12:14:23
@ob.szerver: nem figyeltél rendesen, én nem vádoltalak rasszizmussal, ne keverd bele, hogy vádollak és azt se keverd bele, hogy milyen nemzettségbe tartozol, vagy milyen vallású vagy.

Az alap gondolatodra visszatérve:
Te nem ezt tapasztalod a mindennapi életben, hogy ilyenek a cigányok, zsidók? Mármint
tolvaj, rabló, gyilkos, bűnöző, pénzhajhász, világuralomra törő emberek?

Ha a saját kérdésedre igen a válasz, akkor a fentebbire is legyen az, különben kettős mércével mérsz és ez a baj, hogy nem egyenrangúakként kezeled az embereket, hanem tetszésed szerint szelektálsz, ez nem pc dolog!
A Rágalmazásellenes Liga felmérése szerint a magyarok 63 százaléka antiszemita - olvasom a napokban, majd rögtön el is kezdődik a vita a vizsgálat helyességéről, meg a módszertanáról. Schiffer rögtön pozicionálja is magát, hogy Magyarországon nem erősebb az…..
ged 2012.03.23 10:37:09
@szempontpuska: jajajaja! Ha valami olyat linkelünk, ami abszolút ellent mond a blogbejegyzést tartalmának, akkor jön a sutyerák terelgetés, gratula!
Kedves Bloggazdák!   Most saját tapasztalatom alapján egy igen általános jellegű problémát szeretnék felvetni.A fiam ősszel múlt 12 éves. Most, február végén megbetegedett. Szombaton kezdett köhögni, kapott gyógyszert, de nem jött rendbe annyira, hogy hétfőn elmehessen…..
ged 2012.03.22 16:42:15
@Alikam:
minden gyerek után évi két nap jár plusz szabadságként, természetesen ezt csak az egyik szülő veheti ki.
Azokat az iraki fiatalokat, akik "melegnek látszanak", akár az öltözetük, akár az általuk hallgatott zene alapján, szélsőséges milíciák megkínozzák és megölik.  Az „All Out” nevű emberjogi szervezet egyik tagja, aki Bissam álnéven vesz részt a…..
ged 2012.03.14 15:26:15
@flugi_: Hogy ki az épeszű, az mindig is viszonylagos volt. Ugyanígy van a gyilkosság megítélésével is, máshol mások a törvények. Értem én, hogy szeretnénk mindenkire ráerőltetni a nyugat-európai törvényeket, normákat. De ki dönti el, hogy ez jó? Szerintük nem jó, ők a sajátjukat húznák ránk. Nekünk ez nem jó.

"téged minősít" sablondumát szerintem hanyagoljuk, ennek olyan "nincs érvem, de én vagyok az okosabb" fílingje van.
ged 2012.03.14 15:31:28
@Kytia:
"összes homofób valójában buzi" és természetesen mindenki, aki iszonyodik a pókoktól, az pók....

"Hasonlóan a homoszexualitáshoz, a homofóbia kérdését is komoly viták övezik. A homoszexualitás ellenzői szerint a -fóbia szó használata azt a képzetet kelti, mintha egy pszichiátriai betegség lenne, valamint hogy a valódi fóbiákhoz hasonlóan minden esetben irracionális. Véleményük szerint a homofóbia emlegetése a homoszexualitás erőszakos társadalmi elfogadtatásának, valamint a homoszexuálisok pozitív diszkriminációjának megalapozására irányuló stratégia része"
Immár néhány napja tart az LMP aláírásgyűjtése a lángoló tekintetű Vágó Gábor vezényletével. Egy hónap alatt mindösszesen 330.000 aláírást szeretnének összeszedni a 4+1 népszavazási kérdésüket támogatandó. Mihez is adjuk nevünket, címünket, aláírásunkat…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
A 2011 TOP5 bejegyzésének harmadik helyezett videójára, a Pro Infirmis által megalkotott mackóölelésre hajaz az alábbi kis videó, melyet az izraeli Akim készített. Az értelmi fogyatékossággal élő felnőttekkel és gyermekekkel foglalkozó szövetség rövidfilmjében a…..
Őszintén bevallom, hogy a meztelen nőcis naptárakat (még ha művészi értéket is képviselnek, mint a lenti képek) én csak az autószerelő műhelyek, a 19 éves informatikushallgatók és az amerikai tinivígjátékok fiúszobáinak falán tudom elképzelni. (Vagy tévedek, és még…..
ged 2011.12.08 09:48:27
@think different:
pont az aktív és versenyszerű sport az, ami leamortizálja az ember testét.
Tehát nemhogy tovább élnek, hanem hamarabb kopnak a csontjaik, porcaik :D
Nagyon vicces videó kering a neten két napja: egy orosz hírolvasó éppen az esti híreket sorolja, és amikor elér Barack Omaba nevéig, meglepetésre felemeli a középső ujját, és beint egy alaposat az amerikai elnöknek. A nő vélhetően azt hitte, már elindult az egyik bejátszás, és…..
ged 2011.11.23 12:01:55
@wilson77: minden viccnek van alapja....
Hétfőn a parlament elfogadott egy törvényt, ami lehetővé teszi az utcai hajléktalanság börtönnel való büntetését. Ez a tervezet új sort nyit a magyar demokrácia történetében, intézményesíti a fennálló társadalmi különbségeket, és bünteti a szegénységet. A…..
ged 2011.11.17 11:06:50
@bcs222: hát lehet, h neked jobb a semmi, de aki nap, mint nap szembesül azzal, h utazik a bkv járművein, amiért havi 10000 forintot fizetett és ordenáré gennyes okádék szag van, az emberek nem tudnak leülni, mindenki menekül a szagforrás közeléből, annak lehet, h megoldás az, ha eltüntetik őket.
az utcán a többi ember között a földre szaró hajléktalan embert??? már ne is említsem

mivel a nincs megoldás és a nem teszünk semmit meghozta azt az elvárást, h el kell takarítani ezeket, innentől csak üdvözölni lehet, h történik végre valami

ha valakinek ez nem tetszik, akkor lehet más _megoldást_ keresni, ott van a sokat emlegetett 'fogadj be egy hajléktalan' mozgalom, amihez érdekes módon a netes szájkaratésok és a balhéból jót tüntetünk mentalitású emberkék nem csatlakoznak
A Kocsis Máté józsefvárosi polgármester és országgyűlési képviselő Baross utcai irodáját elfoglaló tüntetők a szabálysértési törvény ma szavazásra elfogadásra kerülő, hajléktalanokat inkrimináló módosítása ellen tiltakoztak. Az ülősztrájkolókat a rendőrség…..
ged 2011.11.15 14:43:22
@xaba99: budai villába ez nem divat.
Az nem egy-két óra jó balhé-tüntetgetés, figyelem felkeltés lenne, hanem akkor dolgozni, tenne kellene, az nem ment és nem is megy nekik.
 Nem az a valódi kérdés, hogy hány éves kortól ne kelljen mindenkinek iskolába járnia, hanem az, hogy mikortól, milyen ellátás, iskolát megelőző, iskolai és azon kívüli szolgáltatás szükséges ahhoz, hogy minden gyereknek megadjuk a sikeres és boldog felnőtté válás…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
ged 2011.09.16 12:33:55
@otapi: jaja, mert ez pont ilyen egyszerűen működik!
  Imádjuk. De ez nem más, mint túlzás. A vörös varázslónő, vagy mi akart ez lenni? Az I Don't Know How She Does It című filmjének moszkvai bemutatóján jelent meg SJP ebben a Giambattista Valli Haute Couture ruhában. Aztán Cocopereznél találtunk egy képet a cipőjéről…..
ged 2011.08.31 12:55:52
Amerikából érkezik a spagettizabálást megkönnyítő furfangos-furmányos villa. A repubblica írja, hogy 400 ezer már elkelt...