Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erdosjozsi

32 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiváló fehér borokkal és színes kulturális kavalkáddal várják a vendégeket a Tokaji Borok Fesztiválján május utolsó hétvégéjén. Az év első nagyrendezvényén idén is ellepik a pincészetek a város főterét és sétálóutcáját, hogy hűs nedűt kínáljanak a három nap…..
A traffipax felvétel április 18-án a 41-es főúton Napkornál készült. A Mercedes 60 km/h sebességkorlátozásnál 150-nel száguldott. A gépkocsi üzemben tartója 130.000 Ft közigazgatási bírságra számíthat - tudatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság…..
Tabajdi Csaba, az S&D Európai Parlamenti képviselője a Tokaji név védelmére kelt. Mint ismert, Szlovákiának is sikerült bejegyeztetni a világhírű védjegyet az Európai Bizottságnál. A politikus a tokaj.hu weboldalnak nyilatkozott. - A Bizottság elfogadta hazánk és Szlovákia…..
Hamarosan elindul az új Egészségügyi Központot működtető nonprofit kft. Működése Tokajban. Ezen szervezet fogja kialakítani a szakrendelések rendszerét és foglalatoskodik majd az új dolgozók alkalmazásával is. A fenntartó önkormányzatok fő törekvése, hogy a szakrendelések…..
Rüsselsheim - Innovatív technikákkal, kiváló funkcionalitással és gazdaságossággal lép az új Opel Movano a könnyű haszonjárművek európai piacára. A sokoldalú furgon bemutatása egyben jelzi az Opel új modellstratégiáját, amelyben döntő szerep jut a haszonjárműves üzletág…..
A Nauticus blog szerzője nagy tervet valósított meg, amikor egyedül elhajózott egy motoros csónakkal Tokajtól egészen a La Manche-csatornáig. Erről az utazásról készített egy blogot. 1999-ben a blog szerzőjének az álma teljesült: áthajózta Európát. A Tiszán, Tokaj…..
A tokaji termelők tiltakoznak az ellen, hogy ezt a világörökségi értéket és címet most maga a magyar állam veszélyezteti, ugyanis hozzájárult ahhoz, hogy a szerencsi szalmatüzelésű hőerőmű megépítése az állami tulajdonú Magyar Fejlesztési Bank Zrt. pénzügyi…..
Érdekes szavazást indított honlapján Szerencs. A város weboldalán arra a kérdésre lehet voksolni, hogy valóban megépül –e a szalmatüzelésű erőmű. A cikk írásakor a 781 szavazó 72.7 százaléka, azaz 568-an gondolkodnak pozitívan a kérdést illetően. A „nemre”…..
Tabajdi Csaba: Megoldódik a probléma? (fotók: Erdős József) A jogsértő szlovák bejegyzések egy részét törölte a Bizottság - Tovább folytatják a küzdelmet a Tokaji védelmében - Elégedettséggel tapasztaltam, hogy az Európai Bizottság törölte az eredetvédett…..
A tokaji Paulay Ede Színház deszkáin mutatja be műsorát a 4 for Dance. Az országos hírnévre szert tett nyíregyházi tánccsoport Ritmusvándorok című előadásával lép fel a hegyaljai közönség előtt április 10-én. A négy srác a tokaji kistérség táncosaival ad közös, két…..
Ötödik állomásaként, március 27-én érkezik Pécsre az ország borvidékeit rendhagyó módon bemutató kiállítássorozat. A Tokaj Grand Tour aTokaj-Hegyalja kincseit tárja az érdeklődők elé. Összesen 15 vezető pincészet 45 borából kóstolhatnak a résztvevők - írja a bama.hu.…..
A szerencsi szalmatüzelésű hőerőmű ellen tiltakozik az Üzleti és Etikai blog. Az oldal szerkesztője azt írja, az index cikke nyomán indult Facebook csoportra, amelyik néhány hét leforgása alatt több, mint 1100 embert állított a szerencsi szalmatüzelésű hőerőmű elleni…..
Elkészültek a tokaji Fesztiválkatlan látványtervei. Az egykori kőbánya helyén építendő centrum 2011 áprilisára készülhet el. Az összesen 2 milliárd forintos beruházással a használaton kívüli, külszíni bányakatlanban kialakítandó rendezvényközpont kínálta programok…..
A Magyar Természetvédők Szövetsége levélben fordult a miniszterelnökhöz, az illetékes miniszterekhez és a Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgatójához, hogy ne támogassák a Szerencsre tervezett hőerőmű beruházást, mert az szerintük nagy veszélyt jelent a világörökség…..
Már több mint hatszáz bejegyezéssel írtak az internetezők az Index.hu Hujber Ottó a tokaji borvidék tönretételére készül az építendő szalmaerőművével foglalkozó fórumába. Érdemes olvasgatni a pro- és kontravélemények között. A fórum tavaly tavasszal igen nagy…..
A jövő nemzedékek országgyűlési biztosa rendkívüli perorvoslattal élt a szerencsi szalmaerőmű ügyében, így ameddig az eljárás nem zárul le, biztosan nem írhatja alá a finanszírozási szerződést a BHD Zrt. és az MFB. A beruházó pénzhez jutását további, titkos feltételek…..
Március 27-éig, szombatig tekinthető meg a tokaji Kulturális és Konferenciaközpontban az a 2005-ben, a Fizika éve alkalmából létrejött kiállítás, ahol a tudományterületen végzett kísérleteket és eredményeket mutatják be játékos módon az érdeklődőknek. Az interaktív…..
Az UNESCO tovább foglalkozik a Tokaji Kultúrtáj Világörökségi Helyszínt érintő problémákkal - közölte a tokaji polgármester február végén írt levelére válaszolva Mechtild Rössler az UNESCO Világörökségi Központ Európai és Észak-Amerikai Központjának vezetője. Májer…..
A borvidék fővárosának polgármestere hétputtonyos Tokaji Aszúval lepte meg a trónörökös párt. Májer János polgármester a brit trónörököst, Károly herceget és feleségét, Kamillát (Cornwall hercegnőjét) három üveg hat puttonyos aszúval ajándékozott meg magyarországi…..
A Paulay Ede Színházban lép fel a nyíregyházi együttes. Az országos hírnévre szert tett társulat április 10-én lép fel Tokajban Ritmusvándorok című produkciójukkal. A tokaji kistérség meghívott tánccsoportjai adnak randevút egymásnak a Paulay Ede Színházban. Az…..
Májer János, Tokaj város polgármestere nyílt levelet küldött Bajnai Gordonhoz. A település vezetője a Szerencsre tervezett szalmatüzelésű erőmű miatt fordult a miniszterelnökhöz... A Magyar Köztársaság Miniszterelnökének Bajnai Gordon Miniszterelnök…..
A város képviselő-testülete még a múlt ősszel úgy döntött, hogy a GYES idejének három évről két évre való csökkentésével szükség van egy bölcsődére. A tervek egy negyven férőhelyes bölcsődére készültek gondolva arra, hogy a…..
Kétórás sztrájk lesz holnap a vasúton. Kedden 10 és 12 óra között állnak le a vonatok a kormány vasutat érintő intézkedései ellen tiltakozva. Mint ismert, jövőre több mint ezer kilométernyi szakaszon szüneteltetnék a személyforgalmat harmincegy…..
Hármat aludtam a történtekre, hátha megszépülnek a dolgok, vagy a srácok szenzációs teljesítménye elhomályosítja produkciójuk prezentálását, de nem. Nagyon nem. Elmondom, hogy ennek egy kicsit is normális televízióban hogyan kellett volna kinéznie.16.35 – Jó napot…..
erdosjozsi 2009.10.19 22:40:41
erdosjozsi 2009.10.19 23:15:31
@Yossarian11:

Sokan "összetennék a két kezüket", ha a nagycsapat nemhogy bronzéremért játszana, de legalább a pótselejtező közelébe eljutna.
Délután két óráig fogadják el a Volán, és bizonyos BKV járatokon a vasúti bérleteket. A VDSZSZ kedden ül le tárgyalni a MÁV-val, ha ez nem lesz eredményes folytatják a munkabeszüntetést. Gaskó István, a VDSZSZ vezetője az MTI-nek elmondta, országosan körülbelül 1500…..